koç burcu sevgilisi olanlar

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar koç burcu sevgiliisi olanlar hadi buyrun buraya:lepi:

koç sevgilim hiç olmadı ama eniştemden biliyorum çok romantik olmasalar da çok ilgili oluyorlar. iyi bir eş olabilecek erkekler. ama biraz herşeyi ben bilirim tarzında oluyorlar sanki.

evet herşeyi ben bilirim kesinlikle öyle. ama eşim romantik, uçurur, ayaklarımı yerden keser. aniden sinirlenir parlar.. off o zaman yanına uğrama kaaaaç.. kaydirigubbakcemile

Koç sefgilm oldu..
kendını bu kadar korkusuz ve dürüstçe önüme seren bir erkek olmadı hiç..
ne hissediyorsa olduğu gibi söylerdi..
hani böyle gizli kapaklı garip tavırları yoktu..
çok ilgili ve anlayışlıydı aynı zamanda..
duygularına güvendiğim , söylediği her kelımenın %100 doğru olduguna inandığım tek erkektir kendileri hala !!

ukala sevimli açık sözlü sadakatli ama inatçı nefret ediyorum bu huyundan

ne güzel anlatmıssınalkisalkisalkis

nişanlım koç burcu...
dediği dediktir kesinlikle o a diyosa sen b diyemezsin,sevgisini kolay kolay belli edemez bazen benden az sevdiğini düşünürüm ama bi anda öyle bişi yapar yada öyle bişi sölerki öle düşündüğüm için utanırım çok kızarım kendime,aniden sinirlenir ve sinirliyken kesinlikle yanına yaklaşamazsım yaklaşırsan yanarsın.yatışmasını beklersin yatıştıktan sonra anca ne olduğunu öğrenebilirsin sinirli anında asla ona yaklaşıpta nedenini öğrenemezsin konuşmaz ciddidir herşeyi ulu orta yaşamayı sevmez... benim aşkım böle sizinkileri bilmem ama kızlar vay halimizeyerimsenibendelikafadulden...

Ooof xD
Bir insan bu kadar mı inatçı oLur. =)
KoLay koLay seni seviyorum demez, beLLi etmez sevdiğini..
ÖfkeLenir aniden, sinirLeri zor yatışır..
Eğer sinirLiyken üzerine geLirsen oLan sana oLur..
Biraz zaman en iyisi bu yüzden..
.. Ve daha fazLası.
Yani bnmki böyLe..
-tatlicadiarzu-

benim koç burcu sevgilim olmadı ama ben koç burcuyum ve bu yazdıklarının altına imzamı atarımsositososito

aboow baska baskaaa
kardesime lazimm
baska yorumlarr lütfennn

Bana 7 senedir aşkların en güzelini yaşatan adam, koç burcu ve ben onunla olduğum için çok şanslıyım...opuyorumnanaktan
Koç'um benimmm...

Bana 7 senedir aşkların en güzelini yaşatan adam, koç burcu ve ben onunla olduğum için çok şanslıyım...opuyorumnanaktan
Koç'um benimmm...

allah iyiliği versin kız:roflol:7 sene demk beki hiçbir huyundan illallah demedinmibu adamın:kedi:

Liderlik vasfı oldukça baskındır.
Yönetilmeyi sevmez.
Sert eleştirileri vardır. Ama kendi Eleştiriye açık değildir...
Hatalarını kimse kabul ettiremez ona.
Kendine çok güvenir. Çok hareketli ve ınanılmaz enerjiktir.
Çabuk sinirlenir.
Ama inanılmaz temiz kalplidir.
Çabuk sinirlendiği kadar çabuk geçer siniri.
Merhametlidir çok fazla. Sevdikleri için yapmayacağı şey yoktur.
Eğer ben yönetilirim, baskın karakter değilim diyorsanız amenna.
Aksi halde ilişkide fırtınalara hazırlıklı olun derim :)

hepsi doğru valla birde lafını asla esirgemez desek tam olcekkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…