• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

canim cok itici sinir bozucu bir durum yaa tuzune tukurmwk ne igrenc..kocan annesunden gaz almis bence siz kavga ederken o ne ise yaradi ki dinlemwktwn baska ..bence kesinlikle git annenlwrin wvinw

yani ben yazdigindan farkli ne anlamis olabilirim.o da muamma:d...
Adamın genel halini de anlatmış bayan.yani sadece ekmek değil ki mevzu adamın başka bir derdi olur,ya da normalde bir dediğini iki etmeyen bir tiptir,ekmek konusunda zıtlaşmıştır,o zaman kimse bunu büyütmez,büyütürse de burda yanlış yapmışsın tarzi yorumlar gelir.burda ise hem kv var hem de bir saygısızlık..

ekmeğinize laf söylemiş
yüzünüze tükürmüş
blöf yapmak için değil, bunları hak edip etmediğinizi sağlıklı düşüne bilmeniz için biraz yalnız kalmanız iyi olur.
Bunları sineye çekerseniz, daha çoookk konu açarsınız buraya. Kendinize kıymet verin biraz.

Merhaba hanımlar. Uzatmadan konuma geçeyim. Hoş uzatmaya bile halim yok ki...
dün eşimle konuştuk bugün işe geç gidecem sabahtan kalk bana kahvaltı hazırla dedi . Bende tamam dedim. Sabah kalktım kahvaltısını hazırladım. Bu arada kv ile birlik oturuyoruz . Onu uyandırdım. Sofraya oturduk , ben fazla kilo aldığım için diyet yapıyorum 3 gündür. Ekmek filan da yemiyorum . Eşim, kahvaltı yaparken artık hiç ekmek yemeyecek misin diye sordu bende yiyecem ama tam buğday ekmeği dedim ondan al ondan yerim yoksa kilo yapıyor dedim. O pahalı ben alamam dedi . Bende bir ekmekte bir sürü dilim var ben günde 4 dilime anca yerim bana bir ekmek bir kaç gün gider dedim. Baktım yok diyor kv de yanımızda benim zoruma gitti . Bi ekmeği benden mi esirgiyor sun dedim , o zaman bana bir daha kilo almışsın deme dedim . Bana ben gördüğümü söylerim diyor . Bende benim vücudum ben mutluyum seni ilgilendirmez dedim. Yerim veya yemem dedim. Kv hala yanımızda susmuş bizi dinliyor. Eşim de bana dedi ki zıkkım ye filan . Bi iki söyledim çok zoruma gitmişti sonraa sustum elimdeki lokmayı bitirip odama geçtim. Bi sigara içtim. Baktım eşim gelmiş sofranı topla diyor bende ağlıyorum. Toplamıyorum dedim ya toplamıyorum zehir zıkkım ettin o kahvaltıyı zaten yemedim de kalk o sofranın kendin topla dedim . Sonra benden sigarayı istedi. Bende dedim ki zaten zıkkım ediyorsun her şeyi oda zıkkım bırak onu da ben içeyim. Neyse bu odadan çıktı. Sonra baktım yine geldi , ben çıkıyorum evden o sofranı topla dedi . Bende asla toplamam dedim. İnanır mısınız yüzüme tükürdü ya . Düşüne biliyor musunuz yüzüme tükürdü. Ben şimdi gidip topluyorum dedi , sende azıcık utanma olsa benim toplamama izin vermezdi dedi . Sok oldum durdum öyle yüzüne baktım . O odadan çıktı. Bende ağlamaya başladım. Sonra evden çıkacakken odaya gelip yüzüğünü sert bir şekilde bıraktı bende tam giderken kolundan tuttum yüzüğümü çıkarıp oraya koydum ( kızlar ayrıca bugün arkadaşıma ev oturmasına gidecektim . ) Bende bugün yüzüklerimiz olmadan dışarı çıkacam dedim . Ben döndüm arkamı oda gitti. Sonra ona mesaj attım. Şu mesajı yolladım.

Ben bugün gidiyorum annemlerin evine anahtarim da var orada kalıyorum herkesten habersiz. yüzümü bile görme , istemiyorum . Benim gülen yüzümü alıp sinir krizleri geçiriyorsun. Evin de senin olsun malın da senin olsun benden aldığın her şey de senin olsun . Bıktım artık biraz tek başıma huzur bulacam. Her şeyin sebebi suçlusu benim ya Sende tek başına mutlu olursun artık . Yazdım.
Kızlar bu arada annemler tatilde ev boş anahtarı da bende var .
Sizce gitmeli miyim biraz kafa dinlemeli miyim . Yoksa gidersem araya soğukluk mu girer birbirimizden soğur muyuz . Çünkü daha yeni evliyiz . Ben haksız mıyım. Bıktım çünkü her şeyden. İnanın ben çok neşeli güler yüzlü bir insandım gülüşlerimi aldı ya 5 aydır yaşadıklarımdan sonra artık gülemiyorum bile :KK43:
( gidersem boşanmak düşüncesiyle değil yanlız kalıp kafa dinlemek düşüncesiyle gidecem )
Bu arada maddi sıkıntılarımız da var
Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın evliliğimin yeni başındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum
Canım öncelikle hikayene üzüldüm Kimse başına gelmeden neye nasıl tepki vereceğini bilemez yani bunun kararını en iyi sen verebilirsin ama sonuç olarak gitmeye karar verirsen ciddi manada bi daha sana böyle davranmayacağına emin olmadan dönme

Evi terketmek doğru değil evde tavrınızi koyun kv ye fırsat vermeyin anında boşluğunuzu kullanır

Gidersen o sofrada anası doldurur kocan dinler ...
Tabi ya... anası mutlu olmasın diye bu kız köle olsun... bugün tükürsün, yarın saçından sürüsün, öbür gün tekme tokat girişsin... haftaya anasına sövsün. kız çilesini çeksin. Niye ? Gitmeyeyim de kaynanam mutsuz olsun diye... Kaynananın olduğu eve gelin gitmek zaten facia....
Kv leride bu kadar canavar bellemeyin. Benim teyzem 32 yaşındaki oğlunun ağzına terliği yerleştirdi valla geçen gün. " karına kendi evinde bağır benim evimde benim misafirlerimin olduğu masada bagiramazsin" diye...

Ya sana inanmiyrm birde yeni evliymissn bir ekmege bile laf eden yuzune tukuren bi insanla nasi evlendin bununla nasi bi omur gecer agzim ack kaldi resmen insana evlilik degil zindan bu cok uzuldm

Evliliginiz daha cok yeni. Yasadiklariniz bana guc savasi gibi geldi. Ozellikle seni sindiremedikce esinin olayi tirmandirmasi. Benim anladigim daha sınırlariniz oturmamis. Sana nasil davranabilir neyi ne kadar soyleyebilir bu tartismalar belirleyici olacak. Tavir olarak inatlasiyorsun gibi algilamistir. Seni kaybedebilecegini hissettir boyle saygisizca konusamamali senle hele tukurmek filan nedir yuzuk mu cikarmis bir tartismayi kazanacagim diye. Ama bunu inatlasarak ya da misilleme ile yapma. Kadinligin bin tane yolu var. Evliligi yikmayi dusunmeden once baska yollar dene yurutmek icin. Sakince basbasa konus. Tatli tatli anlat duygularini. Kendi tarafina cek. Cok buyuttuk cok uzuldum ben sana guvenmek isterim bir ekmekten yuzuk atilir mi sen boyle yuze tukurecek bir insan degilsin ben seni boyle tanimadim vs bilinc altini yonlendir. Gerekirse agla:) hakettigin ozru al;) Sonucta bunu yuvan icin ve saygin bir durus icin yapacaksin. kvnin yaninda da asla ikili tartismalara girme, gul gec konuyu degistir sakaya vur vs. annesinin yaninda erkekligi tutuyor belli ki

millet kV demiş ama ben kadını tebrik ettim susmuş oturmuş karışmamış ne güzel kendi aranızda halledin diye helal olsun başkası olsa bi taraftanda o söylerdi.

Evdeki KV. Sakat'mı nedir, toplayıverse ya kahvaltıyı. Hadi toplamadı ,ya kalsın öyle, koca'ya ne bundan. Kadının işine ne diye burun sokarsın. Ekmek olayı zaten çok çirkin olmuş, git karının gönlünü al be adam, daha da tükürmek filan, yok anacım vallahi yeter. Biz bu dünyaya odun yontmaya mı geldik... Allah kolaylık versin cnm. Hakkında hayırlısı ne ise olsun, git bakalım birkaç gün anlar inşallah hatasını, yok anlamaz ise, ailen tatilden dönünce konuşursun onlarla...
Sabırla ve Sevgiyle...

Back
X