- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 683
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Aşk-ı Memnu ile bu saçma ve basit diziyi nasıl kıyaslayabildiniz...Bu Ülke ''aşkı memnu''yu bile bağrına bastı, bunlarıda basar
Pardonda benım çocuklarımın kaç yasında olduklarını bılmıyorsunuz sosyal medyası varmı bılmıyorsunuz ama bana cevap yazmayı bılıyorsunuz.Yahu sizin çocuklarınız sosyal medyada kermcan durmazı selin ciğerciyi takip ediyor zaten napsn bu diziyi sanki herşey çok normal bu dizi tehlikeli gerçekten buna mı takılıyorsunuz ya
Bak diziden rahatsız olanlar kesin evliliği 5+ yıl üzerinde olanlar ve aldatılan kadınla yaşıt olanlarherkesi bi korku sardı bende mi saldım kendimi bende mi aldatılıcam acaba gerçekten bu yaşlarda erkekler böyle mi oluyor aman bizimki izlemesinde aklına gelmesin
İzlemediğin kulaktan dolma bilgilerle fikir sahibi olan bir insan mı beni suçluyor hah çok komik
Toplum ahlakini bozmasi icin illa cinsel icerikli bir aldatma mi olmasi gerekiyor???Kaçalım bacım şimdi topa tutarlar bizi
Burda neler neler okuyoruz. Kocası bilmem kaç kere aldatmış. Onla bunla yatıp kalkmış. Üstüne bir de dövmüş ama kadın hâla boşanmamakta ısrarcı. Bundan bozulmuyor ahlakları bunlar normalleştirmiyor da simdi kocası onu aldattı diye ( ki cinsel içerikli bir aldatma yok) olay çıkaran adamı kapı dışarı eden son fragmandan da anladığımız kadarıyla boşanmaya kalkan bir kadının olduğu dizi milletin ahlakını bozuyor.
Gerçek hayatın yanında masum bile kalıyor bu dizi
Ne alakası var Allah aşkına ya iyice saçma olmuş bu yorum..ben kurtlar vadisini örnek vermiştim mesela rahatsız oluyorum çok siddet içeriyor hep silahlar ve mafya bozuntuları ile reyting alıyor diye.. sizin bakış açınıza göre o zaman bende kocamın mafya olacağından yada adam öldüreceğindenmi korkuyorum?))Bak diziden rahatsız olanlar kesin evliliği 5+ yıl üzerinde olanlar ve aldatılan kadınla yaşıt olanlarherkesi bi korku sardı bende mi saldım kendimi bende mi aldatılıcam acaba gerçekten bu yaşlarda erkekler böyle mi oluyor aman bizimki izlemesinde aklına gelmesin
Burayi cocuklar mi okuyo Allah askina yazdigini tekrar bi oku benceKaçalım bacım şimdi topa tutarlar bizi
Burda neler neler okuyoruz. Kocası bilmem kaç kere aldatmış. Onla bunla yatıp kalkmış. Üstüne bir de dövmüş ama kadın hâla boşanmamakta ısrarcı. Bundan bozulmuyor ahlakları bunlar normalleştirmiyor da simdi kocası onu aldattı diye ( ki cinsel içerikli bir aldatma yok) olay çıkaran adamı kapı dışarı eden son fragmandan da anladığımız kadarıyla boşanmaya kalkan bir kadının olduğu dizi milletin ahlakını bozuyor.
Gerçek hayatın yanında masum bile kalıyor bu dizi
Bence olay sadece cocuklarin izlemesi degil. Bilincsizce tv izleyen bir suru insan var. Onlari da etkiliyorlar ve bundan da mesullar.Burayi cocuklar mi okuyo Allah askina yazdigini tekrar bi oku bence
Magazincilik var galiba hafiften. İçinden tek cümleyi çekip aldığına göre.Toplum ahlakini bozmasi icin illa cinsel icerikli bir aldatma mi olmasi gerekiyor???
Aynen.. tipki cakma hocalara inananlar gibi. Bilmiyolar cunku.. kim ne derse inanmak istiyolarBence olay sadece cocuklarin izlemesi degil. Bilincsizce tv izleyen bir suru insan var. Onlari da etkiliyorlar ve bundan da mesullar.
Bu Ülke ''aşkı memnu''yu bile bağrına bastı, bunlarıda basar
İyi eğlenceler o zaman sizeBencede gerçekleri yansıtıyor hayatın içinden günümüzde hayatta olanlar bunlar başıma gelenler bire bir gösteriliyor ben izlerken çok eğleniyorum
Çocuğun var mı bilmiyorum ama umarım diziyi izlemiyordur. Yoksa senin de ebeveynliğini gözden geçirmen gerekecek.Burayi cocuklar mi okuyo Allah askina yazdigini tekrar bi oku bence
Çocukla dizi izlenecek dönemleri çoktan geçtik malesef. Ailecek dizi keyfi bizim çocukluğumuzda yapılıyordu en son.İyi eğlenceler o zaman size
Eğer bir çocuğunuz varsa oturun birlikte izleyin
Aynı fikirdeyimÇocukla dizi izlenecek dönemleri çoktan geçtik malesef. Ailecek dizi keyfi bizim çocukluğumuzda yapılıyordu en son.
Bu dizi de dahil çocukla oturup izlenecek her hangi bir dizi olduğunu düşünmüyorum.
Var canim var.. ama senin benim ebeveynligimi bilmeden gozden gecir demen cok sacma. dizininde sadece fragmanini gordum o kadar. Cocuklarim sadece trt cocuk izler. Hic bi diziyi izlemesinler zaten bu konuda haklisinda.. sende diger arkadasin yorumuna katilmissin.. gercekten 5 seneden fazla evli olanlar kocam beni aldatir korkusuyla mi boyle dizileri istemiyolar yani? Dedim ya 10 yildir evliyim kocam izlesin izlemesin olay degil.. bu fikre katildigin icinde burdaki konuyu anlamamissin sende diger arkadas gibiÇocuğun var mı bilmiyorum ama umarım diziyi izlemiyordur. Yoksa senin de ebeveynliğini gözden geçirmen gerekecek.
Şu an hangi dizi var acaba çocukların izlemesi için uygun olan. Ben düşündüm de bulamadım.
Bu dahil çocukların her hangi bir diziyi izlemesini normal bulmuyorum. Eğer sen Normal buluyorsan diyecek bir şeyim yok.
Magazincilik falan ne alaka? Amaaann laf sokma derdiyle yorum yazmayin lutfen. Siz alakasiz iki seyi kiyasladiniz. Burda acilan aldatilma konulariyla bu dizi kiyaslamak pek iyi olmadi dogrusu. Burda aldatilan kadin kocasini affediyor diye neden bunu okuyan kadinlar bundan etkilensin ki??? Napcaz yani " bak herkes affediyor aldatilmayi, demekki o kadar da kotu birsey degil aldatilmak" diye mi dusunecegiz? Bu sonuca varmak imkansiz. Burda aldatilan ve affedilen kadinlarin cogu ekonomik ozgurlugu olmadigi icin affediyor. Ama bu dizide aldatmak aldatilmak, bir komedi unsuru opmus durumda. Kadinin aldatildigi bir diziyi komedi ve guzellemeyle birlikte kabul edemem bir kadin olarak.Magazincilik var galiba hafiften. İçinden tek cümleyi çekip aldığına göre.
Aldatmanın her türlüsü iğrençken bunları kendi içinde sıralayacak olsak cinsellik içeren aldatma bir tık üstte olur herlarde.
Hiçbiri benim için affedilemez ama toplumun geneline bakınca millet cinsellik olmayan aldatmayı affetmeye daha meyilli. MALESEF
Etmeyin yahu Aşk-ı Memnu Halit Ziya Uşaklıgilin eseri. Hem de o dizi müziğiyle, dekoruyla, oyunculuğuyla dev bir yapımdı. O ayarda başka dizi Muhteşem Yüzyıl var bence o kada
Arkadaşla daha önce bir konuşmamız olmuştu ona ithafen dedim ben onu.o yüzden senin de beni pek anladığını sanmıyorum.Var canim var.. ama senin benim ebeveynligimi bilmeden gozden gecir demen cok sacma. dizininde sadece fragmanini gordum o kadar. Cocuklarim sadece trt cocuk izler. Hic bi diziyi izlemesinler zaten bu konuda haklisinda.. sende diger arkadasin yorumuna katilmissin.. gercekten 5 seneden fazla evli olanlar kocam beni aldatir korkusuyla mi boyle dizileri istemiyolar yani? Dedim ya 10 yildir evliyim kocam izlesin izlemesin olay degil.. bu fikre katildigin icinde burdaki konuyu anlamamissin sende diger arkadas gibi
Arkadas bu sekilde yazmis mi yazmis:) sanmiyorumki burdaki kadinlar bundan korksun.. bencede bu dusuncede olan KADINLARI asla anlayamamArkadaşla daha önce bir konuşmamız olmuştu ona ithafen dedim ben onu.o yüzden senin de beni pek anladığını sanmıyorum.
Aldatacak adam 5 günlükken de yapar 5 yılllıkken de karakter meselesi. Ya da karaktersizlik diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?