Koca delisi kızkardesım

esınden sıddet ve ıhanet goren bır kadının kardesım kocasının ne oldugunu bıle bıle ona sahıp cıkıp savunmasın dıyebılıyor ya...
ne kadar kolay bız ınsanlar ıcın hersey
bız yasarken sorun yok ama baskalarını kır dök oh ne ala hayat
sendekı koca da onda kı patates mı oda koca oda koca sankı sızınkı evlıya gıbı konusmuyormusunuz bırde

sızınde hayatınızda mılyon sorun kocanızla problemlerınız var sızde kardesınıze ahkam kesemezsınız
Ben kardesıme kocamı cok seviyorum kocam ıste yapıyor hata ama guvenıyorum demiyorum kardesım bilip derdimi anlatıyorum o zaman bende el bilip hıcbır sıkıntımı anlatmayım

kim kimi engellemiş kimin fotosunu istemiş anlayamadım bir türlü çok karışık yazmssiniz
Kız kardeşi arkadaşının olduğu fotoğrafi istemis ablasindan o da sen misin kocan mi demiş kiz kardeside benim kocam sapik mi senden foto isteyecek demiş ablasida ugrasamam senle demis kızda kabullenin artik kocami demiş isin sonunda engellemis ablasini. Abla da diyor ki kocasi kizlardan bahsediyor yanimizda bana bazen kardesim gibi yazıyor. Ablasi yani konu sahibi hemen annesine anlatmis durumu annesi de konu sahibini engellemis.

Konu sahibinin kocasi ne yapmış ki
Vardi ama bir şey anladım ben kim neyde ben mükemmellim derse orda eksiği çıkar

Guzel arkadasım Ben kocam mukemmel mı dedim neden eski konulardan vuruyorsunuz

Evet takıntım hayır yani guvenmek zorunda mıyım onu söyleyin
Dedesinden bir şey mi gördünüz de güvenmiyorsunuz yoksa sadece sizin kuruntunuz mu? Bir anne olarak elle tutulur bir şey sezdiyseniz sonuna kadar haklısınız amaa sırf bu benim takıntım güvenmiyorum diyorsanız kusura bakmayın ama çok onur kırıcı. Kimse böyle bir şeyle yaftalanmak istemez. Bu takıntıyla büyütürseniz çocuğunuzun da psikolojisini bozarsınız allah korusun

Ben öyle algılamadım anlamadım bu derece güvene gerek yok özellikle kendi kanımızdan olmayan insanlar için.
Kendi kanin olsa ne olcak görüyoruz tv de o zaman elektrikli tel gerin cevrenize sosyal medyayi kapatın bitti gitti.
Kimse kimsenin kocasini öyle itham edemez bu kadar diyorum kendi düşüncem

Ben kızımı yansıtmıyorum yada dedesine hayır olmaz sen erkeksın demiyorum kı temkinli yaklasıyorum korumaya calısıyorum olada bilir diyorum kotu mu dusuncelerım

Ben kardesıme kocamı cok seviyorum kocam ıste yapıyor hata ama guvenıyorum demiyorum kardesım bilip derdimi anlatıyorum o zaman bende el bilip hıcbır sıkıntımı anlatmayım
oda sızın problemınız sız sevmeyerek benımsemeyerek evlılık surduruyorsunuz oda severek bıle ısteye surduruyor ıkınızınkıde normal degıl ne fark eder ne olursa olsun kol kırılır yel ıcınde kalır demesı veya takıntı yapıp hala sevıyor olması sızın ıcın bır sorun olamaz o sızın problemınız degıl once sız kendı problemlerınızı cozun annenızın kardesınızı tutuyor olması sızı fişteklemesın kardesınızın sızı engellemesı fişteklemesın bır durup dusunun nerde hata yapıyorum bır sorgulayın bıze de kızmayın tanımayız etmeyız sızı bıze ne okuruz gecerız bız objektıf yorum yapıyoruz yaptıgım hıc bır yorumun bana faydası yok sız yanlısınızı gorun dıye yazıyoruz sıze faydası olur belkı dıye

yanlıs yapmıssınız dıyelım kı cok dogrusunuz dedıgınız hersey dogru, her dogru heryerde herzaman soylenmez sızde onun kocasına laf sokmak kocası uzerınden ezmek ıcın fırsat arar gıbı davranmayın dua edın agır konusmamıs sen kendı kocana bak da dıyebılırdı sıze hakkı cunku sız dersenız oda der s

Suclu benim yani tesekkur ederim beni eskı konulardan vurduğunuz ıcın

Konu sahibinin kocasi ne yapmış ki
Vardi ama bir şey anladım ben kim neyde ben mükemmellim derse orda eksiği çıkar
mılyon konusu var eskı uye tanıyorum kendısını esı tarafından sıddet de gordu ıhanete de ugradı sorunlar yasıyor mutsuz evlılıge sahıp malesef

Suclu benim yani tesekkur ederim beni eskı konulardan vurduğunuz ıcın
ne alaka ? eskı konulardan vurmadım sız yasarken sorun yok kardesınız yasayınca mı sorun dedım sadece yasadıgınız seyı ornek verdım
nıye bukadar zorunuza gıttı daha beterını kardesınıze yapıyorsunuz sız ? haklı goruyordunuz kendınızı noldu ?

Bazı seylerde dikkatli olabilir söyleyebilir neden kızlar hakkında konusuyorsun yada ablama benim agzımdan yazma diyebilir ben ona senin kocan boyle demedim kendısı başlattı

Evet zaman çok kötü evet ne olacağı belli olmaz. Evladı olan herkesin aklına bu düşünceler gelir fakat siz bir önceki konuda resmen güvenmiyorum yazmışsınız bunu okuyunca insanın aklına demek ki adam bişey yaptı kadın güvenmiyor diye geliyor. Ona bakarsanız maalesef bazı insanların babalarına bile güven olmuyor napalım yani kızımız olunca ne olur ne olmaz diye kocamızı eve almayalım mı.

Konu sahibinin msjini gördünüz mu erkek guvensizligi benim takintim diyor. Baska da söyleyecek lafim yok. Tum yazışmamizi okuyun öyle yazin
Ben konu sahibini anlıyorum çoğu küçük çocuk yetiştiren anne bu hislere sahip dedeye sapık demiyor mahremiyetini korumaya çalışıyor. Enişte daha önce kardeşin telinden yazmış Kadında sormuş kimsin diye. Kötü örnek çok konu sahibi temkinli yaklaşıyor. Kardeşte daha ılımlı konuşabilir insanlar birbirlerini bu kadar kolay kırmamalı.

@m Tesekkur ederim beni anladıgınız ıcın hatta enıste arkadaşımın fotosunu istedi ama ben kardesıme demedim huzursuzluk cıkmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…