• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca beyefendinin yemekle ilgili sürekli laf sokması

Bir arkadaşımın kocası böyle ben dinlerken deliriyorum kız hala katlanıyor ona. Her gün et yemeği istiyor adam, tavuk ya da balığı etten saymıyor kırmızı ret çıkacak illa. Hayır durumları da öyle iyi değil orta halli sayılırlar. Kızcağız her gün ona et yetiştirecek diye her segden kısıyor. Aynı yemeği de istemiyor paşam sürekli değişik yemekler olacak. Ay kızın doğum gününde ya da evlilik yil dönümü, sevgililer günü gibi özel günlerde de kebapçıya götürüyor hediye olarak 😂😂 ben olsam yemek falan yapmam öylesine taş yesin
Adanalimi yoksa 😅

Karşımda psikolog var var gibi hissettim yazdıklarıniz içime su serpti ve her bir satırda haklı olduğunuzu gördüm burda sabitle diye birşey olsaydı sizin yazdıklarınizi sabitlerdim en yukarıya desteğiniz ve yol gösterdiğiniz çok teşekkür ederim ❤️🥰
Rica ederim. Yazdıklarımın size iyi gelmesine, birazcık olsun kalbinize, ruhunuza dokunabilmesine çok sevindim. Kolaylıklar ve güzellikler diliyorum 😊💖

Yok değil Bulgaristanli 🤓 orada et çok ucuzmuş. Annesi gittiğinde kavanoz kavanoz kavurma getiriyor 😂 aile evinde alışmış et yemeye. Arkadaşım da aksine et sevmiyor yemek konusu tam bir işkence yani.

Sıkmayın canınızı beterin beteri var bu arkadaşın eşi bir de temizlik hastası adam tam bir ömür törpüsü 🤦🏻‍♀️ siz de bir süre dediğini yapmayın eşinizin. Önüne koyulan nimet için şükretmesini öğrenmeli. Aile evinde de alışmamış eşiniz zaten, bence birazcık şımarmış olabilir sizin her dediğini yapıyor oluşunuzdan. Kimseye yaranılmıyor, o yüzden elinizden, içinizden geldiği kadarını yapın. Mükemmel olmak için kendinizi yormayın kimse için🌺

İşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Minimumda az cesitle yap.
Bugun 20 yillik hamarat tatli bi arkadasimin esinden bosanacagini ogrendim. Davalari varmis. Kiz o kadar emek verdim deyince, adam -yapmasaydin sana emek ver diyen mi oldu- demiş..inan eve gelip pasta yapacaktim yorgundum bilerek yapmadim.
Aynisi Ilerde bunlar basima gelir mi gelir.. hayat bu. Kendimi yiprattigim günler aklima geldi. Ne gereksizmis. Yeni kararlar aldim bugun..minimum emek gercekten..

Kocanız sorunlu. sizinle kötücül bir oyun oynuyor. Bilinçli ya da blinçsiz yapıyor bilemeyiz ama kendinizi koruyun.
Sizi yavaş yavaş sinirlendirip, cevreye bakın "sorun bende değil, bu kadın sorunlu" imajı yaratacak. Düşmeyin bu oyuna.

Siz niye adamın bu derece sorunlu hayatına dahil olmak istediniz tekrardan? 😮
Konu sahibini annesi evden kovdu, konu sahibi de eşine döndü, sonra da kendisini evden kovup eşine dönmesine sebep olan annesiyle görüşüp konuşup komşuculuk oynuyorlar tekrardan...🤦

Sizin bambaşka problemleriniz vardı habire konu açıyordunuz, onları çözdünüz mü?

Annemle birbirimize girdik kovuldim .eşle barıştık hastaneye yatma şartıyla tedavi görüyor hala ..

Aaa neler olmuş, ben çok uzun süre girmemiştim. Düzeldiğine sevindim eşinizin, yani en azından kabul etmiş.

Back
X