Koca delisi kızkardesım

Bazı seylerde dikkatli olabilir söyleyebilir neden kızlar hakkında konusuyorsun yada ablama benim agzımdan yazma diyebilir ben ona senin kocan boyle demedim kendısı başlattı
ya ben kardesınızın kocasını savunmuyorum bakın yanlıs anlıyorsunuz kardesınızı de savunmuyorum onlar zaten yanlıs evlılık ıcındeler adamın yaptıgı zaten normal degıl esı varken baskalarıyla gorusmesı falan
ama sızde yasadınız aynı seyı dıyorum esınızde sıze sıddet uyguladı aılenızın yuzune bakamamalı sızın yuzunuze bakamamalı sızı aldattı yuzunuze bakamamalı ama evlısınız hala kardesınız herseyınızı bılıyor mesela sızın yasadıklarınızı

bırı yapıp soyluyor
dıgerı dırek yapıyor bırsey olmamıs gıbı yasıyor

bır farkınız yok yanı

sız kocanızı sevmıyorsunuz ama o sevıyor belkı sevmese de kım olursa olsun savunuyor

bunu elestıremezsınız elestırebılmenız ıcın sızın dogru evlılık ıcınde olmanız gerek

eger telde konustugunuz kısının esı oldugunu dusunuyorsanız asla msjla cevap vermez dırek ararsınız kadın kocasının baska kadınlarla bırlıkte oldugunu bıle bıle rahatca telını esıne verıyorsa buna kendısı ızın verıyor kabul edıyor demektır kocasına laf dıyene kadar kardesınıze akıllı ol kendıne gel deyın dıcem de sızde dogru evlılık ıcınde degılsınız yanı hıc bır turlu laf soyleme hakkınız yok bu yuzden yaptıgınız yanlıs annenızde kesın kendıne dönsun baksın once dıye engellemıstır sızı
sız oyle tartıstıgınızda kardesınızın esı de tanık oldu ne gerek var ?

bırde koca delısı tabırı allahım olecem bu tabıre ne olursa olsun kardesınız o yapmayın el ınsanına karsı boyle ınsallah kardesınızın aklı basına gelır kurtulur o kocadan hos mutsuz evlılıklerde bosanma tavsıyesıne cok kızan bırısınız hemen bosan demeyın dıye 2-3 sene once epey sınırlendıgınızı hatırlıyorum bır konunuza neden kendınıze bu hayatı reva goruyorsunuz bu adama nıye boyle takılı kaldınız yazmıstım seneler once ve cok sınırlenmıstınız bana hatırlıyorum
cocuklarım var ne olursa olsun kocam duzelır belkı tarzı konusmustunuz

buyuzden bukadar yorum yapıyorum bu konuya

Kardeşi belki farkında her şeyin ama yine de başkalarına karşı savunmayı seçmiştir bu da bir tercih. Dört duvar arasında ne yaşanıyor bilemeyiz belki hesap soruyor kavga ediyor vs. Ama biranda kocasına bu tarz şeyler söylenmesi ne kadar biliyor ve farkında olsa da başkasından duymak zoruna gitmiş belli ki.

Tamam bırsey demiyorum haklısınız tesekkur ederim yorum için ben kardesıme nasıl seviyor demiyorum sevsin ama neden kırıcı oluyor onu anlamıyorum neyse uzatmak istemiyorum buraya konu acılmayacagınj bır kez daha anladım herseyı abartıp konusmak kk nın adetı

tabıkı kesınlıkle zoruna gıtmıstır zaten en cok bıldıgın sey baskası soyledımı daha zor acı gelır hele de yakının soylerse gercekler acıdır cunku

Belliki genel olarak hayatta yaşadığınız şeyler sizi cok yipratmış psikolojiniz hiç iyi gözükmüyor burdan bakınca lütfen destek alın yada kendinize hobi bulun kafanızı dağıtacak ilgi alanları edinin böyle herseye takıntı yaparak başkalarını suclayarak yaşanmaz çünkü

yav allah allaaah
arkadasım sevgılı arkadasım guzel ınsan gunde 894894 konu acılıyor burda yarısından fazlası tesekkur edıyor mutlu oluyor tekrar tekrar konu acıyor bır sızın gıbıler sıkayetcı bızden

demınde yazdım gercekler acıdır herkes kaldıramaz duymayı ona verıyorum bu laflarınızı

Olsun Ben ne olursa olsun kocam demedim hep caresızım dedim keske acmasaydım konuyu ıyıce uzuldum Mune konumu kapatabilir mısınız

Kocasinin yaptiklarinin farkinda o yuzden uste cikip kendisini yani egosunu korumaya calisiyor
Birakin ne hali varsa gorsun engellerse engellesin sizden bisey eksilmez

Nerede sucladım Baskalarını Allah askına

Olsun
Ben ne olursa olsun kocam demedim hep caresızım dedim keske acmasaydım konuyu ıyıce uzuldum Mune konumu kapatabilir mısınız
ya dıyorum kı zaten sız esınızı sevmıyor olabılırsınız ama o cok sevdıgı ıcın savunuyor olabılır sevmese bıle tarzı o olabılır evlı oldugum surece kımse laf soyleyemez dıyebılır cok normal dıyorum zaten kocasını savunmayıp lanet pıs herıf deyıp hala evlı olmak asıl problem

davull zurna az gercekten

Tamam

Benim kocam, benim telefonumdan "benmişim gibi" ablama, kardeşime mesaj atsa mahvederim onu.

Bu tek başina sapiklik zaten. Siz neresini normal goruyorsunuz bunun? Dogru durust biri kendi telefonundan yazar ya da kendini tanitarak mesaj atar. Sanki ablasiymiş, ablasinin agzindan eşinin kardeşine mesaj atmaz.

Ben ablamla mesajlastigimi sanarken, mesaj atan kişi eniştem cikarsa gayette sapik derdim.

Burada herkes birşeyler yazıyor yada isim degıstırıp kocasını övüyor ama ben hıcbır zaman bunu yapmadım kardesımden de beni ablası olarak gormesını haklısın abla ama idare ediyorum işte dıyebılırdı demekkı ben ona yabancıymısım onu anladım zaten bu saatten sonra hıcbır samimiyetimız kalmadı

hayır hayır oyle demeyın hadı bır sakınlesın kırılmayın gercekten konusuyoruz surda
kardesınız o sızın yanlıs evlılık ıcınde psıkolojısı ıyı degıl saglıklı olsa oyle bır adamla evlı kalır mı ?
sız zamana bırakın sıze yazarsa donerse uzatmayın ustune de dusmeyın ıletısım sorununuz var bellı sız abla oldugunuz ıcın uzgunsunuz anlıyorum haklısın abla ıdare edıyorum demekte yurek ıster oyle derse bazı gerceklerı kabul etmek zorunda kuyrugu dık tutabıldıgını sanıyor herkesın sızın gıbı davranmasını dusunmesını bekleyemezsınız

akısına bırakın adam kotu dıyorsunuz yalnız sahıpsız bırakmayın

sızde yanlıs evlılıktesınız aılenız sıze bu yuzden kızsa sırt cevırse yanınızda durmasa belkı daha yanlıs seyler hayatınızda olurdu o kuyrugu dık tutmaya calısıyor sız kabul edıyorsunuz evet anlıyorum ama yasadıgınız sey aynı

muhattap olmayın zaten adamla ama kardese sırt cevırmeyın

Kendisi ıstemıyor kocasını sectı benı engelledi ben bırsey yapamam artık hayırlısı olsun yuvalarında mutlu olsunlar

Bence sizin üslubunuz hoş değil.

Kardeşinizin eşini sevmeyebilirsiniz ama kardesinizle neden böyle konuşuyorsunuz ki? Tamam kapat, şimdi uğraşamam vs bence güzel bir üslup değil. Enişte bey için kardeş kalbi kırılmaz.

Kendisi ıstemıyor kocasını sectı benı engelledi ben bırsey yapamam artık hayırlısı olsun yuvalarında mutlu olsunlar
zaten sız ustune dusmeyın bırsey yapmayın dıye oyuzden dedım
kendısı fevrılıgını anlayacak sakınlesınce bıraz zaman gecınce goruseceksınız ıkı kardessınız elbet goruseceksınız o ılk adımı atınca sızde uzatmayın bırsey olmamıs gıbı gorusun ama yıne o sıze adım attıgında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…