- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi holdencaufield
-
Allahımmmm canım kısır çektiiiiiiiiHadi hadi. Kisir kokusu taa buraya geldi(bende 100 kilo degilim, keske kilo alabilsem ama yok tutmuyor )
Bizim hiç püskivitimiz olmadıYok ya kısırı hiç sevmem,büskevit kemirdim şimdi62 kiloyum duyurulur sjksjksjk
öyledir ablam üyeyi de konuyu da bilmiyorum,Olamadıkları içinde çamur atarlar insanlara.
Bu zihniyette bir eşiniz varsa siz de onun yaptığı gibi çalışacaksınız başka yolu var mı? Yemek, ütü falan dediğinde eşek gibi çalışıyorum diyeceksiniz.ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Bir ara yazıştık merveyle böyle değildiAz yorum yapıyorum ya beni görsünler istedim
Benim 100 e az kaldı
Bir ara yazıştık merveyle böyle değildi
Bu konuda bi ortak konuşma yapmadınız mı mesela maaşı alınca bi kısmını sana verebilir sen de harcamalarını ona göre yaparsın ekstra ihtiyacın olursa da söylersin şu lazım para atar mısın diyeKızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
Hiç sevemedim kısırı nedense:))Allahımmmm canım kısır çektiiiiiiii
Deme öyle no olur.Bizim hiç püskivitimiz olmadı
İyi yaptın konuyu hatırlıyorumda diyeni bilemedim şimdi kimdi diye,malum yaşlılık işteöyledir ablm üyeyi de konuyu da bilmiyorum,sohbetinize zıplıyım dedim
Senin yazı boyutun gayet iyi aslındaO bana ironi olsun diye küçültmüş bence
100, 200 öğrenci harçlığı bırakıyormus. Ben fark etmiyordum
ya seni yiyerim ben en tatlı annaneeeee, yüksek müsaadenle tabiimalum yaşlılık işte
Koca avucunu açıyormuş hanım da bakıyormuş. Bana bu espriyi de yaptırdın ya helal olsunKoca eline bakanlar ne ya
Nasıl gönlünden geçiyorsa canısı,haftaya gidiyorum torunun yanına çok özledim keratayıya seni yiyerim ben en tatlı annaneeeee, yüksek müsaadenle tabii
benim yerime de kokla ablacımmmNasıl gönlünden geçiyorsa canısı,haftaya gidiyorum torunun yanına çok özledim keratayı
Doğru tespit ..Koca avucunu açıyormuş hanım da bakıyormuş. Bana bu espriyi de yaptırdın ya helal olsun
Balon istedi benden,koklarım elbette teyzesibenim yerime de kokla ablacımmm
Birşey bulamayınca da yalıyor muymuşKoca avucunu açıyormuş hanım da bakıyormuş. Bana bu espriyi de yaptırdın ya helal olsun
Şansına küsüyormuş.Birşey bulamayınca da yalıyor muymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?