• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca beyefendinin yemekle ilgili sürekli laf sokması

Ben minnoş mu dedim.bu adam yemek konusunu yeni yapmiyor madem şuan yanyanayiz insan olmasını istiyorum sadece hepsi bu .karnımı doyurup laf sokmak nedir ya
ya ben de onu diyorum adamdan cok sey bekliyorsun. dogru durust bir insan degil ki.

cidden merak ettim oyle gerekti baristik diyorsun ama neden oyle gerekti?

ya ben de onu diyorum adamdan cok sey bekliyorsun. dogru durust bir insan degil ki.

Ya zaten barışmak için iki tarafın nir şeyleri düzeltmek için söz vermesi filan gerekmiyor mu?
Bu konuyu okuyunca sanki konu sahibi barışmak istemiş adam da istemeye istemeye razı olmuş gibi
İlişki için sıfır çaba çünkü 🙄

Şimdi mantıklı düşünmek gerekirse eğer çalışmıyor ev kadiniysaniz doğal olarak çalışıp akşam eve gelen eşiniz sizden yemek bekliycektir. Gün içerisinde akşam yemeği yapmayacaginiza karar verirseniz eşinizle istişare edip dışardan birşeyler ayarlarsiniz. Eğer calisiyorsaniz ikinizde, tabiki durum tamamen değişir.

İşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Eski konularınızın hiçbirini bilmiyorum ama sanki birbirine tahammülü kalmayan, ne yapsa batan çiftler gibi olmuşsunuz.

Bak bu doğru bende hata neden hala insanlık bekliyorsam

Olay böyle gelişti annemin evindeykende annemle anlaşamadığızi eve dönmemi istedigini bunun için elinden geleni yaptığını söylüyordum.

Birgün kavga ettik yine bana dedi sen çok iyi olsaydın kocanın yanında olurdun daha niceleri (o adam senden daha iyi ooo daha neler neler ) bahaneliydi zaten .bana dedi benim derdim bana yetmiyor birde sen çıktın başıma .bir benden bir ondan bizz kavga ettik oğlumu aldım çıktım evden .arkadaşıma gidicektim aslında aradım açar açmaz karpuz şuan müsait değilim eve geçince konuşuruz dedi kapattı.aksama kadar bekledim onu belki yaptığındn pişman olurda arar gel der .ne annem ne kardeşim kimse nerdesin diye aramadı beni kalktım eve geldim .koca olacak şahısa durumu anlatmadım ona tek dediğim hastaneye yatıp tedavi göreceksin birdahada böyle islere kalkismicaksin ya şartlarımi kabul edersin yada boşanma davası açmaya giderim dedim .tamam dedi söz veriyorum bir daha asla olmayacak aileside geldi beraber götürdük hastaneye iki hafta ametemde yattı .sonra taburcu oldu ozamndan beri birşey kullanmadı ilaç tedavisi görüyor sanırım bu tedavi yıllarca surecek . Her ay idrar veriyor o sekil ilaç alıyor .annemide silmiştim aslında 1 ay kadar hiç konuşmadım sonra ablam Antalya'dan geldi konuştu falan annemiz o bizim vs götürdü el opturmeye o sekil gelişti olay

Ya zaten barışmak için iki tarafın nir şeyleri düzeltmek için söz vermesi filan gerekmiyor mu?
Bu konuyu okuyunca sanki konu sahibi barışmak istemiş adam da istemeye istemeye razı olmuş gibi
İlişki için sıfır çaba çünkü 🙄
O afedersniz ama kpk gibi istiyordu barismayi. Kendince şaka yaptığıni düşünüyor ama ben kaldıramıyorum bir şaka bir kere yapılır bu bknu cikardi . yaptığım halde böyle yapıyor

Ya aslında beni kendi halime bıraksa ben kimseye durduk yere karışan biri değilim o beni kendi halime bırakmıyor öyle yapınca doğal olarak sinirleniyorum bende
O zaman sizi sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Amacına ulaşmasına izin vermeyin sizde. Sizden karşılık göremeyince vazgeçer belki.

O afedersniz ama kpk gibi istiyordu barismayi. Kendince şaka yaptığıni düşünüyor ama ben kaldıramıyorum bir şaka bir kere yapılır bu bknu cikardi . yaptığım halde böyle yapıyor
Kararlarınızı gözden geçirmenize vesile olur belki
Belli ki adamın sizin gönlünüzü yapmak gini bi derdi yok çünkü

Şimdi mantıklı düşünmek gerekirse eğer çalışmıyor ev kadiniysaniz doğal olarak çalışıp akşam eve gelen eşiniz sizden yemek bekliycektir. Gün içerisinde akşam yemeği yapmayacaginiza karar verirseniz eşinizle istişare edip dışardan birşeyler ayarlarsiniz. Eğer calisiyorsaniz ikinizde, tabiki durum tamamen değişir.
Ev hanımıyım genelde yemek yapıyorum zaten ara sıra yapmadığım oluyor ozamnda ya evle ya başka bişiyle meskul olmusumdir oyuzdn yapmamisimdir ama bu sanki ben hiç yemek yapmıyormisim gibi konusuyor

Eski konularınız bilmiyorum ama anladığım kadarı ile eşinize saygınız v sevginiz kalmamış dolayısı ile de tahammül edemiyorsunuz. Ya güzellikle çözün yada olmuyorsa ayrılın ama bu şekilde hayat ikinize de zehir oluyor. Zaten kaç gün yaşayacağız ki değil mi

Ve ev hanımı olduğunuzu söylüyorsunuz kaldı ki çalışan hanımlar da pratik yemekler yapıyor genelde. Çalışan eşler iş paylasimi yapıyorlar en azından daha sorunsuz bir hayat oluyor.
Erkekler dışarda çalışıp yorgun gelince önüne illaki bir tas sıcak çorba bekliyorlar. Eğer calismiyorsaniz en azından bir çorba yapın ama dediğim gibi aranızda sevgi saygı kalmadıysa en ufak şey bile size dağlar kadar ağır gelebilir

Şartlar öyle gerekti lütfen bu konuyu açmayalım
Madem bsuan yanyanayiz eskilere donmeyelimhepsi ayrı ayrı travma bende ve ben bunu hala atlatabilmis değilim lutfen
eskiyi açmayın diyorsun, Karpuz söyleyeceklerim hoşuna gitmeyecek ama bu adamla devam ettiğin sürece her gün konu açarsın. Adamın düzelme ihtimali sıfır. Normal biri değil ki söyledikleri normal olsun.

Ve ev hanımı olduğunuzu söylüyorsunuz kaldı ki çalışan hanımlar da pratik yemekler yapıyor genelde. Çalışan eşler iş paylasimi yapıyorlar en azından daha sorunsuz bir hayat oluyor.
Erkekler dışarda çalışıp yorgun gelince önüne illaki bir tas sıcak çorba bekliyorlar. Eğer calismiyorsaniz en azından bir çorba yapın ama dediğim gibi aranızda sevgi saygı kalmadıysa en ufak şey bile size dağlar kadar ağır gelebilir
Dediğim gibi genelde yapıyorum bir gün yapmasam günlerce lafını geçiriyor ben bunu daha öncede uyardım yapma böyle diye ısrarla kendince şaka olduğunu düşünüp yapmaya devam ediyor

Benim eşimde benimle uğraşmayı kizdirmayi çok sever.
Bir seye kirilirsam düzgünce söylesem de yapar taa ki ben cinnet geçirip ciddi bir tepki verene kadar. O zaman kafasına dank eder ve o şeyi bırakır.
Belki sizin de böyle bir tepki vermeniz gerekiyordur.

eskiyi açmayın diyorsun, Karpuz söyleyeceklerim hoşuna gitmeyecek ama bu adamla devam ettiğin sürece her gün konu açarsın. Adamın düzelme ihtimali sıfır. Normal biri değil ki söyledikleri normal olsun.
Doğru ama elimden birşey gelmiyor kendince şaka yaptığını düşünüyor ama ben gulmuyorum komik değil .dün evi su bastı onun sayesinde patronuyla konuşuyor ve benden dayak yediğini söylüyor yine kendince şaka olduğunu düşünüyor .off yemin ediyorum artık varya napicami şaşırıyorum

Benim eşimde benimle uğraşmayı kizdirmayi çok sever.
Bir seye kirilirsam düzgünce söylesem de yapar taa ki ben cinnet geçirip ciddi bir tepki verene kadar. O zaman kafasına dank eder ve o şeyi bırakır.
Belki sizin de böyle bir tepki vermeniz gerekiyordur.
Vallahi bende cinnet geçirecek takatte yok sadece beni kendi halime bırakmasini istiyorum hepsi bu

Doğru ama elimden birşey gelmiyor kendince şaka yaptığını düşünüyor ama ben gulmuyorum komik değil .dün evi su bastı onun sayesinde patronuyla konuşuyor ve benden dayak yediğini söylüyor yine kendince şaka olduğunu düşünüyor .off yemin ediyorum artık varya napicami şaşırıyorum
Ne yapacağını iyi biliyorsun ama gidecek yerin olmadığı için geri dönüyorsun. Nereye kadar bu eziyete katlanabilirsin ki?
Ben terkar geri dönme çok şaşırdım. Oyasa ki çok kararlıydın. Keşke kararından dönmeseydin

Back
X