koç burcu sevgilisi olanlar

iyi canım orası kesinde senin de hoşlanmadığın huyların yokmu kikaydirigubbakcemile5

allah iyiliği versin kız:roflol:7 sene demk beki hiçbir huyundan illallah demedinmibu adamın:kedi:

Anacım maharet burçta değilki hangi burç veya hangi insan 4*4'lük
Ama koç burcusun işte nolcak dediğim hiç olmadı...kaydirigubbakcemile3
Herkes burcunun özelliklerini taşımıyor çünkü...

koc burcu erkegi cok mu ilgi bekler kizlar? ve ilgi gösterir mi?

cok mizmiz alingan da oluyorlar sanirim=?

yooooo değiller esasında yada benimki öyle değil deyim seninkidemi koç gıııııııııııııııııııııııı

burçlara inanmazdım ama inanır gibi oldum sankim.kaydirigubbakcemile3
bnmkide koç. alıngandır,ilgi bekler,çabuk sinirlenir ama 1 saat geçmeden gider o sinir melek olur. çok fazla üstüme titrer.öhö desem dr a götürecek neredeyse.çok romantiktir.opuyorumnanaktan

Benim eşimde koç
aşırı derecede sinirli,çabuk parlar
ama 5 dk sonra ne için sinirlendiğini bile unuturklava:
asla yalan söylemez,asla hatalarını kabul etmez
genelde sadece kendini düşünür
flört döneminde romantik sayılırdı ama evlenince romantikliğin r si bile kalmadı:a015:
en güzel huyları çabuk unutmaları ve kin tutmamaları bencemirmirmirmir

evt dogru, cabuk parliyo, en iyisini dogrusunu o bilir, ama sonra unutuyo gönül aliyo hemen.
yok benim arkadasimin sevgilisi koc, herkes icin arastiriyom hehe
ayni zamanda sevgilisi iyi dostumdur o yüzden biliyorum.
bide damarina basmican sanirim, ozaman melek gibi oluyo yumusuyo

kuzu gibi oluyor gııııııııııııııııııııııııııııııııııŞenizsev yeterki

Bende koç burcuyum. koç burçları maalesef çok ani sinirlenir. ama ani unutur ve çok ama çok sabırsızdır kendimden bilirim. ilgi çok isterim. hep benimle ilgilensin isterim kocem. ama kin tutmam. içim dışım birdir.

aman caniim, ozaman parliyiversin sökmez arkadasima kaydirigubbakcemile3 hemen geciosa siniri takmaya gerek yok :1closedeyes:

ewet benim nişanlım koç önceden sefgilimdi şimdi nişanlım 1ay sonradakocim olcek ama zor be koçlarlaaa

benim eşim koç burcundan ve burcunun bütün özelliklerini taşıyor.önce ben dediğim dedik.herzaman onun dediği doğru seninki yanlış.sevgisini asla göstermeyen bir kişilik ama öyle bir anda öyle bişey yapıyorki şok oluyor insan.çok azimli çalışkan biri bir okadarda ciddi ağır abiii yanına yaklaşmaz korkar insan.kolay kolay herkesle hemen oturup muhabbet etmez ama konuşmaya başladığındada susmaz...işte benim koçum böyle ne koç amaaa-tatlicadiarzu-

benim kocamda koç burcu çok haklısın gerçekten Allah kolaylık versin....Aşırı sinirli,tezcanlı,titiz (bu huyunu seviyorum bende öyleyim)sevgisini belli eder ,ama hep seviceksin onu pof poflıycaksın o zaman senden iyisi yok,kıskanç......vs.

aynennn, hep onun dedigi dogru, hep o hakli, siniri cok kötü ne dedigini bilmez, ama siniri hemen gecer ve yalvarir özür diler....
ay arkadasima az gülmüyom, her kavgalarinda sey der, bak aylin en fazla yarim saat sürcek, özür dilicek der, hakketende öyle... ama kalp kirmakta iyi olmuyor yani....
cok merakli kisiler, merakini uyandircan hep, hep saygi göstercen, yok o öle olmaz böle olur dediginde dinlemiyo bile, onun dedigi olcak kafamçokkarıştı

benim eşim koç ayyyyyyyyyyyy ne değişik huylar nasıl evlenmişim anlamadım valla sadece kendini düşünür ilgisiz alakasız suratsız ortamlardan nefret eder yanlız olmayı tercih eder mutlu edemezsin tripler hat safada vurdumduymaz biyerime bişey olsa umursamaz geçer diyenlerden ayyyy anlat anlat bitmez eeee nede olsa kastamonu yani....

kız bende kastamonuluyum opuyorumnanaktanseninkini koçluğu kalmamış kenid kendine bi burç üretmiş anacım pelk bir ilgisiz sanırım ne kadardır evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…