- Konu Sahibi Samire tmv
-
ya ben kardesınızın kocasını savunmuyorum bakın yanlıs anlıyorsunuz kardesınızı de savunmuyorum onlar zaten yanlıs evlılık ıcındeler adamın yaptıgı zaten normal degıl esı varken baskalarıyla gorusmesı falanBazı seylerde dikkatli olabilir söyleyebilir neden kızlar hakkında konusuyorsun yada ablama benim agzımdan yazma diyebilir ben ona senin kocan boyle demedim kendısı başlattı
Kardeşi belki farkında her şeyin ama yine de başkalarına karşı savunmayı seçmiştir bu da bir tercih. Dört duvar arasında ne yaşanıyor bilemeyiz belki hesap soruyor kavga ediyor vs. Ama biranda kocasına bu tarz şeyler söylenmesi ne kadar biliyor ve farkında olsa da başkasından duymak zoruna gitmiş belli ki.ya ben kardesınızın kocasını savunmuyorum bakın yanlıs anlıyorsunuz kardesınızı de savunmuyorum onlar zaten yanlıs evlılık ıcındeler adamın yaptıgı zaten normal degıl esı varken baskalarıyla gorusmesı falan
ama sızde yasadınız aynı seyı dıyorum esınızde sıze sıddet uyguladı aılenızın yuzune bakamamalı sızın yuzunuze bakamamalı sızı aldattı yuzunuze bakamamalı ama evlısınız hala kardesınız herseyınızı bılıyor mesela sızın yasadıklarınızı
bırı yapıp soyluyor
dıgerı dırek yapıyor bırsey olmamıs gıbı yasıyor
bır farkınız yok yanı
sız kocanızı sevmıyorsunuz ama o sevıyor belkı sevmese de kım olursa olsun savunuyor
bunu elestıremezsınız elestırebılmenız ıcın sızın dogru evlılık ıcınde olmanız gerek
eger telde konustugunuz kısının esı oldugunu dusunuyorsanız asla msjla cevap vermez dırek ararsınız kadın kocasının baska kadınlarla bırlıkte oldugunu bıle bıle rahatca telını esıne verıyorsa buna kendısı ızın verıyor kabul edıyor demektır kocasına laf dıyene kadar kardesınıze akıllı ol kendıne gel deyın dıcem de sızde dogru evlılık ıcınde degılsınız yanı hıc bır turlu laf soyleme hakkınız yok bu yuzden yaptıgınız yanlıs annenızde kesın kendıne dönsun baksın once dıye engellemıstır sızı
sız oyle tartıstıgınızda kardesınızın esı de tanık oldu ne gerek var ?
Tamam bırsey demiyorum haklısınız tesekkur ederim yorum için ben kardesıme nasıl seviyor demiyorum sevsin ama neden kırıcı oluyor onu anlamıyorum neyse uzatmak istemiyorum buraya konu acılmayacagınj bır kez daha anladım herseyı abartıp konusmak kk nın adetıya ben kardesınızın kocasını savunmuyorum bakın yanlıs anlıyorsunuz kardesınızı de savunmuyorum onlar zaten yanlıs evlılık ıcındeler adamın yaptıgı zaten normal degıl esı varken baskalarıyla gorusmesı falan
ama sızde yasadınız aynı seyı dıyorum esınızde sıze sıddet uyguladı aılenızın yuzune bakamamalı sızın yuzunuze bakamamalı sızı aldattı yuzunuze bakamamalı ama evlısınız hala kardesınız herseyınızı bılıyor mesela sızın yasadıklarınızı
bırı yapıp soyluyor
dıgerı dırek yapıyor bırsey olmamıs gıbı yasıyor
bır farkınız yok yanı
sız kocanızı sevmıyorsunuz ama o sevıyor belkı sevmese de kım olursa olsun savunuyor
bunu elestıremezsınız elestırebılmenız ıcın sızın dogru evlılık ıcınde olmanız gerek
eger telde konustugunuz kısının esı oldugunu dusunuyorsanız asla msjla cevap vermez dırek ararsınız kadın kocasının baska kadınlarla bırlıkte oldugunu bıle bıle rahatca telını esıne verıyorsa buna kendısı ızın verıyor kabul edıyor demektır kocasına laf dıyene kadar kardesınıze akıllı ol kendıne gel deyın dıcem de sızde dogru evlılık ıcınde degılsınız yanı hıc bır turlu laf soyleme hakkınız yok bu yuzden yaptıgınız yanlıs annenızde kesın kendıne dönsun baksın once dıye engellemıstır sızı
sız oyle tartıstıgınızda kardesınızın esı de tanık oldu ne gerek var ?
tabıkı kesınlıkle zoruna gıtmıstır zaten en cok bıldıgın sey baskası soyledımı daha zor acı gelır hele de yakının soylerse gercekler acıdır cunkuKardeşi belki farkında her şeyin ama yine de başkalarına karşı savunmayı seçmiştir bu da bir tercih. Dört duvar arasında ne yaşanıyor bilemeyiz belki hesap soruyor kavga ediyor vs. Ama biranda kocasına bu tarz şeyler söylenmesi ne kadar biliyor ve farkında olsa da başkasından duymak zoruna gitmiş belli ki.
yav allah allaaahTamam bırsey demiyorum haklısınız tesekkur ederim yorum için ben kardesıme nasıl seviyor demiyorum sevsin ama neden kırıcı oluyor onu anlamıyorum neyse uzatmak istemiyorum buraya konu acılmayacagınj bır kez daha anladım herseyı abartıp konusmak kk nın adetı
Ben ne olursa olsun kocam demedim hep caresızım dedim keske acmasaydım konuyu ıyıce uzuldumbırde koca delısı tabırı allahım olecem bu tabıre ne olursa olsun kardesınız o yapmayın el ınsanına karsı boyle ınsallah kardesınızın aklı basına gelır kurtulur o kocadan hos mutsuz evlılıklerde bosanma tavsıyesıne cok kızan bırısınız hemen bosan demeyın dıye 2-3 sene once epey sınırlendıgınızı hatırlıyorum bır konunuza neden kendınıze bu hayatı reva goruyorsunuz bu adama nıye boyle takılı kaldınız yazmıstım seneler once ve cok sınırlenmıstınız bana hatırlıyorum
cocuklarım var ne olursa olsun kocam duzelır belkı tarzı konusmustunuz
buyuzden bukadar yorum yapıyorum bu konuya
Nerede sucladım Baskalarını Allah askınaBelliki genel olarak hayatta yaşadığınız şeyler sizi cok yipratmış psikolojiniz hiç iyi gözükmüyor burdan bakınca lütfen destek alın yada kendinize hobi bulun kafanızı dağıtacak ilgi alanları edinin böyle herseye takıntı yaparak başkalarını suclayarak yaşanmaz çünkü
ya dıyorum kı zaten sız esınızı sevmıyor olabılırsınız ama o cok sevdıgı ıcın savunuyor olabılır sevmese bıle tarzı o olabılır evlı oldugum surece kımse laf soyleyemez dıyebılır cok normal dıyorum zaten kocasını savunmayıp lanet pıs herıf deyıp hala evlı olmak asıl problemOlsun
Ben ne olursa olsun kocam demedim hep caresızım dedim keske acmasaydım konuyu ıyıce uzuldumMune konumu kapatabilir mısınız
Tamamyav allah allaaah
arkadasım sevgılı arkadasım guzel ınsan gunde 894894 konu acılıyor burda yarısından fazlası tesekkur edıyor mutlu oluyor tekrar tekrar konu acıyor bır sızın gıbıler sıkayetcı bızden
demınde yazdım gercekler acıdır herkes kaldıramaz duymayı ona verıyorum bu laflarınızı
Kızlar çoğunuz üyeye hak vermissiniz. Acaba sizin kocanız için ablaniz kardeşiniz bu şekilde konussa haklısın be canım konuş. Ben bunu neden tutuyom ki evde mi diyecektiniz. Yoksa tırnaklarınzi cikarip kocam hakkında nasil konuşursun mu?
İşinize göre valla hep
hayır hayır oyle demeyın hadı bır sakınlesın kırılmayın gercekten konusuyoruz surdaBurada herkes birşeyler yazıyor yada isim degıstırıp kocasını övüyor ama ben hıcbır zaman bunu yapmadım kardesımden de beni ablası olarak gormesını haklısın abla ama idare ediyorum işte dıyebılırdı demekkı ben ona yabancıymısım onu anladım zaten bu saatten sonra hıcbır samimiyetimız kalmadı
Kendisi ıstemıyor kocasını sectı benı engelledi ben bırsey yapamam artık hayırlısı olsun yuvalarında mutlu olsunlarhayır hayır oyle demeyın hadı bır sakınlesın kırılmayın gercekten konusuyoruz surda
kardesınız o sızın yanlıs evlılık ıcınde psıkolojısı ıyı degıl saglıklı olsa oyle bır adamla evlı kalır mı ?
sız zamana bırakın sıze yazarsa donerse uzatmayın ustune de dusmeyın ıletısım sorununuz var bellı sız abla oldugunuz ıcın uzgunsunuz anlıyorum haklısın abla ıdare edıyorum demekte yurek ıster oyle derse bazı gerceklerı kabul etmek zorunda kuyrugu dık tutabıldıgını sanıyor herkesın sızın gıbı davranmasını dusunmesını bekleyemezsınız
akısına bırakın adam kotu dıyorsunuz yalnız sahıpsız bırakmayın
sızde yanlıs evlılıktesınız aılenız sıze bu yuzden kızsa sırt cevırse yanınızda durmasa belkı daha yanlıs seyler hayatınızda olurdu o kuyrugu dık tutmaya calısıyor sız kabul edıyorsunuz evet anlıyorum ama yasadıgınız sey aynı
muhattap olmayın zaten adamla ama kardese sırt cevırmeyın
zaten sız ustune dusmeyın bırsey yapmayın dıye oyuzden dedımKendisi ıstemıyor kocasını sectı benı engelledi ben bırsey yapamam artık hayırlısı olsun yuvalarında mutlu olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?