• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca beyefendinin yemekle ilgili sürekli laf sokması

Ne yapacağını iyi biliyorsun ama gidecek yerin olmadığı için geri dönüyorsun. Nereye kadar bu eziyete katlanabilirsin ki?
Ben terkar geri dönme çok şaşırdım. Oyasa ki çok kararlıydın. Keşke kararından dönmeseydin
Eğer o bu acıları bana tekrar yasatirsa yemin ediyorum sokakta kalacağımı bilsem birdaha geri dönüşü olmaz bukadar net .benim herzamn çocuğum küçük kalmayacak ya elbet büyuyecek .o zamanda insan oldu oldu yok eğer olmadı .çocuğumun elinden tutar giderim gidecegim yer artık baba evide olmaz

Calisiyorken birlikte yemek yapılır laf sokmaya hakkı yok evdeyken koş koca gün mutlaka yemek yapacak zaman olur kolik bebeğim varken akşam aglamalarla çocuğu alır eşim gelince makarna vs yapardım basit yemekler kahvaltı vs hazırlanır sadece o değil evde yemrk yiyen dimi

İşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Saka yapmıştır belki.

Eğer sizde çalışıyorsanız eşinizin laf söylemeye hakkı yok. Ama çalışmıyorsanız bir kap yemek yapamayacak kadar ne işiniz oluyor acaba?

Eğer sizde çalışıyorsanız eşinizin laf söylemeye hakkı yok. Ama çalışmıyorsanız bir kap yemek yapamayacak kadar ne işiniz oluyor acaba?
Çalışmıyorum yemek yapıyorum bazen insanlık hali ev işiyle yada dışarda uzun işlerim varsa ozman yapmiyorjm .genel anlamda ben yemek yapıyorum zaten

Off 50 bin kez yazdim aslindaşartlar öyle gerekti barıştık ..hastaneye yattı hala ilaç tedavisi görüyor adamın sorunları bitmiyorki biri bitiyor biri basliyor
Şartlar ne mesela? Çalışmayı deneseniz kendinize daha güzel, böyle kimseye sarmayacaginiz şartlar oluşturabilirsiniz. Bir de bu adam işten kacta geliyor ki 1 saat önce yiyor yemeğini?

Back
X