- 16 Mart 2017
- 433
- 293
- 23
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
KOnu sahibi sen hamile değil miydin ya da rüya mı görüyorsun kafan iyiymiş canım güle güle kullanAttik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Benimde kafam da deli sorularEvet onu şu an farkettim konu sahibi ya hamile olduğunun farkında değil ya da kendini hamile zannediyor bilemedim :)
Hamileliği sonlanmış, öyle okudum şimdi.Benimde kafam da deli sorular
Sonlardayım yazıyor du sonlanmış diye okumadım ben ,yanlış mı okudum acabaHamileliği sonlanmış, öyle okudum şimdi.
Biri hamileliğinizin sonlarında değil miydiniz demiş, o da evet öyleydi sonlandırıldı kötü bir şekilde demiş, ikinci sayfada.Sonlardayım yazıyor du sonlanmış diye okumadım ben ,yanlış mı okudum acaba
Ben o kısmı atlamışım demek ki,üzüldüm şimdi...Biri hamileliğinizin sonlarında değil miydiniz demiş, o da evet öyleydi sonlandırıldı kötü bir şekilde demiş, ikinci sayfada.
bu kişi benim evime girmesi yasak asla bu konuyu eşimle zaten konuştuk mutabıkız kendisi dışarıda görüşür beni ilgilendirmez ama evime giremez.
eşim aileleri dibinde istemiyor
Pardon? Babanızı haklı mı gördünüz yani? Bence siz eşinizin küsmekle yetindiğine şükredin. Adama da ne yapsanız az, sizinle evli kalıyor.Ayrica o babama senin kzini bosarim diyince babamda kufur etti oldurmedigine dua etsn hangi baba kaldirir
Daha ne kadr birakayim eskiden aileme yakindi evimiz gidr gelirdm sikinri olmazdi ama artik baska sehirdeyim ozluyrm gelsinler agirlamak bakmak istiyrm bir sene oldu ya hayvan inadi var
Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Ama aesim yokken bu onlarda ayip ne dmek yaaaSen çağır anne babanı sana çağırma demiyormuş .kendi çocuğunun doğum gününe katılıp katılmamak da eşinin tercihi.
Benim de halamın eşi bizim aile ile görüşmez ama yeğenlerini davet ettiğinde halam bize çok iyi davranır
Kimseyi istemediği bir şeyi yapmaya zorlama çünkü yapmaz
Aynen oyle artik dayanamiyrm ya feragat edip barisacak ya da ben daha fazla kaldiramicm benim babam ilimli hani bi cagitmamiza bakarNe olursa olsun esimin ailemle normal bir iliski kuramamasi, benim icin bosanma sebebidir.
Bununla beraber esim babamin karsisinda sesini dahi yukseltemez, kizinibosarim diyemez
Babam da kufredemez.
Herkes hatali. Birbirlerinden ozur dilemeleri lazim lakin once esiniz dilemeli yas itibariyle
Demek istedigim beni bosanmaya iten 2 cocuk istememsi anliyrm hem madfiyat hemde aci kayipyan dolayi esimle kan uyusmazligimz var cok zor geciyo gebeligim ne yazikki 7 aylikken son buldu bende 24 aylik ogluma kardes olsun diye istiyrmHem boşanmaktan bahsedip hem 2. çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz ne mana?
Sizce senin babanin kocandan ozur dilemesi zoruna gitmez mi yas itibariyle hem iki tarafta sucluyken o zmn ilk adim esm atsindönüp dönüp aynı noktaya geliyorsun.
babanı sıkıştırsana madem arayıp özür dilesin eşinden.babandan vicdan beklentin yok mu yoksa?
Ama artik onlarin kizlari olark benim zoruma gidiyr kensinizi yerime koyun gurbettesiniz esiniz inadi bu durumda onun inadi yuzunden ne yaparsinzEşine haksız yükleniyorsun
Kayınpederim ölmüş anneme küfretse kan çıkarırım size basit geliyor sanırım bu işler
Adam haklı davasında ben olsam bende sokmam evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?