Koca koca yalanlar ...

Yahu sizin çocuklarınız sosyal medyada kermcan durmazı selin ciğerciyi takip ediyor zaten napsn bu diziyi sanki herşey çok normal bu dizi tehlikeli gerçekten buna mı takılıyorsunuz ya
Pardonda benım çocuklarımın kaç yasında olduklarını bılmıyorsunuz sosyal medyası varmı bılmıyorsunuz ama bana cevap yazmayı bılıyorsunuz.
O dedıgınız kısılerı ben bıle tanımıyorum. Sosyal medyada kullanmıyorum. Onlardan ne kadar uzak o kadar iyi.
Kısılerın ilgi alanları farklı olunca evet bu dızıye ve bunun gıbı dızılere takılıyorum.
Benım yaşantıma bırseyler katmayan artısı olmayan herşeyden uzak dururum.

İzlemediğin kulaktan dolma bilgilerle fikir sahibi olan bir insan mı beni suçluyor hah çok komik

Siz yukarıdaki genelleme ve çıkarımı hangi bilgiye, veriye dayanarak yaptınız da fikir sahibi oldunuz onu bi açıklasanıza önce. Çok merak ettim. Nasıl ulaştınız bu fikre? Hangi bilgi ışığında?

Toplum ahlakini bozmasi icin illa cinsel icerikli bir aldatma mi olmasi gerekiyor???

Ne alakası var Allah aşkına ya iyice saçma olmuş bu yorum..ben kurtlar vadisini örnek vermiştim mesela rahatsız oluyorum çok siddet içeriyor hep silahlar ve mafya bozuntuları ile reyting alıyor diye.. sizin bakış açınıza göre o zaman bende kocamın mafya olacağından yada adam öldüreceğindenmi korkuyorum?))

Burayi cocuklar mi okuyo Allah askina yazdigini tekrar bi oku bence

Toplum ahlakini bozmasi icin illa cinsel icerikli bir aldatma mi olmasi gerekiyor???
Magazincilik var galiba hafiften. İçinden tek cümleyi çekip aldığına göre.
Aldatmanın her türlüsü iğrençken bunları kendi içinde sıralayacak olsak cinsellik içeren aldatma bir tık üstte olur herlarde.
Hiçbiri benim için affedilemez ama toplumun geneline bakınca millet cinsellik olmayan aldatmayı affetmeye daha meyilli. MALESEF

Bu Ülke ''aşkı memnu''yu bile bağrına bastı, bunlarıda basar

Etmeyin yahu Aşk-ı Memnu Halit Ziya Uşaklıgilin eseri. Hem de o dizi müziğiyle, dekoruyla, oyunculuğuyla dev bir yapımdı. O ayarda başka dizi Muhteşem Yüzyıl var bence o kadar. Bu iki dizi ayrı bir ligde, yapım bakımından.

Burayi cocuklar mi okuyo Allah askina yazdigini tekrar bi oku bence
Çocuğun var mı bilmiyorum ama umarım diziyi izlemiyordur. Yoksa senin de ebeveynliğini gözden geçirmen gerekecek.
Şu an hangi dizi var acaba çocukların izlemesi için uygun olan. Ben düşündüm de bulamadım.
Bu dahil çocukların her hangi bir diziyi izlemesini normal bulmuyorum. Eğer sen Normal buluyorsan diyecek bir şeyim yok.

Psikolojiniz bozulmasın arkadaşlar ben evli oglunun metresi ile üçlü tatile giden baba gordum. Bunlar artik yozlaşmış toplumun gerçekleri oldu. Kimse bu tarz ahlaksizlara tepki gostermiyor. Tepkisiz kaldigimiz sürece kimbilir daha neler görüp ne diziler izleyeceğiz .

Diziyi ilk izlediğimde Şener Şen in meşhur bi filmi vardi hani karısını reklam filmi ceken genç kadınla aldatiyodu tavlasin diye ata binip dusuyodu falan adı aklıma gelmedi.o filme benzetmeye çalışmışlar eğlenceli bi dizi heralde dedim ama dediğiniz gibi o diyaloglar karşılıklı tartışmada bile edilen günlük sözler halen akmetcim falan demeler olayı sıradan yapıyo helbuki ne kadar acı bi olay

Çocukla dizi izlenecek dönemleri çoktan geçtik malesef. Ailecek dizi keyfi bizim çocukluğumuzda yapılıyordu en son.
Bu dizi de dahil çocukla oturup izlenecek her hangi bir dizi olduğunu düşünmüyorum.
Aynı fikirdeyim
Eskiden ailece izlediğimiz diziler vardı benim çocukluğumda
Şimdi koca kadın oldum
Babamla izlesem çekindiğim diziler var

Var canim var.. ama senin benim ebeveynligimi bilmeden gozden gecir demen cok sacma. dizininde sadece fragmanini gordum o kadar. Cocuklarim sadece trt cocuk izler. Hic bi diziyi izlemesinler zaten bu konuda haklisinda.. sende diger arkadasin yorumuna katilmissin.. gercekten 5 seneden fazla evli olanlar kocam beni aldatir korkusuyla mi boyle dizileri istemiyolar yani? Dedim ya 10 yildir evliyim kocam izlesin izlemesin olay degil.. bu fikre katildigin icinde burdaki konuyu anlamamissin sende diger arkadas gibi

Magazincilik falan ne alaka? Amaaann laf sokma derdiyle yorum yazmayin lutfen. Siz alakasiz iki seyi kiyasladiniz. Burda acilan aldatilma konulariyla bu dizi kiyaslamak pek iyi olmadi dogrusu. Burda aldatilan kadin kocasini affediyor diye neden bunu okuyan kadinlar bundan etkilensin ki??? Napcaz yani " bak herkes affediyor aldatilmayi, demekki o kadar da kotu birsey degil aldatilmak" diye mi dusunecegiz? Bu sonuca varmak imkansiz. Burda aldatilan ve affedilen kadinlarin cogu ekonomik ozgurlugu olmadigi icin affediyor. Ama bu dizide aldatmak aldatilmak, bir komedi unsuru opmus durumda. Kadinin aldatildigi bir diziyi komedi ve guzellemeyle birlikte kabul edemem bir kadin olarak.

Etmeyin yahu Aşk-ı Memnu Halit Ziya Uşaklıgilin eseri. Hem de o dizi müziğiyle, dekoruyla, oyunculuğuyla dev bir yapımdı. O ayarda başka dizi Muhteşem Yüzyıl var bence o kada
Arkadaşla daha önce bir konuşmamız olmuştu ona ithafen dedim ben onu.o yüzden senin de beni pek anladığını sanmıyorum.
Aldatacak adam 5 günlükken de yapar 5 yılllıkken de karakter meselesi. Ya da karaktersizlik diyelim.

Arkadas bu sekilde yazmis mi yazmis:) sanmiyorumki burdaki kadinlar bundan korksun.. bencede bu dusuncede olan KADINLARI asla anlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…