Aşılama Koç üniversitesi hastanesi tedavi hakkında

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aydann40

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
30
8
6
Merhaba kızlar
1 yıldan fazla zaman oldu hamile kalamıyorum, kendim ve eşim tüm hormon testlerimizi yaptırdık hsg ve spermiyogram da yapıldı sorun çıkmadı.
Gittiğim kadın doğum doktoru da bizi koç üniversitesi hastanesine yönlendirdi
Yumurta takibi veya aşılama için görüşüp fikir almamızı, o şekilde ilerlememizi söyledi
Koç üniversite hastanesine giden var mı sizce ne yapmalıyım, ücretleri nasıldır
Yardımcı olursanız sevinirim

Maddi durumunuz zayıfsa aşılamayı devlet hastanesinde yada sgk anlaşmalı hastanelerde yapmanızı tavsiye ederim.Fiyatta ve ilaçlarda epey fark ediyor.Allah yardımcınız olsun

Merhaba kızlar
1 yıldan fazla zaman oldu hamile kalamıyorum, kendim ve eşim tüm hormon testlerimizi yaptırdık hsg ve spermiyogram da yapıldı sorun çıkmadı.
Gittiğim kadın doğum doktoru da bizi koç üniversitesi hastanesine yönlendirdi
Yumurta takibi veya aşılama için görüşüp fikir almamızı, o şekilde ilerlememizi söyledi
Koç üniversite hastanesine giden var mı sizce ne yapmalıyım, ücretleri nasıldır
Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ,ben kocta tedavi görüyorum.bir arkadaşım tavsiye etmişti. İki senedir hiç gene kalamadim ve aşılama denedik bu ay maalesef döllenme oldu ama kimyasal gebelik geçiriyorum şuan adetini bekliyorum. İkincisini hemen yapar mıyım doktorunla konuşacağım.
Aşılama.ucreti 3070₺. Barış beyin muayanesi 485₺. Tüp bebek de 10 bin diye duymuştum.
Ben memnunum doktorumdan asiri pozitif ve motivasyonu yüksek inşallah sonunda bebeklerimize kavuşuruz 🌼🤲🌺

Back
X