- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.169
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bnde scarmda totmu gördüğü yanına kar kalmasınYemeğime bir laf etsin ağzına s..rım onun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde scarmda totmu gördüğü yanına kar kalmasınYemeğime bir laf etsin ağzına s..rım onun
Annemin evindeydim ama bosanmamistimBende onu soracaktım hatta boşanmış hatırlıyorum
En son annesinin evine dönmedi mi
Boşandım kurtuldum diye hatırlıyorum
Hayırlısı olsun hakkınizda.Annemin evindeydim ama bosanmamistim
Haklısınız aynı burdaki yazdıklarınizi doktoruda demişti .bende zamanında psikolojik olarak çöktüğüm için biraz zorlanıyorum .tedavi bende görüyordum anksiyete bozukluğu için hapi bıraktım onunda etkisi var sanırım herşeye daha agresif yaklasmaya basladimÖncelikle sizi suçlamıyorum ve yargılamıyorum lütfen yanlış anlamayın. Ev hanımı iseniz ki öyle olduğunuzu okudum yukarıda, evde yemek olması talebi gayet doğal bir durum. Yemek yapmak öyle uzun saatler süren bir eylem değil. Çalışan veya her ikisi de öğrenci olup tüm gün ev dışında olan eşler için en doğrusunun birlikte yemek yapmak, diğer işlerde devam iş bölümü yapmak olduğunu söylerim daima. Ama eşlerden biri evdeyse, çalışan diğer eşin akşam eve yemek iştahı ve hayali ile gelmesi çok doğal bir durum bence. Üstelik size söz vererek bağımlılık tedavisine başlayan ve kararlılıkla sürdürmeye gayret eden bir insanın yemek talebine ve espri ile karışık sistemlerine bile sinirleniyorsunuz. Yaşadığınız zor ve tatsız durumlardan dolayı sinirleriniz had safhada bozuk ve minik bir damla gözünüze büyük dalgalar olarak görünüyor gibi geldi bana. Siz de yardım alıp daha rahat, sakin ve sabırlı olsanız daha kolaylaşır sanki hayatınız. Bağımlı insanlar tedaviyi sürdürürken evdeki huzur çok önemlidir üstelik huzura sizin de ihtiyacınız olduğuna eminim. Eşinizi size olan yanlış davranışları konusunda tatlı tatlı yönlendirmenizi, yemek eğer zayıf noktası ise işlerinizde her zaman yemek konusuna öncelik vermenizi, bu süreçte ona destek olmaya gayret etmenizi ve zaman zaman bunu yaptığınızı gülümseyerek ima etmenizi, esprilerine alınmak yerine gülümseyerek cevap vermenizi, (alındıysanız bile gülümseyerek "aşkolsun!, bence devamını bekliyorsan böyle iğnelemeyi değil teşekkür ve iltifatı denemelisin ama!" gibi yönlendirmeleri seçmenizi öneririm. Dediğim gibi sabır sınırınız limiti doldurduysa sizin de yardım almanız size de ailenize de bir çok şeyi kolaylaştıracaktır
Keşke deseydim o an aklıma gelmedi :))Sen once cesmeleri duzgun kapamayi ogren kemcuk deseydin.
Haklısınız aynı burdaki yazdıklarınizi doktoruda demişti .bende zamanında psikolojik olarak çöktüğüm için biraz zorlanıyorum .tedavi bende görüyordum anksiyete bozukluğu için hapi bıraktım onunda etkisi var sanırım herşeye daha agresif yaklasmaya basladim
Gözlemleyin madde tekrar kullanabilir. Bundan tamamen kurtulan insan sayısı çok azOff 50 bin kez yazdim aslindaşartlar öyle gerekti barıştık ..hastaneye yattı hala ilaç tedavisi görüyor adamın sorunları bitmiyorki biri bitiyor biri basliyor
Karşımda psikolog var var gibi hissettim yazdıklarıniz içime su serpti ve her bir satırda haklı olduğunuzu gördüm burda sabitle diye birşey olsaydı sizin yazdıklarınizi sabitlerdim en yukarıya desteğiniz ve yol gösterdiğiniz çok teşekkür ederimBırakmayın ilacınızı da tedavinizi de lütfen. Bırakmanız veya ara vermeniz gerektiğinde bile iyi bir uzmanla terapiyi sokun devreye. Emin olun sizin için hayatın kolaylaşması, bazı anlarda gülüp geçiyor olabilmek size de gerçekte her şeyin o kadar kötü olmadığını hissettirecek, bu ruh hali size kendinizi iyi hissettireceği gibi eşinize, çocuğunuza ve aile huzurunuza da pozitif yansıyacaktır. İnanın çok ama çok küçük bir azınlık dışında hepimizin hayatlarımızda yer yer sıkıntı ve zorluklar var. Önemli olan onları ne kadar büyütüyor, önemsiyor, hayatımıza mutsuzluk olarak yerleştiriyor olup olmadığımız. Ona göre mutluyuz ya da değiliz, ona göre sinir küpüyüz ya da huzurluyuz. Zorluklara karşı destek almak her zaman onları aşmayı kolaylaştırıyor.
![]()
Şuan tedavi göruyor sadece tek duam inşallah böyle bir psligin içine tekrar girmez çünkü aynı şeyleri bana yine yasatirsa ben sokakta bile kalacağımı bilsem çocuğumun elinden tutar giderim .onada söyledim inşallah ayağını denk alirda bizimde hayatımızı karartmaz bu saatten sonra .ben onun iyiliği için diyorum .pislik içinde olan pislik içinde ölür cami avlusunda ölecek hali yok ya. Ben elimden gelenin fazlasını bile yaptım artık gerisi ona kalmış .çok şükür geldimden beri birşey yok umarım birdaha olmazda bız yine oğlumla yollara dusmeyiz .çalışmaya gelince bende çok istiyorum ama çocuğa bakicak kimse yok .yoksa şimdiye çoktan bir işe girmiştimSızın biraz paraya ihtiyacınız var.
Ama o da gökten gelmiyor
İşe girip biraz para biriktirip çocuğunuzla birlikte kendi hayatınızı düzene sokmanız gerekiyor.
Çocuğunuz çok da kcuuk değilmiş. Seneye anaokuluna gidecek sanıeımŞuan tedavi göruyor sadece tek duam inşallah böyle bir psligin içine tekrar girmez çünkü aynı şeyleri bana yine yasatirsa ben sokakta bile kalacağımı bilsem çocuğumun elinden tutar giderim .onada söyledim inşallah ayağını denk alirda bizimde hayatımızı karartmaz bu saatten sonra .ben onun iyiliği için diyorum .pislik içinde olan pislik içinde ölür cami avlusunda ölecek hali yok ya. Ben elimden gelenin fazlasını bile yaptım artık gerisi ona kalmış .çok şükür geldimden beri birşey yok umarım birdaha olmazda bız yine oğlumla yollara dusmeyiz .çalışmaya gelince bende çok istiyorum ama çocuğa bakicak kimse yok .yoksa şimdiye çoktan bir işe girmiştim
Yarın devlet okuluna kaydını yaptıracağım :) ama yarım gün .ben şansımı yine deneyeceğim kaynanaya bakalim ne diyicek evde 5 kişiler gorumcelerle 5 kişi bir çocuğa bakabilir aslında..ama kimse rahatsız olmak istemiyor.annemede deidm yok dedi para teklif yine yok .çocuğum biraz yaramaz ama bakilmicak bı çocuk ta değilÇocuğunuz çok da kcuuk değilmiş. Seneye anaokuluna gidecek sanıeım
Kreşe verseniz sanirim kreş ücretini ödemez eşiniz. İşte biraz paranız olsaydi kreşe verırdınız ve siz de çalışırdınız
Bu sekılde dengeler oluşurdu
Allah yardımcınız olsun
Ama kesinlikle her şeyin bir yolunu bulmaya çalışın
Bunlar nasıl değişik varlıklar anlamıyorumYarın devlet okuluna kaydını yaptıracağım :) ama yarım gün .ben şansımı yine deneyeceğim kaynanaya bakalim ne diyicek evde 5 kişiler gorumcelerle 5 kişi bir çocuğa bakabilir aslında..ama kimse rahatsız olmak istemiyor.annemede deidm yok dedi para teklif yine yok .çocuğum biraz yaramaz ama bakilmicak bı çocuk ta değil
Hic aldiris etme. Takarsan sen yıpranirsin canim.İşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Kaynanamda tamam deseydi okulu onların orda tutardım .ama kimse yanaşmıyor .haftanın 1 günü çocuğumi sevip yolluyorlar bakmaya gelince kimse yanaşmıyor.hatta baba diyorki kaynana hanım ne çalışması oğlumun getirdigi para size yeter . Yeter dediği parada asgari ücretten bı tık fazlaBunlar nasıl değişik varlıklar anlamıyorum
Devlet okuluna gidebiliyorsa çok iyi.
Yarım gün oldugu icin tabii ki birilerinin alıp bırakması da gerek.
İyilik yap denize at misali bigün yapma hiç yapmamış olursun hiç sallama yapsın kendiİşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Aynen öyle canimİyilik yap denize at misali bigün yapma hiç yapmamış olursun hiç sallama yapsın kendi
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı doğruymuş meğerİşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece