• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca beyefendinin yemekle ilgili sürekli laf sokması

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.170
548
29
İşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece

Sizin kocanızla bir probleminiz var bence, durup durup adama sariyorsunuz :KK70:
Kendisi bana sarıyor gerçekten .şimdi oturmus yemek yiyoruz karnını doyurmus açmış elini göğe Allah'ım sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor .bunu için kaçkez kavga ettik kızdıgimi bile bile laf atması canımı sıkıyor

Genel olarak memnuniyetsizse bilemiyorum tabi ki
Ama söylediği lafta laf sokmalık bi şey görmedim ben doğrusu
Ne bileyim iyi yediysem veya uzun açlıktan sonra karnımı doyurduysam ben de söylerim aynısını
Kimseye de laf sokma derdim yok

Vallahi onada söyledim böyle yapmaya devam edersen birdaha yemek yapmam ozman görürsün gününu .lafını soyleyip kenara çekiliyor ben sinir olmakla kaliyorum
Tehdit değil, icraat yapın.
Bir şeyden şikayet etmek için, o eylemi layığıyla yerine getirebiliyor olmak gerekir.

Tasvip eden olmaz ama yaptığım bir şeye kulp bulunursa bizim evde grev başlar burun sürtene kadar, daima öyledir.
Laftan anlamayanın hakkı kötektir(elbet mecazi aman duyar yemeyelim şimdir durduk yere), perperişan olana kadar devam😂

Ya konu sahibi sen bu adamla ilgili yemeğe gelene kadar bi dolu sorunlu konu açmadın mı? Adam bağımlıydı yanlış hatırlamıyorsam yemek son dert falan olması lazım. Neden barıştınız bu adamla yahu.
Off 50 bin kez yazdim aslindaşartlar öyle gerekti barıştık ..hastaneye yattı hala ilaç tedavisi görüyor adamın sorunları bitmiyorki biri bitiyor biri basliyor

Genel olarak memnuniyetsizse bilemiyorum tabi ki
Ama söylediği lafta laf sokmalık bi şey görmedim ben doğrusu
Ne bileyim iyi yediysem veya uzun açlıktan sonra karnımı doyurduysam ben de söylerim aynısını
Kimseye de laf sokma derdim yok
Genel olarak öyle sürekli benimle uğraşıyor .ve benim bu mevzuya kızdığımi biliyor buna rağmen bunu diyip slk slk sırıtıyor sinirlerim bozuluyor.

Genel olarak öyle sürekli benimle uğraşıyor .ve benim bu mevzuya kızdığımi biliyor buna rağmen bunu diyip slk slk sırıtıyor sinirlerim bozuluyor.
Böyle bi adamla barışmanızın ne anlamı kalmış ki o zaman
Adamın sizin gönlünüzü almak gibi bi derdi yok resmen
Bu nasıl barışma 🤦‍♀️

Off 50 bin kez yazdim aslindaşartlar öyle gerekti barıştık ..hastaneye yattı hala ilaç tedavisi görüyor adamın sorunları bitmiyorki biri bitiyor biri basliyor
Hala yemek konusunda laf sokması küçük bir olay.

Tehdit değil, icraat yapın.
Bir şeyden şikayet etmek için, o eylemi layığıyla yerine getirebiliyor olmak gerekir.

Tasvip eden olmaz ama yaptığım bir şeye kulp bulunursa bizim evde grev başlar burun sürtene kadar, daima öyledir.
Laftan anlamayanın hakkı kötektir(elbet mecazi aman duyar yemeyelim şimdir durduk yere), perperişan olana kadar devam😂
Haklısın valla zaten herturlu lafıni söylüyor yapmayimda yemek yapmamak neymiş ogrensim

karpuz sence bu adamin tek sorunu yemekle ilgili laf sokmasi mi? hayir yani kac gundur adamla ilgili actigin konulara bakan da aman ne minnos cift minik minik seylerden tartisiyor zanneder.
Ben minnoş mu dedim.bu adam yemek konusunu yeni yapmiyor madem şuan yanyanayiz insan olmasını istiyorum sadece hepsi bu .karnımı doyurup laf sokmak nedir ya

E barışmayın. Bi çok kez yazdım sizin konularınıza, gayet kafası çalışan bi kadınsınız nasıl böyle saçma kararlar alabiliyosunuz bilmiyorum. Siz inanıyorsanız sorun yok yine de tabi

Back
X