çok iyi niyetlisin sağol. gerçekten teşekkür ederim.
ama benim son yazdıklarımı okursan aman eşimin kardeşi,aman benimde kardeşim var, aman kalsın ne olacak diye diye..
şimdi kabusum oldu tamam ben hep iyi niyetimden yaptım ama insanda azıcık da özel hayata saygı olur.
bu adam ben uyurken yastık alcam, battanye alcam diye apar topar odaya giren biri oldu.
banyo yapıp eşimin bornozunu kullanmaya başladı başka havlu verdim yok bey efendi onu seviyormuş.
direk eşimin çamaşır çekmecesini açıp atlet don giymeye başladı.
şimdi tatil çıktı başıma ya bi al koynuna şunla da yat demedikleri kaldı. ağır oldu ama 25-26 yaşında bir adam bu
öncelikle neden sinirimi sizden çıkarayım?
ben buraya ilk defa konu açmıyorum bütün arkadaşlarım zaman ayırarak bana yorum yazıyor kimseden sinirimi çıkarmam.
ben olanı direk yazdım. kimseye laf sokmadım kırmadım.
ha kırdıysam özür dilerim.
ben yine fikir almak içimi döküp dertleşmek için yazdım. sayfamızın adı bir derdim var değil mi?
evet hayır diyemeyen bir insanım ama herkesin kendince nedenleri vardır?
yorumunuza teşekkür ederim.
valla basına gelmeyen bilmiyor tabi yazdıklarımıza bakınsana arkadas bendende beter bir gelinin evine baska baska kişiler sokulur mu bastan eminim oda benim gbi iyi niyetle cok yaklstı ama oyle yapıkca üstüne edildi . ben zaten diyorum arkadasa kocasını karsı almasın sakin güzellikle izah etsin kesinllikle cıkısarak o gelmesin istemem kendin git gbi laflar etmesin cünkü duru iyice alehine döner. haklıyken haksız olur bu durumu bilirim en yasadım. ama insanlarda özel hayata saygı göstersinler kendilerine yaılsa kabul edemiyorlar baskalarına olan işkenceyi yapıyorlar özel hayatasaygı olmalı benimde kardeşim oldu evliyken asla asırılık yapmadım buzdolbını bile izinsiz karıstırmadım inan yasayn bilir kimse kmseyi kınamasın
çok iyi niyetlisin sağol. gerçekten teşekkür ederim.
ama benim son yazdıklarımı okursan aman eşimin kardeşi,aman benimde kardeşim var, aman kalsın ne olacak diye diye..
şimdi kabusum oldu tamam ben hep iyi niyetimden yaptım ama insanda azıcık da özel hayata saygı olur.
bu adam ben uyurken yastık alcam, battanye alcam diye apar topar odaya giren biri oldu.
banyo yapıp eşimin bornozunu kullanmaya başladı başka havlu verdim yok bey efendi onu seviyormuş.
direk eşimin çamaşır çekmecesini açıp atlet don giymeye başladı.
şimdi tatil çıktı başıma ya bi al koynuna şunla da yat demedikleri kaldı. ağır oldu ama 25-26 yaşında bir adam bu
aynen çekmeyen bilmez.
ben daha önce söylemeye çalıştım hemde tatlı dille ama ne kavgalar ettik.
eşim bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor ama tek kardeşiymiş bilmem neymiş.
başa gelen maalesef çekiliyor.
ha ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen
tırnağın varsa başını kaşı derler ya.sen kocandan başka bir erkeğin yatak odan üstelik sen uyurken girmesine nasıl izin verirsin.insan bi hööösssstt ulan noluyo demez mi.ortalığı yıkmaz mı.bu nasıl bir genişliktir.
hem milletin eline rahatlık biletini vermişsin hem de burada hayıflanıyorsun.sen uyurken oran buran açılmışsa o da koca adam,ya sana bişey yapsa..nolucak.felaket.şimdi kalkmış basit bir tatili konu ediyorsun.onur,gurur ve namus kavramlarının üstünden bir kez daha geçip düşünmeni tavsiye ederim.
valla bu akşam oteli uçağı ayarlıcam tekrar açsın lafı hayır istemiyorum dicem.
bakalım bu tatil olacak mı? sanmıyorum
arkadaşlar ben tüm sayfaları okumadan yorum yaptım burda hatalı biri varsa o da eşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?