- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Oglum icin 24 aylik yanliz buyusun istemyrm oda borc bitince dio yani 3 sene sonraAnlamadığım bu sorunlar içerisinde siz neden çocuk da çocuk diye tutturuyorsunuz? Eşiniz bir kirmizi çizgi çekmiş saygı duymuyor bosayacagim ....evliliğinizde ki sorunları görmüş eşiniz ve 2. Çocuğu istemiyor bosayacagim...e bosayin o zaman
Eski konularınızı bilmiyorum bu konu uzun okuyamadım kusura bakmayın ama eşinin anne babası sana aynı muameleyi yapsa buraya gelip eşim ailesiyle barıştırmak istiyor istemiyorum yaptıkları çok ağır haksız mıyım diye konu açardınız. Epey fevrisiniz ve kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.Evet bunlarin hepsi dogru ama biraz vicdan kimseye zarar vermez nasil uzuldugumu goruyor ama kalbi bu konuda o kadar tas olmus ki duymuyor bugun onunla muhattap olmadim ve o zmn evde huzur birakmicm burnundan getiricm suan cok doluyum yeter 6 senelik evlilikten 2 sene guzel gecti sonrasi talihsizlik seviyesizlik tukendim gercekten inanin hayatim boyunca ilk defa tahammulum kalmadigini sonlari oynanadigimi hissediyrm
Bu düşünceniz de çok yanlış eşiniz yetemiyorsa siz de destekleyinAttik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Zaten bu gidisle o olacakKonu sahibi, anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Eşiniz haklı. Benim annem vefat etti. Eşimin annesi veya babası ölmüş anneme küfür etse ve eşim müdahale etmese ben o adamı boşarım. Kimsenin hangi sıfatla olursa olsun (ölmüş veya sağ) kimseye küfür etme hakkı yoktur.
Açıkçası ben barışmazdım bile. Gelsinler gitsinler ama ben orada olmak istemem. İçim kaldırmaz yahu.
Ayrıca siz eşinizin ailesi asla evime giremez deme hakkına sahipken bu hakkı eşinizden ne hakla alırsınız anlamıyorum.
Bir insanın büyük olması onu affedeceğim anlamına da gelmez. Büyük olanlar yaşadığı tecrübelere göre davranacaklar ve küfür etmeyecekler.
Allah aşkına baba aşkıyla yanıp tutuşuyorsanız boşanın gidin. Eşinize cidden çok acıdım yahu.
Oglum kucuk kimsem yok birakim maasi da bakiciya mi verim kres icin kucuk ki ozel kres de olmaz ztnEski konularınızı bilmiyorum bu konu uzun okuyamadım kusura bakmayın ama eşinin anne babası sana aynı muameleyi yapsa buraya gelip eşim ailesiyle barıştırmak istiyor istemiyorum yaptıkları çok ağır haksız mıyım diye konu açardınız. Epey fevrisiniz ve kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.
Bu düşünceniz de çok yanlış eşiniz yetemiyorsa siz de destekleyin
Ama bu daha ne kdr sureck 1 sene oldu yaEski konularınızı bilmiyorum bu konu uzun okuyamadım kusura bakmayın ama eşinin anne babası sana aynı muameleyi yapsa buraya gelip eşim ailesiyle barıştırmak istiyor istemiyorum yaptıkları çok ağır haksız mıyım diye konu açardınız. Epey fevrisiniz ve kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.
Bu düşünceniz de çok yanlış eşiniz yetemiyorsa siz de destekleyin
Ndn o bnm icin fedakarlik yapsa ne olurKonu sahibi o kadar tek yönlü bakiyorsun ki hadi madem tersten tutalım annen oldu yok kayınpederin ölmüş annene küfür etti kıyametler kopar değil mi asla eve sokmazsın peki esin neden hatvan gavur inatli vicdansız oluyor çünkü saygın yok adama madem anam babam diyosun boşan doyasıya yaşa eşine de yazık hep tek yönlü karar veriyorsun
Boşanmış bir ailenin çocuğu olduktan sonra tek büyümüş ,çift büyümüş farkeder mi? Siz once evliliginizi kurtarin.Sonra 2.cocugu düşününOglum icin 24 aylik yanliz buyusun istemyrm oda borc bitince dio yani 3 sene sonra
Iste bencilsin hep ben ben diyorsun hayır efendim baban eşinin annesine küfür edemez ağız dolusu ettiyse de bedelini ödeyecek ya bak sana soruyorum kp senin ana babana küfür etse evine alır gorusurmusun ama samimi cevap ver her şeyi eşine yükleme bak bu işin sonu iyi olmayacak sen8n için hep kendini dusunme birde eşini anlamaya çalış ya adam nasıl yüzyüze gelsin kolay miNdn o bnm icin fedakarlik yapsa ne olur
Ndn o bnm icin fedakarlik yapsa ne olur
O zaman eşinize yetemiyor diye sitem etmeyin durumlar müsait değil demek ki biraz anlayış insalığa karşı sadece eşinize de değilOglum kucuk kimsem yok birakim maasi da bakiciya mi verim kres icin kucuk ki ozel kres de olmaz ztn
Ama bu daha ne kdr sureck 1 sene oldu ya
Ndn o bnm icin fedakarlik yapsa ne olur
Ama artik onlarin kizlari olark benim zoruma gidiyr kensinizi yerime koyun gurbettesiniz esiniz inadi bu durumda onun inadi yuzunden ne yaparsinz
Çocuğum babasıyla büyüsün diyorum deyip ikinci çocuk düşünmek. İlginç.Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?