- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Tek sebebim o degil ki hersey maddiyatsizlik mi desem cocuk olayi mi desem yani hayat en zor kisimlariyla yanimdaBu ülkede on erkekten üçünün annesi oğlunun evine giremez altısı girdiğinde istenmez birinin de annesi yoktur muhtemelen onu serbest bırakıyorum,herkes gayet yaşıyor hayat devam ediyor, ailenizle barışsa süper olur ama barışmıyorsa da bu boşanmak için yeterli bi sebep değil
Daha ne kadr birakayim eskiden aileme yakindi evimiz gidr gelirdm sikinri olmazdi ama artik baska sehirdeyim ozluyrm gelsinler agirlamak bakmak istiyrm bir sene oldu ya hayvan inadi varBabanız adamın ölmüş annesine küfür etmiş.. görüşmek istememekte haklı sanki.. Zamana bırakın..
Ayrica o babama senin kzini bosarim diyince babamda kufur etti oldurmedigine dua etsn hangi baba kaldirirBabanız adamın ölmüş annesine küfür etmiş.. görüşmek istememekte haklı sanki.. Zamana bırakın..
Ölmüş annesine küfür edilmesini hangi evlat kaldırır peki? Burdan bakıldığında, öldürmediğine dua etmesi gereken kişi babanız gibi gözüküyor, kusura bakmayın...Ayrica o babama senin kzini bosarim diyince babamda kufur etti oldurmedigine dua etsn hangi baba kaldirir
Yook sizin icin demedım eşiniz için dedim katlanması gerek arada bırakmamalı sizi ve onunda evladıAttik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Hem boşanmaktan bahsedip hem 2. çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz ne mana?Merhaba kizlar ben 5 aydir izmirdeyim. Eski konularimdan bilenler bilir esimle ailem gorsumuyorlar. Ailemele gorusmeme dogal olarak birsey diyemiyor daha gecen ay yanlarindan geldim oglumla. Oglumun dogum gunu var teyzesi dayisi falan gelecek esim problem yapmadi . Ama konu annem babamsa problem gelsinler kimseye gelmesin diyemem ama anne baban gelise ben evde olmam gelmem gidene kadr diyo eee ben dueumda nasil cagirayim. Bu konuyu kardeslerim icin yapmadi mesela.ve kizlar ben artik tahammul olarak zorlaniyorum onlar benim anam babam tamam giderim istersem ama onun artik barisip anami babami gonul rahatligiyla agirlamak istiyrm. Nasil gavur inadi varsa yok diyo. Kizlar isin kotusu artik sinirlarim zorlaniyor ve cocugumu bile gozum gormeyecek babasiyla ayri yasamasini goze alip bosanmayi dusunur oldum
Yapmış bileeeHem boşanmaktan bahsedip hem 2. çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz ne mana?
Yapmış bileee
Emin misiniz?Bu gece yazmış kardeş yapmak istediğini bu kadar hızlı yapmış olamaz herhalde :)Yapmış bileee
Bir önceki konusunun yalancısıyım benEmin misiniz?Bu gece yazmış kardeş yapmak istediğini bu kadar hızlı yapmış olamaz herhalde :)
EVet onu farkettim şu anda :) konu sahibi ya hamile ya da kendini hamile zannediyorBir önceki konusunun yalancısıyım ben
Evet onu şu an farkettim konu sahibi ya hamile olduğunun farkında değil ya da kendini hamile zannediyor bilemedim :)Bir önceki konusunun yalancısıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?