Koca kişisi

En basindan cok cabaladim barissinlar die esim adim asla atmadi bayram seyran atmadi en son artik izmire geldik ben gurbetteyim anam babam burnumda turuyo ama gavur inadi merhamtsiz bu durumuma uzulmuyr hayir diyor

Babami engellemis bile arasa ne fayda

Aynen oylr babam aynen oyle olur biliyrm ama esim kalmaz bi saniye bile acikcasi ben anami babami cagiricm o da evden giderse vallahi bundan daha buyuk bodanma sebebi demem giderm annemle babamla arkama bakmam

Eski konulariniza baktım esiniz hocaniza soru sordunuz diye kiskanip kavga cikardi ordan ailelere mi sicradi olay. Konusmamasinin sebebi bu mu. Esiniz agir sacmalamis yalniz. Keske ozaman bosansaydiniz
Sacma bir sebepten kavga etmisler. Sebep de sebep degil yani. Ailenizi de hakli buldum ben.

Benim ailemle daha dogrusu sülalemle eşim gmrüşmüyor sadece bi iki kişi ile konuşuyor
Bende hep aynı ortama girsinler küslük bitsin diyordum gördüm ki her seferinde kızıp kinlenecek yeni gerekçeler buluyorlar
Söyle baktı şöyle geçti vs
Boşver gitsin eşin evden daha iyi kavga gürültü cıkmayacagını garantilemiş olursun

Iste boylede huzuru kalmaz evinde
Şimdi ben de eski açtığınız bir konuyu okudum sizin hatanız olan bir konudan çok büyük bir kavga çıkmış eşiniz yalanınızı yakalamış filan sebebini okumadım,olaya aileniz dahil olmuş ve ölmüş annesine kadar küfür etmiş,kusura bakmayın ama eşiniz çok haklı birisi benim ölmüş anneme,babama küfürler edecek ben onunla dahada bir araya gelmem.

Aynı küfürü kayınvalideniz yapsa kabul eder misiniz birisi sizin annenize,babanıza küfür etse üstelik bu kişiler hayatta yok kabul eder misiniz.

Gelmelerine birşey dememiş gelsinler gitsinler eşinizlede başbaşa kutlarsınız.

Bence baban bir sekil özür dilemeli, tabi esinde öyle. Yas itibari ile babam özür dileyemez diyorsun ama babanin o yasta olupta öyle agir, cirkin küfür etmesi cok mu dogru?! Hem annen arayi düzeltmeye calismadi mi?
Isinize gelmesede, siz ve aileniz bu durumda suclu.....esiniz yine iyi sabir ediyor bence...

Hiç kusura bakma da adamın ölmüş annesine küfür ederken babandaki vicdan neredeydi?? Eski konularına bakmadım ama bu bile başlı başına yeter. Eşin sonuna kadar haklı. Baban hangi yüzle eşinin çalışıp didindiği eve gelecek acaba çok merak ettim.

Sadece o degil iste hepsine bakin

Tmm evet kotu seyler yasansi ama insaniz yani 1 sene oldu bu kusluk arrik son bulamaz mi ne var yani barissa olur mu

Bbam gelsede onun cebinden yemez hep oyle ypar eli kolu dolu gelirdi asla sikintiya sokmazdi memur diye bana da herclik birakmadan cikmazdi ayrica yese ne olacak babam o benim iki uc gun ayrica esim okuz inatli ama Allahi var oyle seylere takilan adam degil sukur eli boldur

Sen hala babanın haksız olduğunu göremiyorsun değil mi? Ben yeme içme anlamında demedim. O evin sadece mutfak masrafı yok ki. Elektriği, suyu, kirası vs vs. Yesin içsin problem orada değil zaten, problem ölmüşe küfür etmesinde. Anlatabiliyor muyum? Üstelik eşin de gelmesin dememiş, aynı ortamda bulunmam demiş. Adama saygı duyacağın yerde yok tavır yapacağım yok küseceğim diyorsun. Eşine biraz daha saygı duymaya bak bence.

1 senedir duyuyorum zten alttan aldim hep babam hastalanip has yatincada bayramda ama ben uzaktayim ozluyrm sonucta esiysem seviyrm diyorsa benim icin bunu yapsa ne olur

En basindan cok cabaladim barissinlar die esim adim asla atmadi bayram seyran atmadi en son artik izmire geldik ben gurbetteyim anam babam burnumda turuyo ama gavur inadi merhamtsiz bu durumuma uzulmuyr hayir diyor
Bence kesinlikle boşanın. Babam kocamın ölen annesine küfür edecek bende “canım babam hasretinle yanıyorum” diyeceğim. Biraz merhamet. Bu adamlar babanız değil diye mi saygı görmüyor? Sadece saygı sizi doğurana mı? Anne baba olunca yaptıkları terbiyesizlik olmuyor mu? Hoş daha sizin saygınız yok adama. Gavur inadı diyerek mi konuşuyorsunuz onunlada? Çok çok yazık eşinize.

Anlamadığım bu sorunlar içerisinde siz neden çocuk da çocuk diye tutturuyorsunuz? Eşiniz bir kirmizi çizgi çekmiş saygı duymuyor bosayacagim ....evliliğinizde ki sorunları görmüş eşiniz ve 2. Çocuğu istemiyor bosayacagim...e bosayin o zaman

1 senedir duyuyorum zten alttan aldim hep babam hastalanip has yatincada bayramda ama ben uzaktayim ozluyrm sonucta esiysem seviyrm diyorsa benim icin bunu yapsa ne olur

Hadi senin bakış açından bakalım o zaman.

Sen eşini seviyorsan onun için bunu yapsan ne olur?

Yani eşin için 'katlansan'. Madem sen eşinden bekliyorsun barışmasını, o da senden beklesin. Sonuçta sen hepi topu bir yılcık 'katlanmışsın'. Ama eşinden ömür boyu katlanmasını bekliyorsun. Oldu mu sence? Bence olmadı.

Ayrıca barışmak karşılıklı adımla olur, babanın gelip açık açık adam akıllı özür dilemesi lazım. Öbür türlü barışmak değil, afedersin ama enayilik olur.

Konu sahibi, anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Eşiniz haklı. Benim annem vefat etti. Eşimin annesi veya babası ölmüş anneme küfür etse ve eşim müdahale etmese ben o adamı boşarım. Kimsenin hangi sıfatla olursa olsun (ölmüş veya sağ) kimseye küfür etme hakkı yoktur.
Açıkçası ben barışmazdım bile. Gelsinler gitsinler ama ben orada olmak istemem. İçim kaldırmaz yahu.
Ayrıca siz eşinizin ailesi asla evime giremez deme hakkına sahipken bu hakkı eşinizden ne hakla alırsınız anlamıyorum.
Bir insanın büyük olması onu affedeceğim anlamına da gelmez. Büyük olanlar yaşadığı tecrübelere göre davranacaklar ve küfür etmeyecekler.
Allah aşkına baba aşkıyla yanıp tutuşuyorsanız boşanın gidin. Eşinize cidden çok acıdım yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…