Koca Kaynım bizimle tatile gelebilir mi?

biz daha sevgiliyiz ama 6,5 yıl oldu ve bir kere denedim gördüm gerçi biz grupça gitmiştik kardeşi de vardı erkek (5-6 yaş küçük ve kardeşim gibidir) altımda şortla durmama rağmen (reglydm) bi rahat edemedim o gün. ve ondan beri de hep derim bidaha bana ne ailenin yanında ne de arkadaşlarla havuza denize gidelim deme diye. bin kere demişimdir belki konuyu okunca gene aklıma geldi inşallah ilerde bizede sorun olmaz bu durum. geçen yıl ailesiyle havuza denize gitme muhabbeti olduğunda da acayip kasmıştım kendmi gerçi sonuçda gidilmemişti ama stres olmuştum. kimi rahat eder kimi edemez ben edemiyorum kardeşim baştan böyle bilsin ki beni zor durumda bırakmasın aklıma geldi gene gerildim bak şimdi

yok artık daha neler.
o da evlensin o zaman hep beraber gideriz de.
ne işi var sizin yanınızda.

Saçmalık..

Götürsem mi demiş birde.. Size sormak aklına gelmiyor galiba.. Ben olsam gitmezdim kardeşi gelirse...

ben olsam gelsin derdim. ne olcakki o da kendi kendine takılır siz yine başbaşa kalırsınız

Sen arkadasini buldun o zaman bende arkadasimi isterim de...ben kaynimlarla tatile giderim.ama onlar evli.onlar bir takiliyor sonucta bende eltimle takiliyorum güzel oluyor kalabalik tatil ben cok seviyorum.esimle canim sikilir benim..

benim anlamadığım, yatak odasına girdiğinde eşiniz hiç tepki vermedi mi kardeşini çekip demedi mi kardeşim bak burası bizim mahremimiz yengenin üstü müsait olmayabilirdi ya da biz uygun olmayabilirdik diyemedi mi :S onu diyemeyen insan, donlarını, bornozunu kullandıran, kirli çamaşırlarını size yıkatmasına izin veren insan, üzgünüm ama o tatile kardeşini %100 getirir..

ohaaa ne alakaa.... sana sormuş sende hayır tabikide biz baş başaa gidicezz canımmm diceksinn

bu erkekler neden böyle benimkide tatil konusunu konuştuğumzda kuzenini takmak istiyodu peşimize .. 3 kişi gezmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum :S:S

Eğer kardeşinin tatil yapacak arkadaşları yoksa ondan sana teklif etmiştir.Gelse ne olacak ki.Sadece yanında bikini giyemessin, rahatsan o konularda bırak gelsin.Kardeşlerimiz olsa hemen kabul ederiz ama eşin ailesinden biri oldu mu sinirlerimiz zıplar.

bu erkekler neden böyle benimkide tatil konusunu konuştuğumzda kuzenini takmak istiyodu peşimize .. 3 kişi gezmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum :S:S
3kişi gezme merakı değil o sen akşam otelde odada bekelrken onalr barda havuz başınnnda dolaşcaklar gezceklerr alemler badem le ohh!

eşine benim seninle başbaşa kalmaya kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var tarzı hoşuna gidicek cümleler kur bence..
sert tepki verirsen gereksiz inatlaşmalar olabilir..
anlamıyorum ben ya tatil ailecek olur..
haftasonu bile bir aile rahatsız edilmez benim bildiğim..
bende aşağı yukarı aynı problemi yaşıyordum
evlendiğimiz ilk zamanlar kaynım her pazar daha öğlen olmadan arıyodu.hadi abi çıkalım şuraya gidelim buraya gidelim.bazen eşim açmıyodu uyuyo sansın die busefer benden arıyodu.nasıl sinir oluyordum anlatamam.
bütün hafta ben haftasonu çıkar eğleniriz diye bekliyorum adam yok kardeşi alıp götürüodu.tabi ben bu olaya bir dur dedim.ama sert bi çıkış yapmadım kaynımda anladı..
anladı artık gölge etmiyor pazar günlerimize:)

Bence burda yanlış konu açmışsınız kaynınız tatilinizden değil hayatınızdan biraz çıkmalı.Sİz öyle başlık açınca bende dahil bazı kişiler gelsin der doğal olarak.Ama kardeşi yavaş yavaş sınırını aşmış.Önce abisinin eşyalarını kullanmamayı , sizin özel odanıza girmemeli bunuda abisi yapğar.Benim eşimin abisi eşime suyu karımdan iste kendin kalkıp alma demişti. Bu arada bizde evliydikk ve sadece misafir olarak evlerine gitmiştik.Sınırı çizmişti.Şimdi gitsek eşim kalkmaya korkar.Oda aşırı ama kaynım ne düşündüyse öyle demişti.Haa kendisi bizde kalkar mutfaktan suyu alır ama ,kendi karısı kadın ben değilim sanki.

3kişi gezme merakı değil o sen akşam otelde odada bekelrken onalr barda havuz başınnnda dolaşcaklar gezceklerr alemler badem le ohh!

o biraz sıkar benimkide kuzeni ve sevgilisyle gitmiş ama sürekli onları yanlız bıraktım hep bişe buldum kendime oyalancak demişti ama ne bilceksinki onun öyle bişey yapacagını

Hakikaten sormasi dahi hata. Sakaydi degil mi. Ciddiye almadim ciddiysen ben rahatsiz etmiyim siz takilin de bakalim

Koca Kaynın sizinle gezmekten rahatsız olmayacaksa sorun yok bu erkek milletiyle biz ayrı dünyaların insanlarıyız galiba

o biraz sıkar benimkide kuzeni ve sevgilisyle gitmiş ama sürekli onları yanlız bıraktım hep bişe buldum kendime oyalancak demişti ama ne bilceksinki onun öyle bişey yapacagını

vallah bilmiyorum sıkarmı sıkmazmı ama ben bu sene antalyayya yanı mikro fiber bikini giyen ruslarına rasına gidicem yenicem bu kıskanclıgımı aldım 4 çeşit bikini değişk değişik turuncu mavi bezyazlı siyah altın sarısı hepsini giyicem tek tekk gayatte sallıcam kıcımı o nasaıl davranırsa öyle davran baktın salaş olmaya başladı sende kahkaha at sarıl öp kıçını salla oda anlasın sen istersen ne yapabileceğini kırsın kıçını dizinin dibine

tamda içimdekileri yazmıssın.işte budur !!!!!!

yalan mı ya bu nasıl bir rahatlık anlayamıyorum.bir başka anlamadığım da buradaki arkadaşlar hala yok gitme ya da git nolucak diyor.ya adam yengesi uyurken yatak odasına girip abisinin donunu alaıyor töbe töbeeee cinayet çıkar uleyyynnnn

Erkeklere göre ne kadar kalabalık gidersek o kadar eğlenceli olur. Onlar bizler gibi başbaşa gidelim, güzel ve romantik bir tatil yapalım fikri akıllarının uçlarından geçmiyor taki evlenene kadar.
Evlenmeden önce bir Allah'ın kulu olmasın isterler evlendikten sonra konu komşu da gelse rahatsız olmazlar.

Eşin sorun yapacaksa eğer gelsin, sorun yapmayacaksa konuş güzelce başbaşa gitmek istiyorum zaten devamlı kardeşin yanımızda de.

o yaştaki adamın zaten sizinle gelmeyi istememesi lazım ne saçma ya arkadaşlarıyla gitsin o da tatiline

Koca kaynınız değil de küçümencik kaynınız bile olsa tabi ki gelmemeli
Hayır tatil bu ya,karı-koca bütün sene çalışsınlar,
senelik izinlerinde tatile çıkmayı planlasınlar ama aynı oda da 3 kişi
Üstelik 3. kişi kaynın,pesss dedim.
Asla izin vermeyin buna,baktınız çok diretiyor bi zahmet ayrı oda ayarlansın.
O bile tuhaf,şahsen bi kaynım olsa havuz başında yanında bikini ile rahat edemem.
Her hareketimi ölçüp tartmaktan ne o tatilden bir şey anlarım ne de bir daha tatil planlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…