- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben kardesıme kocamı cok seviyorum kocam ıste yapıyor hata ama guvenıyorum demiyorum kardesım bilip derdimi anlatıyorum o zaman bende el bilip hıcbır sıkıntımı anlatmayımsızınde hayatınızda mılyon sorun kocanızla problemlerınız var sızde kardesınıze ahkam kesemezsınız
Kız kardeşi arkadaşının olduğu fotoğrafi istemis ablasindan o da sen misin kocan mi demiş kiz kardeside benim kocam sapik mi senden foto isteyecek demiş ablasida ugrasamam senle demis kızda kabullenin artik kocami demiş isin sonunda engellemis ablasini. Abla da diyor ki kocasi kizlardan bahsediyor yanimizda bana bazen kardesim gibi yazıyor. Ablasi yani konu sahibi hemen annesine anlatmis durumu annesi de konu sahibini engellemis.kim kimi engellemiş kimin fotosunu istemiş anlayamadım bir türlü çok karışık yazmssiniz
Maalesef turkce sıkıntılı benim hep zor gectım yapacak bırsey yokİmla kurallarından bihabersiniz; ne virgül var ne nokta birşey anlamadım.
Konu sahibinin kocasi ne yapmış kiesınden sıddet ve ıhanet goren bır kadının kardesım kocasının ne oldugunu bıle bıle ona sahıp cıkıp savunmasın dıyebılıyor ya...
ne kadar kolay bız ınsanlar ıcın hersey
bız yasarken sorun yok ama baskalarını kır dök oh ne ala hayat
sendekı koca da onda kı patates mı oda koca oda koca sankı sızınkı evlıya gıbı konusmuyormusunuz bırde
Guzel arkadasım Ben kocam mukemmel mı dedim neden eski konulardan vuruyorsunuzesınden sıddet ve ıhanet goren bır kadının kardesım kocasının ne oldugunu bıle bıle ona sahıp cıkıp savunmasın dıyebılıyor ya...
ne kadar kolay bız ınsanlar ıcın hersey
bız yasarken sorun yok ama baskalarını kır dök oh ne ala hayat
sendekı koca da onda kı patates mı oda koca oda koca sankı sızınkı evlıya gıbı konusmuyormusunuz bırde
Dedesinden bir şey mi gördünüz de güvenmiyorsunuz yoksa sadece sizin kuruntunuz mu? Bir anne olarak elle tutulur bir şey sezdiyseniz sonuna kadar haklısınız amaa sırf bu benim takıntım güvenmiyorum diyorsanız kusura bakmayın ama çok onur kırıcı. Kimse böyle bir şeyle yaftalanmak istemez. Bu takıntıyla büyütürseniz çocuğunuzun da psikolojisini bozarsınız allah korusunEvet takıntım hayır yani guvenmek zorunda mıyım onu söyleyin
Kendi kanin olsa ne olcak görüyoruz tv de o zaman elektrikli tel gerin cevrenize sosyal medyayi kapatın bitti gitti.Ben öyle algılamadım anlamadım bu derece güvene gerek yok özellikle kendi kanımızdan olmayan insanlar için.
Ben kızımı yansıtmıyorum yada dedesine hayır olmaz sen erkeksın demiyorum kı temkinli yaklasıyorum korumaya calısıyorum olada bilir diyorum kotu mu dusuncelerımDedesinden bir şey mi gördünüz de güvenmiyorsunuz yoksa sadece sizin kuruntunuz mu? Bir anne olarak elle tutulur bir şey sezdiyseniz sonuna kadar haklısınız amaa sırf bu benim takıntım güvenmiyorum diyorsanız kusura bakmayın ama çok onur kırıcı. Kimse böyle bir şeyle yaftalanmak istemez. Bu takıntıyla büyütürseniz çocuğunuzun da psikolojisini bozarsınız allah korusun
oda sızın problemınız sız sevmeyerek benımsemeyerek evlılık surduruyorsunuz oda severek bıle ısteye surduruyor ıkınızınkıde normal degıl ne fark eder ne olursa olsun kol kırılır yel ıcınde kalır demesı veya takıntı yapıp hala sevıyor olması sızın ıcın bır sorun olamaz o sızın problemınız degıl once sız kendı problemlerınızı cozun annenızın kardesınızı tutuyor olması sızı fişteklemesın kardesınızın sızı engellemesı fişteklemesın bır durup dusunun nerde hata yapıyorum bır sorgulayın bıze de kızmayın tanımayız etmeyız sızı bıze ne okuruz gecerız bız objektıf yorum yapıyoruz yaptıgım hıc bır yorumun bana faydası yok sız yanlısınızı gorun dıye yazıyoruz sıze faydası olur belkı dıyeBen kardesıme kocamı cok seviyorum kocam ıste yapıyor hata ama guvenıyorum demiyorum kardesım bilip derdimi anlatıyorum o zaman bende el bilip hıcbır sıkıntımı anlatmayım
Sende kardesini vurmussun ama al işte ayni şey nasıl zor dimi yarali yerden vurulmakGuzel arkadasım Ben kocam mukemmel mı dedim neden eski konulardan vuruyorsunuz
Suclu benim yani tesekkur ederim beni eskı konulardan vurduğunuz ıcınoda sızın problemınız sız sevmeyerek benımsemeyerek evlılık surduruyorsunuz oda severek bıle ısteye surduruyor ıkınızınkıde normal degıl ne fark eder ne olursa olsun kol kırılır yel ıcınde kalır demesı veya takıntı yapıp hala sevıyor olması sızın ıcın bır sorun olamaz o sızın problemınız degıl once sız kendı problemlerınızı cozun annenızın kardesınızı tutuyor olması sızı fişteklemesın kardesınızın sızı engellemesı fişteklemesın bır durup dusunun nerde hata yapıyorum bır sorgulayın bıze de kızmayın tanımayız etmeyız sızı bıze ne okuruz gecerız bız objektıf yorum yapıyoruz yaptıgım hıc bır yorumun bana faydası yok sız yanlısınızı gorun dıye yazıyoruz sıze faydası olur belkı dıye
yanlıs yapmıssınız dıyelım kı cok dogrusunuz dedıgınız hersey dogru, her dogru heryerde herzaman soylenmez sızde onun kocasına laf sokmak kocası uzerınden ezmek ıcın fırsat arar gıbı davranmayın dua edın agır konusmamıs sen kendı kocana bak da dıyebılırdı sıze hakkı cunku sız dersenız oda der s
mılyon konusu var eskı uye tanıyorum kendısını esı tarafından sıddet de gordu ıhanete de ugradı sorunlar yasıyor mutsuz evlılıge sahıp malesefKonu sahibinin kocasi ne yapmış ki
Vardi ama bir şey anladım ben kim neyde ben mükemmellim derse orda eksiği çıkar
Tamam haklısınız ıyı gecelerSende kardesini vurmussun ama al işte ayni şey nasıl zor dimi yarali yerden vurulmak
ne alaka ? eskı konulardan vurmadım sız yasarken sorun yok kardesınız yasayınca mı sorun dedım sadece yasadıgınız seyı ornek verdımSuclu benim yani tesekkur ederim beni eskı konulardan vurduğunuz ıcın
Bazı seylerde dikkatli olabilir söyleyebilir neden kızlar hakkında konusuyorsun yada ablama benim agzımdan yazma diyebilir ben ona senin kocan boyle demedim kendısı başlattıne alaka ? eskı konulardan vurmadım sız yasarken sorun yok kardesınız yasayınca mı sorun dedım
nıye bukadar zorunuza gıttı daha beterını kardesınıze yapıyorsunuz sız ? haklı goruyordunuz kendınızı noldu ?
Ben konu sahibini anlıyorum çoğu küçük çocuk yetiştiren anne bu hislere sahip dedeye sapık demiyor mahremiyetini korumaya çalışıyor. Enişte daha önce kardeşin telinden yazmış Kadında sormuş kimsin diye. Kötü örnek çok konu sahibi temkinli yaklaşıyor. Kardeşte daha ılımlı konuşabilir insanlar birbirlerini bu kadar kolay kırmamalı.Konu sahibinin msjini gördünüz mu erkek guvensizligi benim takintim diyor. Baska da söyleyecek lafim yok. Tum yazışmamizi okuyun öyle yazin
Tesekkur ederim beni anladıgınız ıcın hatta enıste arkadaşımın fotosunu istedi ama ben kardesıme demedim huzursuzluk cıkmasın diyeBen konu sahibini anlıyorum çoğu küçük çocuk yetiştiren anne bu hislere sahip dedeye sapık demiyor mahremiyetini korumaya çalışıyor. Enişte daha önce kardeşin telinden yazmış Kadında sormuş kimsin diye. Kötü örnek çok konu sahibi temkinli yaklaşıyor. Kardeşte daha ılımlı konuşabilir insanlar birbirlerini bu kadar kolay kırmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?