Koca eline bakanlar.. yardım

ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Bu zihniyette bir eşiniz varsa siz de onun yaptığı gibi çalışacaksınız başka yolu var mı? Yemek, ütü falan dediğinde eşek gibi çalışıyorum diyeceksiniz.

Benim birkaç aylık çalışmadığim dönemlerde cüzdanıma ara sıra 100, 200 öğrenci harçlığı bırakıyormus. Ben fark etmiyordum çünkü çalışmadığım dönem perişan olacağımı bilip köşeye bin, bin beş yüz para atmıştım lazım olur diye

Bu konuda bi ortak konuşma yapmadınız mı mesela maaşı alınca bi kısmını sana verebilir sen de harcamalarını ona göre yaparsın ekstra ihtiyacın olursa da söylersin şu lazım para atar mısın diye

100, 200 öğrenci harçlığı bırakıyormus. Ben fark etmiyordum

asla cüzdanımdaki 100,200 tl fazlalığı fark etmeyecek biri olamadım ya ona yanarım yeminlen
ben kışlık montumun cebine 50 tl koyuyorum bi sonraki kış görüp mutlu olayım diye, 2 hafta gözüme uyku girmiyo orda benim bi 50 liram vardı alıp da nerelere harcasam diye

Çalışıyorum normalde ancak doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım 2 yıl evdeydm kartı hep evde bıraktı eve cebine almadığı kadar nakit para koydu hep.. denmez yani. Düşünmesi lazım. Düşünemiyorsa açık açık istemekte de sorun olmaz kendisi ince bir insan değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…