Koca Kaynım bizimle tatile gelebilir mi?

25 yaşında ki adamın sizinle işi ne o tatilini ayrı yapsın siz ayrı yapın gerçi eşinde sana sormuş gelsin mi filan diye ağzını aramış ama akşam bence sen rezervasyon yapılmadan önce onunle başbaşa bir tatil yapmak istediğini söyle eğer hala ısrarcıysa kardeşinin sizinle tatile gelmesine buyursun ikisi gitsin sonuçta koskoca adam sizde kalabilir tamamda tatile gitmekde neymiş kendi tatiline arkadaşlarıyla gitsin

cokta teriyesz demi bakıslarından anlasada varlığından rahatsıoz oldunu sğuk davransanda salak salak cıkar gelir dimi ayyyyyyyyyy seninkidemi aynı ahahahahahahhaha

piiiiiis aynı ya.
bide utanmadan bizde kalıyo. beni arıyo kaçta gelcen abla ekmek yok ta.
bide ne yiycez zift ye

çok haklısın ama bunu düşüneceği aklımdan bir gün olsun geçmedi ki.
ve dediğin gibi sinirlenince bende ipler kopuyo

Kardeşinin tatil yapmasını çok istiyorsa,koysun cebine parayı yollasın arkadaşlarıyla.

biz arkadaşımız var onlarda evli.
dördümüz gideceğiz. ha tabi herkes ayrı odasında kalacak.
ama dördümüz gideceğiz diye onuda götürmek zorundamıyız.

piiiiiis aynı ya.
bide utanmadan bizde kalıyo. beni arıyo kaçta gelcen abla ekmek yok ta.
bide ne yiycez zift ye

gecen hafta aynın bana yaptı beni arıyor acmıom bide acsı die abisinin telefonundan arayıp bana aksama yemekte ne var diyooo sok oldum yuh oldum ohaaa oldun çüşşş ne dersen onu oldum nası bi terbiye anlamadım :95:

bu arada bizim kazıkta 24 yasında iimi

benim kaynım evinde değil bizde yıkanıp eşimin bornozunu kullanıyo.
ve her yer kıl düşün. iğrenç. utanmadan pis donunu benim kirli sepetime atıyor.

eşiniz sorduğunda başbaşa tatil yapmanın daha iyi fikir olduğunu söylecektiniz şimdi ne deseniz boş gibi gözüküyor
ben yaşı küçük sanmıştım sorumluluk getirmiyor yani balayı da değil ee sizle aynı oda da kalacak hali de yok ben olsam sorun çıkarmazdım yani ben görümcem gelsin isterdim ama aranızda ki iletişime bağlı olarak sizinde kardeşiniz varsa o da gelsin böyle yerlerde kalabalık daha zevkli oluyor bana göre.

benim kaynım evinde değil bizde yıkanıp eşimin bornozunu kullanıyo.
ve her yer kıl düşün. iğrenç. utanmadan pis donunu benim kirli sepetime atıyor.

öffffffffffffff ya azcık kalite please bu ne yaaaa utanmıyomu allahım dus alırken bide siz evdemisinz manyakmı bunlar yaaa ...kaynaya sorsan tatlı bir dille bömle bömle sölesen seni yakn buluyodurda ondan die beni ne derece yakın bulabilir delimi ne bunlar ya o bana el adamı burnumun dibine gircek hali yok ya mahrem denen bişey var banyoyu falan izin vermeyin kardeşim ayıp sacma gömleklerinide ütülettiriyomu bari hiçmi utanmıyor camasırlarını bide mahre camasırlarını sizin irlie atmaya terbiyesz ahlasız bak şimdi sinirim zıpladı yemin ediorum

biz arkadaşımız var onlarda evli.
dördümüz gideceğiz. ha tabi herkes ayrı odasında kalacak.
ama dördümüz gideceğiz diye onuda götürmek zorundamıyız.

Peki arkadaşlarla gidelim diyen kimdi ? belki eşin arkadaşlarla gidiyorsak kardeşimlede gideriz diye düşünmüştür.Tabiki zorunda değilsiniz ama bu erkeklerin aklı biraz farklı çalışıyo daha nasıl düşünüyorlar çözemedik :)

eşiniz sorduğunda başbaşa tatil yapmanın daha iyi fikir olduğunu söylecektiniz şimdi ne deseniz boş gibi gözüküyor
ben yaşı küçük sanmıştım sorumluluk getirmiyor yani balayı da değil ee sizle aynı oda da kalacak hali de yok ben olsam sorun çıkarmazdım yani ben görümcem gelsin isterdim ama aranızda ki iletişime bağlı olarak sizinde kardeşiniz varsa o da gelsin böyle yerlerde kalabalık daha zevkli oluyor bana göre.

Ne yazık ki üzülerek okudum ardarda yazılmış olan mesajları. Tamam ortada bir sorun var okey ama yangına hepiniz körükle koşmuşsunuz arkadaşınıza olumlu laflar edeceginiz yerde. Bakın konu açan kişiler bir ömrü her ne kadar şikayet ediyor olsalarda şikayetçi oldukları kişilerle geçirecekler. O nedenle yıkıcı olmak yerine biraz yapıcı yaklaşmak gerek konulara birde her biriniz kocanızın kardeşinden öle kötü bahsetmişsiniz ki ya gelen sizin kardeşiniz olsa ve bunca lafı sizin kardeşiniz için kullanıyor olsa insanlar...

Bunca laftan sonra o tatile sinir küpü halinde çıkacak arkadaşınız ve eşininde burnundan getirecek. Tek bir tatile kaynınla git kızım ve sen güler yüzlü ol bunu eşin için yap ve bundan sonraki tatillerde söz hakkını çaktırmadan eline al. Bir dahaki sefere başbaşa gelelim emi de direk kabul ettigini göreceksin. Zira kendini buna mecbur hisedecek. Saygılarımla...

offf offf daha bu bişey değil.
adamda saygını s si yok.
kiradaki evimdeydim işten bigeldim evde başka biri daha.
benimki mahalleden arkadaşını eve getirmiş.
o zaman kaynanama söyledim. şimdi ne diyim arada laf sokuyorum ya ben çalışıyorum yapamıyorum diye.
ama kaynanmı gör sanki 3 yaşında uşak seviyo. anooooom oğluşum beniiim.

çok iyi niyetlisin sağol. gerçekten teşekkür ederim.
ama benim son yazdıklarımı okursan aman eşimin kardeşi,aman benimde kardeşim var, aman kalsın ne olacak diye diye..
şimdi kabusum oldu tamam ben hep iyi niyetimden yaptım ama insanda azıcık da özel hayata saygı olur.
bu adam ben uyurken yastık alcam, battanye alcam diye apar topar odaya giren biri oldu.
banyo yapıp eşimin bornozunu kullanmaya başladı başka havlu verdim yok bey efendi onu seviyormuş.
direk eşimin çamaşır çekmecesini açıp atlet don giymeye başladı.
şimdi tatil çıktı başıma ya bi al koynuna şunla da yat demedikleri kaldı. ağır oldu ama 25-26 yaşında bir adam bu

o zaman konuşacaksınız istemiyorum hoşlanmıyorum hayır demeyi bileceksiniz siz bunları diyemiyorsunuz gelip burda kaynım tatil geliyor bizle diyorsunuz sinirinizi burda çıkarıyorsunuz
odaya girdiğinde eşiniz ne yaptı

öncelikle neden sinirimi sizden çıkarayım?

ben buraya ilk defa konu açmıyorum bütün arkadaşlarım zaman ayırarak bana yorum yazıyor kimseden sinirimi çıkarmam.
ben olanı direk yazdım. kimseye laf sokmadım kırmadım.
ha kırdıysam özür dilerim.

ben yine fikir almak içimi döküp dertleşmek için yazdım. sayfamızın adı bir derdim var değil mi?
evet hayır diyemeyen bir insanım ama herkesin kendince nedenleri vardır?
yorumunuza teşekkür ederim.

yokk artık daha neler yaaa çok saçma bi durum cok sacma bir soru olmus.karı koca tatile gidiceksiniz kaynında kuyruk gibi yanınızda amannnn eşinizde cok tuhaf yaniii.bu kadarda düşüncesiz olunmazki canım insanla dalga gecer gibi

valla basına gelmeyen bilmiyor tabi yazdıklarımıza bakınsana arkadas bendende beter bir gelinin evine baska baska kişiler sokulur mu bastan eminim oda benim gbi iyi niyetle cok yaklstı ama oyle yapıkca üstüne edildi . ben zaten diyorum arkadasa kocasını karsı almasın sakin güzellikle izah etsin kesinllikle cıkısarak o gelmesin istemem kendin git gbi laflar etmesin cünkü duru iyice alehine döner. haklıyken haksız olur bu durumu bilirim en yasadım. ama insanlarda özel hayata saygı göstersinler kendilerine yaılsa kabul edemiyorlar baskalarına olan işkenceyi yapıyorlar özel hayatasaygı olmalı benimde kardeşim oldu evliyken asla asırılık yapmadım buzdolbını bile izinsiz karıstırmadım inan yasayn bilir kimse kmseyi kınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…