Koca 8 yıl yaşadıklarım ve kararım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba arkadaşlar pek foruma takılamıyordum ama şunu iyi biliyorum ki ne sorsam yardımcı olmaya calışıryorsunuz.Hepinize teşekkür ediyorum zaman ve emek harcadığınız için.Eşim ile 8 yıldır evliyiz kızım var 7 yaşında sadece geriye dönüp baktıgımda mutlu anlarım varsa o da kızımın dogmasıydı.Belki 8 sene ama bana sanki 30 yıl geçmiş gibi hasar bıraktı üzerimde.Ailesi sıkıntı idi her şeyde ayrımcılık yaparlar bize yaprdım etmediler tmm da ilk zamanlar elimizdeki paraları da aldılar.Sonra kendisi madiiyat yetiştiremez oldu 8 senedir borç düzelemiyoruz.Bana bagrışmalar kızmalar ve ardından şiddet.Bunu yaparken de kızım görüyordu.İşin komik olanı da bana bak vurma neden vuruyorsun boşanalım dediğimde sen dayak görmemişsi,n ben seni dövdüm mü ki .,dayak yesen komalık olurdun diyor yani vurdugunun farkında değil dayak degilmiş ispat edemiyorum dövmedim diyor.Daha sonra Yeminler ediyor seni seviyorum vs yalvarıyor ama en ufak tartışmada hırpalıyor beni artık alışkanlık oldu a desem bagırıyor vuruyor.Oysa ki ben ailemden tokat bile yemedim.Çok agır geldi bana anlayıs yok beni 5 senedir eve tıkadı bir hafatsonu bile gezdirmez burada insanlar birbirine yabancı komsuluk yok.Eve alışveriş yapmaz neymiş bir defa alıyormus çürümüş.Tamam hatalıyım ama hiç mi kimse evinde bir şey çürütmedi bu yüzden insan evine sebze almaz mı hep bahaneler .2 bakkalımız var onlara borç yaptı tabi ki ödemedi önlerinden geçemiyorum utanıyordum.Bana sen git kadınsın sana kızmazlar diyordu.En son ramazanın birinci günü babası paket verecekmiş bende evde klima yok burası sıcak memleket alışverişe gitim kızkarsdeşim bizderydi elimde 20 milyon vardı onla malzeme aldım ama gazor gördüm param yetmez die almadım tel açyım eşime söyledim tmm alırım dedi.Birde o zamanlar baklladan alıyoz param yok die un vs alınacaktı onu bakkaldan alırız die düşündüm.Sonra ardım eşimi, dedim paketi babandan akşam alamaz mısın iftara az vakit vardı çorba yapılacak çünkü hayır dedi alamam evide yakın uzak degil bende dayanamadım dedim hep böyle yapıyorsun ailene gelince ınlar hep ön planda inanın daha önceki konularımdada anlattım eşimi sevmezler ayrımcılık desen vardır birden bagırdı bana geliyo yanına senin o.... dedi bende kızkardeşim bizde misafir gidimde bakkala kendim alım dedim çıktıkm ki dışarıya bu eve geliyormus yolda gördü beni üstüme koştu dışlarıda beni sürükledi apartmanın içinde sürükledi merdivenlerden eve geçtik kaç defa kafamı duvara vurdu en son patates alırken egilmiştim kafama tekme attı.bunları kzıımın ve kızkardeşimin önünde yaptı be vicdansıramazanda oruçluyum bunlar yapılır mı bende konuşmadım.Hala da konuşmuyıorum sonra yine özütr diledi afettmedim tabi ki daha ben kendi,me kızıyorum oruç tuttuya vs die melekete gidecektim gitmedim aynı evde 10 gün daha yaşadım tam gidecekken buna dedimki para yok diyor bana sonra ne zaman gideceksiniz diyo sıkıştırıyor bende bunu dedim bagırdı çagırdı yüzüme bir tokat attı koluma da vurdu sonra bir şimşek çaktı beynimde dedim hemen gidiyoruz ve topladım avulu memlekete gittim amazanın 1. gününden beri konusmuyorum sadece düşünüyorum sonunda karara vardım ayrılacagım ve aileme söyledim destekler bana defalarca affettim ama değişmedi ben kararı aldım bakalım bu yolda başım dik durabilirim insallah.Ben şu anda kimseyle paylasamadıgım için size anlatmak istedim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür edeiyorum.

Çok doğru karar vermişsin, bundan sonra çocuğunla güzel günleriniz olur inşallah.

Bu karari cok daha once vermis olman lazimdi. Insallah cocuk o evde olanlardan cok etkilenmemistir ve psikolojisi hala saglamdir. Neyse, gec olmus ama guc olmasin insallah..

benim bildiğim tek doğru vardır ki bir erkek asla değişmez değişir diye beklenmemeli...

Allah bildiği gibi yapsın o adam müsveddesini inş. bu kararı vermek için çok geç kalmışsınız ama zararın neresinden dönerseniz kardır...
bundan sonra yavrunuzla birlikte mutlu olun inş...

Okurken benim içim daraldı sen nasıl dayandın 8 yıl boyunca bu adama. Adam adam değil kusura bakmayın arkadaşlar ama ök..zün önde gideni resmen. Geçte olsa doğru bir karar vermişsin. Kızınla çok daha mutlu olacağınıza inanıyorum. Hadi seni düşünmedi be vicdansız kızının psikoloisini de mi hiç düşünmedi. Allah kahretsin böyle adamları.

Dogru yoldasın cocuguna destek ol Allah yardım edecektır sana ...

Oruclu bır ınsana bu yapılır mı orucu bırak nasıl vurabılıyorsun ?

Dılerım en kısa zamanda toparlanırsın ve cok mutlu olursun ...

Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsiniz, sakın ola ki geri adım atmayın. Allah yardımcınız olsun.

inan okurken icim daraldi allah yardimcin olsun cocugun ve senin icin hayirli olur insallah ama söylemedende gecemiyecegim bukadarda olmaz yahu hayir bu kocalar daha dogrusu böyle olanlar bence eslerinden kimseye yapamadigi seylerin hincini öfkesini cikartiyor cok sinir oldum bosver takma kafana cocugun icin güclü olmalisin yavrum kimbilir nasil korkmustur olanlardan

Hepinize çok teşekkür ederim yok 3 yıl önce boşanacaktım avukata gittim tabi o zamanlar safım avukat parası çıkınca bizim boşanmamız için elinden geleni yapan babsı bir anda değişti git oglum al karını konuş barış vs dedi tabi yalvardı söz verdi düzelecem vs dedi şans verdim.İlk zaman iyidi sonra yine aynı

Canim Allah yardimcin olsun, ne hayallerle evleniyorsun, bebek sahibi oluyorsun , ne kadar zorlasanda olmayinca olmuyor iste. Tabiki insanin icinde ahh ya bu sefer olursa umuduyla senelerce affedip alttan alip unutmaya calisip omrunu harciyorsun.. Kizin daha cok genc ailende destek veriyorsa hem calisir hem okutursun kizini, hakkinda hayirlisi olsun, mutsuzlugun derecei yok mutsuzsan dogru karari vermissin, eminim sende gec bir kadinsindir hayirlisiyla belki hayatinda sizi daha cok mutlu edicek biri karsina cikar. Bol sanslar..

8 bucuk aylik hamileyim yazini okurken agladim inanki sanki ben yasamis gibi hissettim Allahim korusun seni ve kizini yasadiklarin hic normal degil 8 sene nasil neden cektin o vicdansiz adami diyecem ama laf olsun diye sadece... Insallah bundan sonra hayatin daha guzel daha mutlu gecer iyi insanlarla karsilastirsin rabbim hepimizi.

daha doğru bi karar olamazdı heralde...
inşallah döndürmez seni kararından..
kurtulmuşsun ailende destek madem hiç düşünme bile...
allahından bulsun canavar...

Hamileymissin bide seni üzmek istemedim sadece paylasabilecegim birileri olsun istedim .Hele sen hiç üzmemem lazım kendini iyiym ben teşekkürler

insan yedisinde neyse yetmişinde de o olur diye boşuna sölememişler ilk vurduğunda sende o kapıyı vurup çıkıcaktın bi kere affettin mi arkası kesilmez çünkü ki ölede olmuş neyse kurtuluosun sonunda bundan sonra umarım kızınla güzel bi hayatın olur ve sakın naparsa yapsın barışmayı düşünme

Susuyorum... sizin yorumlarınızı okudum yanlız değilmişim dedim, o kadar sıklaşmıstı artık kavgalar sanıyorum bu ortam bana normal gelmeye başlamıştı.Tahmin edersiniz ki son 4 senedir psikolojilk tedavi görüyordum.Kızıma gelince şu an anemlerde inanılmaz mutlu tabi ben de o zarar görmesin diye elimden geleni yaptım en az hasarla atlatmaya çalıştık öyle de devam edecegiz.Yaşım önümmüzdeki ay 30 dan gün alacagım ünv okuyorum aöf den zaten inşallah çalışıp ayakta durabilecegim.Şimdi beni bu boşanma sınavı bekliyor biliyorum zorlu geçecek ama eskisinden daha güçlüyüm artık daha önce affedişlerimden kimse inanmasa da bu sefer kararlıyım bitti.

Buyuk bir ihtimalle gene gelecektir, cocugumuz var ayrilmayalim diyecektir, ozurler dileyip bir daha yapmamaya sozler verecektir. Sakin kanma, hayat tekerrurden ibaret, boyle adamlar hic degismiyor.

bu adamı bidaha affetme kendin ve kızın için
anneannesi teyzesi yeterince ilgilenecektir zaten
herşeyi zamanla unutur
hakkında hayırlısı olsun

Allah yardımcınız olsun bence cok yerınde bır karar olmus ama cocugunuz etkılenmıs olmalı bı psikolog yardımı alsa ıyı olur dılerım hersey ıstedıgınız gıbı olur.

Okurken beni de ağlattın çok üzüldüm inan , maddiyatı bi şekilde el ele verip aşardınız tek sorun o olsaydı ama çocuğunun ve kız kardeşinin yanınıda ,sokak ortasında yapmsı çok ayıp ya ,seni sessiz ve hanım hanımcık bulmuş terbiyesiz yazık ya ,okulunu bitir gir işe insanın kendi parasını kazanması çokk güzel eşin bile haddini biliyor kendi ayaklrın üzerinde duracağına inanıyorum ,yolun açık olsun inşallah....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…