Hamileymissin bide seni üzmek istemedim sadece paylasabilecegim birileri olsun istedim .Hele sen hiç üzmemem lazım kendini iyiym ben teşekkürler8 bucuk aylik hamileyim yazini okurken agladim inanki sanki ben yasamis gibi hissettim Allahim korusun seni ve kizini yasadiklarin hic normal degil 8 sene nasil neden cektin o vicdansiz adami diyecem ama laf olsun diye sadece... Insallah bundan sonra hayatin daha guzel daha mutlu gecer iyi insanlarla karsilastirsin rabbim hepimizi.
Hepinize çok teşekkür ederim yok 3 yıl önce boşanacaktım avukata gittim tabi o zamanlar safım avukat parası çıkınca bizim boşanmamız için elinden geleni yapan babsı bir anda değişti git oglum al karını konuş barış vs dedi tabi yalvardı söz verdi düzelecem vs dedi şans verdim.İlk zaman iyidi sonra yine aynı
Susuyorum... sizin yorumlarınızı okudum yanlız değilmişim dedim, o kadar sıklaşmıstı artık kavgalar sanıyorum bu ortam bana normal gelmeye başlamıştı.Tahmin edersiniz ki son 4 senedir psikolojilk tedavi görüyordum.Kızıma gelince şu an anemlerde inanılmaz mutlu tabi ben de o zarar görmesin diye elimden geleni yaptım en az hasarla atlatmaya çalıştık öyle de devam edecegiz.Yaşım önümmüzdeki ay 30 dan gün alacagım ünv okuyorum aöf den zaten inşallah çalışıp ayakta durabilecegim.Şimdi beni bu boşanma sınavı bekliyor biliyorum zorlu geçecek ama eskisinden daha güçlüyüm artık daha önce affedişlerimden kimse inanmasa da bu sefer kararlıyım bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?