koç burcu sevgilisi olanlar

benim herifte koç ama koç gibi koç aşkııım aşığım üleeenopuyorumnanaktan:asigim:kötü huylarıda var ama bende 4 4lük degilim hani herkes gibi kısacası kızlar seviyosanız koçmuş ayıymış iguanaymış kaydirigubbakcemile3 önemli değil

allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey

Mrb kıslaaarrr. benım kocamda koç burcu erkeği . o kadar zor bir insan ki . aniden ne olduğunu anlamadan parlar , ani tepkiler verir , cok kıskanctır , sürekli onunla ilgilenmemi ister. cok sinirlidir , kalabalıktan sıkılır , fazla insan içine girmez. cevremde herkesı haklı beni haksız görür. sinirlendimi annemi babamı bile gözü görmez. onlarla bile kavga edebilir. sert bir dille beni eleştirir , akrabalarımı eleştirir . her zaman o haklıdır , o herşeyi bilir . sürekli kendisinin ve ailesinin mükemmel olduğunu söyler ve beni çileden çıkarır . ama asla onla kavga etmem . çümkü herseferinde beni bastırır . haklı bile olsam haksız durumuna düşerim. herzaman ailesini kayırır.
dürüstlüğü konusunda bişey diyemem çünkü onu bu konuda henüz tanımadığımı düşünüyorum .her seferınde ben yalan söylemem der ama çeşit çeşit yalanlarnı yakalarım ama bunu asla yüzüne vurmam . dedim ya haklı bile olsam haksız duruma düşerim çünkü.sürekli kavga etmek için fırsat kollar. ayrıca beni hep eski sevgilileriyle kıyaslar.
ve şu anda ondan ayrılma kararı aldım . onu seviyorum fakat onun beni sevmediği düşüncesindeyim.

Koç burcuna baskın bir karakter lazım bak benimkine kuzu gibin:mymeka:
yoksa sündürüverirler insanı...

ben de koç burcuyum..of baya güldüm okurken yazdıklarınızı demek burcun erkeği bayanı olmuyor..bu burcun iki şeyinden şüphe etmeyin sevgisinden ve de dürüstlüğünden :)

orası öyle tabii de şu sivri dili ne yapcaz be gülüm:umursamaz:

koclar saflik derecesinde durusttur kalbinden geceni soyler asla rol yapmaz..ufak tefek yalanlar soyler ama bu dogru bildigini yaptigi icindir yani onun sinirlari vardir yanlis yapmaz..bu yuzden saklayabilir..cok hassastir..kabullenemeyecegi seyler vardir mesela yalan soylemek karsisindakine sonsuz inanir ama yakalarsa yalanini cok sarsilir..hele ki karsisindaki inkar ederse ona karsi dusmanligi olusur cunku kafasinda hep soru isaretiyle yasar..asiri fedakardir tam guvenirse..biraz ben bilirim huyu vardir..baskiya gelemez..bi donem bencildir kendini uzmez..
yalana dayanamaz inkara katlanamazlmaz: uzerine gitmeyin fazla sevgi verin..elestiriyede aciktir ama karsisindaki imali konusursa sinirlenir kabullenmez birde kendi dolayli konusmadigi icin karsisindakininde ona imali degil direkt soylemesini ister..kaydirigubbakcemile2 eger haksiz yere kalbini cok kirarsaniz asla affetmeyebiliryerimseniben koclar kolay yonetilir gorundugunun aksine,sadece inada bindirmeyin..Şeniz

doğru valla ne diyimsırnaşık şey

kizlar koclar yengec kadinlariyla anlasamiyor erkekleriyle anlasiyor sanirim..cunku yengec erkekleriyle bircok yonleri ayni..su-ates ama yukselenlede ilgisi olabilurrrrrrlülülülülülü himm bu aarada koclar zor cocuklardir ama iyi sevgilidirler..birde koclari cocukken egitirseniz cok iyi olur ileride bircok alanda basarili olur..bu arada koc bucunun unlulerine bir bakarsak yardimci olur herhalde:)))
hz.muhammet,sakip sabanci,da vinci,van gogh,fatih sultan mehmet,duygu asena,Nurgül Yeşilçay,Descartes,hitler,saddam

Son düzenleme:

ben yengecim ama yukselenim ates... sevgilim koc yukseleni su... belki bu yüzdendir =)

hıc koç sevgılım olmadı ama ben koçum allah benımkıne sabır versın:roflol: delı ederım ınsanı

ukala, inatcı, çok konuşan, espirili, zeki, duygusal, romantik... benim sevgilim de koç. kızınca kötü olur kafasına koyduğunu yapar ve kesinlikle paranoyaktır. kendi aklından geçeni kesinlikle doğru kabul eder. ama ben onu çok seviyorum.. ondan öte yolum yok canım balığım :asigim: :icecream:

bu kadar mı ii tarif edilir ya aynı benım sevgılım soz soylememe gerek kalmadı saol canım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…