- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Merhaba kizlar ben 5 aydir izmirdeyim. Eski konularimdan bilenler bilir esimle ailem gorsumuyorlar. Ailemele gorusmeme dogal olarak birsey diyemiyor daha gecen ay yanlarindan geldim oglumla. Oglumun dogum gunu var teyzesi dayisi falan gelecek esim problem yapmadi . Ama konu annem babamsa problem gelsinler kimseye gelmesin diyemem ama anne baban gelise ben evde olmam gelmem gidene kadr diyo eee ben dueumda nasil cagirayim. Bu konuyu kardeslerim icin yapmadi mesela.ve kizlar ben artik tahammul olarak zorlaniyorum onlar benim anam babam tamam giderim istersem ama onun artik barisip anami babami gonul rahatligiyla agirlamak istiyrm. Nasil gavur inadi varsa yok diyo. Kizlar isin kotusu artik sinirlarim zorlaniyor ve cocugumu bile gozum gormeyecek babasiyla ayri yasamasini goze alip bosanmayi dusunur oldum
Hemde nasilSebep ?
Çok zor bir durum
Ailen ve eşin arasında kalmak
Daha beteri olamazNe diycemi bilemedin. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal dedikleri bu olsa gerek.
Hemde nasil
Eski konularima baksaniz cunku cok uzun inaninNe oldu da bu kadar koptu ama ?
Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendimİnsan çocuğu için katlanmaz mi yahu
Evet bunlarin hepsi dogru ama biraz vicdan kimseye zarar vermez nasil uzuldugumu goruyor ama kalbi bu konuda o kadar tas olmus ki duymuyor bugun onunla muhattap olmadim ve o zmn evde huzur birakmicm burnundan getiricm suan cok doluyum yeter 6 senelik evlilikten 2 sene guzel gecti sonrasi talihsizlik seviyesizlik tukendim gercekten inanin hayatim boyunca ilk defa tahammulum kalmadigini sonlari oynanadigimi hissediyrmEski konularınıza baktım fevri bi yapınız var kendi kendinizi gaza getirmeyin tek maaşla eşinizin bütün konforu sağlamasını beklemek haksızlık. Ayrıca ailenizde biraz dilinizin ayarı yok sanırım,siz hata ediyorsunuz eşiniz size kızarken babanız damadın ölmüş annesine küfür ediyor,adam eve istememekte haklı. İkinci çocugu yapmayın hemen birincisini biraz büyütün işe girip çalışın.
Ailem sehir disinda yasiyoBi annenlerle birde ailecek kutlayin.gonulsuz baristirirsaniz daha buyuk kavgays sebep olur
Onceki konularinizin biri 2 cocukla baslikli .ve hamileligimin sonlarindayim demissiniz.Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Konu yanlis degil evet gebeligim sonlandi hemde cok az kala kotu bi sekilde bu da beni ayri ykan durum oldu bundan da dilayi kardes istiyrm ogluma hmde unutmak adinaOnceki konularinizin biri 2 cocukla baslikli .ve hamileligimin sonlarindayim demissiniz.
Burda kardesi olsun istiyorum diyorsunuz..
Gebeliginiz mi sonlandi yoksa konu mu yanlis
Inanin suan evlilik nedir neyi amaclar o bile tanimlanamiyor bendeistediklerimo vermiyorsa neden mi evlendim? evlilik bumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?