• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca beyefendinin yemekle ilgili sürekli laf sokması

Genel olarak öyle sürekli benimle uğraşıyor .ve benim bu mevzuya kızdığımi biliyor buna rağmen bunu diyip slk slk sırıtıyor sinirlerim bozuluyor.
Bence saçan sapan birşeye takiliyorsunuz belki adam sakalasıyor sizinle onun da kelamı bu belki.taniyamadiniz mı kocanızı öyle bir anlatiyorsunuz laf sokuyor felan benn Anlattıklarından şunu çıkardım abartiyosunuz

Okul anneme yakın olduğu için erkek kardeşim de var aslında alabilirdi kimse rahatsız olmak istemiyor

Kaynanamda tamam deseydi okulu onların orda tutardım .ama kimse yanaşmıyor .haftanın 1 günü çocuğumi sevip yolluyorlar bakmaya gelince kimse yanaşmıyor.hatta baba diyorki kaynana hanım ne çalışması oğlumun getirdigi para size yeter . Yeter dediği parada asgari ücretten bı tık fazla
Madem affettınız o zaman çenesini açmasına fırsat vermeyin. Yemek konusunda çoğu erkek benzerdir zaten . Eksik etmeyin
Siz söylemesine fırsat kalmasın.
Çocuğunuz en fazla 3 yıl sonra daha da bilinçli olacak
Her şeyin hayırlısı olsun

Madem affettınız o zaman çenesini açmasına fırsat vermeyin. Yemek konusunda çoğu erkek benzerdir zaten . Eksik etmeyin
Siz söylemesine fırsat kalmasın.
Çocuğunuz en fazla 3 yıl sonra daha da bilinçli olacak
Her şeyin hayırlısı olsun
Dün okadar dedimki bidaha yemek yapmicam.vallahi sırf kendince şaka !!! Bunu yapmasın benimle uğraşmasin diye yaptım bile

Sevgi bitmiş ki artık gitse bardak alıp su içse bardağı yikasa kurulasa yerleştirse yahut makineye atsa yine gözüne batacak 🤦🏻‍♀️

Esiniz kotudur vs.onlari bilemem biz burada yazilanlar kadarini bilebiliriz sadece daha fazlasini degil. Anneliginize bile laf edilmis ki biz sizin anneliginizi ne gorduk ne duyduk. Bircogumuz anne bile degiliz. Gecen gun actiginiz konuyu hatirliyorum ilaclarinizi birakmistiniz. Buna ragmen ben sizin bir cogumuzdan daha saglikli oldugunuzu dusunuyorum. cocugunuza bile acimizlar ama cizginizi hic bozmamissiniz. Tedavinizi aksatmayin umarim hayatinizda her sey istediginiz gibi olur. ❤

Esiniz kotudur vs.onlari bilemem biz burada yazilanlar kadarini bilebiliriz sadece daha fazlasini degil. Anneliginize bile laf edilmis ki biz sizin anneliginizi ne gorduk ne duyduk. Bircogumuz anne bile degiliz. Gecen gun actiginiz konuyu hatirliyorum ilaclarinizi birakmistiniz. Buna ragmen ben sizin bir cogumuzdan daha saglikli oldugunuzu dusunuyorum. cocugunuza bile acimizlar ama cizginizi hic bozmamissiniz. Tedavinizi aksatmayin umarim hayatinizda her sey istediginiz gibi olur. ❤
Sizin gibi insanlar hep var olsun çok teşekkür ederim ❤️🥰

Bir arkadaşımın kocası böyle ben dinlerken deliriyorum kız hala katlanıyor ona. Her gün et yemeği istiyor adam, tavuk ya da balığı etten saymıyor kırmızı et çıkacak illa. Hayır durumları da öyle iyi değil orta halli sayılırlar. Kızcağız her gün ona et yetiştirecek diye her seyden kısıyor. Aynı yemeği de istemiyor paşam sürekli değişik yemekler olacak. Ay kızın doğum gününde ya da evlilik yil dönümü, sevgililer günü gibi özel günlerde de kebapçıya götürüyor hediye olarak 😂😂 ben olsam yemek falan yapmam öylesine taş yesin

Back
X