Koca kişisi

Valla suclu senin ailen bu durumda dua et esin senle evli kaliyor hala. O kin gitmiyor cogu zmn.. senin anne baban olabilir, sen affedebilirsin yani ama esin icin bi yabanci onlar.. ve ana avrat kufrettiyse baban esin dua et evi babanin kafasina gecirmiyo

Tmm evet kotu seyler yasansi ama insaniz yani 1 sene oldu bu kusluk arrik son bulamaz mi ne var yani barissa olur mu
Ölmüş anneme bırak küfür hakaret vs arkasından tek kötü kelime etseler bin sene bitmez o küslük.

Beklentiniz bence çok saçma. Çekemiyorsanız ayrılın. Şahsen böyle bir durumda olsam ve eşim benden barışmamı istese ben onu boşardım.

Iste boylede huzuru kalmaz evinde
Şimdi ben de eski açtığınız bir konuyu okudum sizin hatanız olan bir konudan çok büyük bir kavga çıkmış eşiniz yalanınızı yakalamış filan,olaya anne ve babanızda dahil olmuş ve babanız eşinizin ölmüş ailesine ağ
Tmm evet kotu seyler yasansi ama insaniz yani 1 sene oldu bu kusluk arrik son bulamaz mi ne var yani barissa olur mu
Son bulmaz benim için son bulmaz benim anneme,babama küfürü ben kaldırmam üstelik bu küfür edilen kişi hayatta bile değil.Ben olmuş olsam evime bile almam ama eşiniz birşey demiyormuş.

Acaip celiskilisin.Once otur bi ne istiyosun onu dusun, herseyi olc tart olaylara 2taraftan da bak ondan sonra kocani sucla.Tek ailen annen baban degil, esin de senin ailen onun acisindan da bak erkek damariyla iyi bise yapmamis helal olsun valla.

Onlar sizin anne babanız ne olursa olsun eşiniz bu konuda anlayış göstermeli. Ne yaşadınız bilmiyorum... siz eşinizin ailesi ile nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…