• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Hep söylerim. Bir erkek karısını kaybetmekten her zaman korkmalı.Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor,ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın sizin çekip gitmeyeceginizi çok iyi biliyor.Bu yüzden de içinden nasıl gelirse öyle davranıyor.
Bence madem ki bu duruma gelmişsiniz birde gidiyorum diye iddialı bir mesaj atmışsınız gidin o zaman.Ama af diletmeden asla geri dönmeyin. Hatasını anlayıp özür dilerse bir şans verin ama yok aynı tavırlar sürüyor ise böyle bir adamla hayat geçmez yol yakınken bosayin gitsin..

Tabi ya... anası mutlu olmasın diye bu kız köle olsun... bugün tükürsün, yarın saçından sürüsün, öbür gün tekme tokat girişsin... haftaya anasına sövsün. kız çilesini çeksin. Niye ? Gitmeyeyim de kaynanam mutsuz olsun diye... Kaynananın olduğu eve gelin gitmek zaten facia....
Kv leride bu kadar canavar bellemeyin. Benim teyzem 32 yaşındaki oğlunun ağzına terliği yerleştirdi valla geçen gün. " karına kendi evinde bağır benim evimde benim misafirlerimin olduğu masada bagiramazsin" diye...
Masallah nasil valide ama rabbim herkeze nasip etsin.

Tabi ya... anası mutlu olmasın diye bu kız köle olsun... bugün tükürsün, yarın saçından sürüsün, öbür gün tekme tokat girişsin... haftaya anasına sövsün. kız çilesini çeksin. Niye ? Gitmeyeyim de kaynanam mutsuz olsun diye... Kaynananın olduğu eve gelin gitmek zaten facia....
Kv leride bu kadar canavar bellemeyin. Benim teyzem 32 yaşındaki oğlunun ağzına terliği yerleştirdi valla geçen gün. " karına kendi evinde bağır benim evimde benim misafirlerimin olduğu masada bagiramazsin" diye...
Kız ayrlmak amacım deil demiş buna karsılık yazdm gderse bence daha cok doldurur dogruya dogru kız ayrlmak ıstemıyor burda fıkrıne yardmcı olmaya calsıyrz

İşte beni bırakmadı gideyim eve getirdi geri

Aynen öyle zaten şimdi de konuşmuyoruz. Yokmuş gibi davranıyorum
Hee o da kesin anlar. Konuşmayınca çözülüyor sanki sorunlar.

Ha sana geleceğini söyliyim. Bugün tüküren yarın döver. Sen bilirsin.

Millet ne der diye gelmişmişmiş!

Benim merak ettiğim şey bu adamlar evlenmeden önce de mi böyleydi? Eğer böyle idi ise siz evlenerek zaten buna kabulüm demişsiniz biz şimdi ne desek boş

İşte beni bırakmadı gideyim eve getirdi geri

Aynen öyle zaten şimdi de konuşmuyoruz. Yokmuş gibi davranıyorum

Hiç alttan alma pişman olma gibi durumları olmadı mı? Geri getirirken seni mecbur eve götürüyorum mu dedi özür dilemedi mi?

Zaten msjı atmışsın şu saatten sonra kalman komık olur.. Sen gitt kafanı toparla arkadasım. o da yaptıgı mallığı farkederrr umarım

Oncelikle kesinlikle terk et orayı. Değer veren arkandan gelir. Kocanın gösterdiği tavrı hayvana yapsan hakaret olur. Kendine değer ver. Kayinvalide de suçlu bence böyle karaktersiz bir oğul yetistirmiş. Anlattığın bu ekmek kavgası olduğunda hemen senin yanında uyarmaliydi oğlunu. Karınla düzgün konuş. Ekmek mi esirgenir diye...

Oncelikle kesinlikle terk et orayı. Değer veren arkandan gelir. Kocanın gösterdiği tavrı hayvana yapsan hakaret olur. Kendine değer ver. Kayinvalide de suçlu bence böyle karaktersiz bir oğul yetistirmiş. Anlattığın bu ekmek kavgası olduğunda hemen senin yanında uyarmaliydi oğlunu. Karınla düzgün konuş. Ekmek mi esirgenir diye...

Allah var hakkını yemeyeyim uyardı ben odama gittikten sonra. Ben oradayken de tamam zıkkım ben yiyeyim yapmayın dedi

Ne zıkkımmış be böyle iki kuruşun hesabını yapan rkeklerden nefret ediyorum sen çalışmıyorsan eşin sana para veriyordur heralde kendin alacaksın artık ayrıca sana nasıl kilolusun diyor işi düştümü ama seni manken gibi görüyordur fırsatçı pislikler

Merhaba erbus konunun hepsini okudum tıpkı ben dedim bende ilk evlendiğimde 6 ay kv ile beraber oturdum ne sorunlar yaşadım bi bilsen ankadımki senin kv de benimki gibi iyi bir kadınmış Allah razı olsun öncelikle ayrıl terket orayı kıymetini bilmiyo diye ahkam kesenlere seslenmek istiyorum kusura bakmayın ama evli bi insana boşan demek en büyük kötülük eminim çoğu bekardır zaten bak canım kadın olmak öyle en ufak gürültüde terketmek değil kadın olmak erkeğini idare etmek evliliğini yürütmektir atalarımız yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememiş bak bende çok cahillik ettim kv yanında eşimle tartıştım ağladım kv deye dert yandım bunlar çok yanlış şeyler üstelik eşimi çok seviyorum ve gerçekten çok iyi bi insan yalnız ben aşka sevgiye güvendim sürekli nazlandım bak canım evlilik bi politika işidir belli kurallar var bu kuralları iyi ezberle 1_ Erkeklerin ailesi bam telidir onların yanında asla ve asla hiç bi sıkıntını belli etme kocana saygıda asla kusur etme benim eşim ailesinin yanında bambaşka bi insan olur inanamazsın ama idare ederim başbaşa kaldığımızda yine iyi olur. 2_ Erkekler ağlayan kadın sevmezler yapma ilk önce işe yarasada sonra adın duygu sömürüsüne çıkıyo 3_ Eşinden ailesinin bilhassa annesinin yanında bişey isteme benimki normalde yapacağı bişeyi ailesinin yanında söyleyince erkekliği tutuyo artık onların yanında hiçbişey söylemiyorum 4_ Bak erkeklerden öyle çok aşk sevgi bekleme evlendikten sonra niyeyse odunlaşıyorlar yaptırmak istediğin bişeyi mantığını kullanarak yaptır inanırmısın benim eşimde diyet yaptığımda tartışır benimle 5 _Erkekler kadının itiraz etmesinden nefret eder birşey dediği zaman itiraz etme ama sonra yumuşakça kendi istediğini yaptır. Eminim şimdi bu yazdıklarıma feminist arkadaşlar çok karşı çıkacak ama bi uzun evliliklere bak Allah aşkına annene teyzene hep idare etmişler evliliğin anlamı bu zaten herşey güllük gülistanlık olmaz bak ben bu dediklerimi aynen yaptım şimdi ikinci oğluma hamileyim eşimde beni seviyo çünkü ben ona saygı gösteriyorum küçücük şeylerden ayrılsaydım iyimi olacaktı biraz uzun oldu evet farkındayım umarım işe yarar.

Merhaba erbus konunun hepsini okudum tıpkı ben dedim bende ilk evlendiğimde 6 ay kv ile beraber oturdum ne sorunlar yaşadım bi bilsen ankadımki senin kv de benimki gibi iyi bir kadınmış Allah razı olsun öncelikle ayrıl terket orayı kıymetini bilmiyo diye ahkam kesenlere seslenmek istiyorum kusura bakmayın ama evli bi insana boşan demek en büyük kötülük eminim çoğu bekardır zaten bak canım kadın olmak öyle en ufak gürültüde terketmek değil kadın olmak erkeğini idare etmek evliliğini yürütmektir atalarımız yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememiş bak bende çok cahillik ettim kv yanında eşimle tartıştım ağladım kv deye dert yandım bunlar çok yanlış şeyler üstelik eşimi çok seviyorum ve gerçekten çok iyi bi insan yalnız ben aşka sevgiye güvendim sürekli nazlandım bak canım evlilik bi politika işidir belli kurallar var bu kuralları iyi ezberle 1_ Erkeklerin ailesi bam telidir onların yanında asla ve asla hiç bi sıkıntını belli etme kocana saygıda asla kusur etme benim eşim ailesinin yanında bambaşka bi insan olur inanamazsın ama idare ederim başbaşa kaldığımızda yine iyi olur. 2_ Erkekler ağlayan kadın sevmezler yapma ilk önce işe yarasada sonra adın duygu sömürüsüne çıkıyo 3_ Eşinden ailesinin bilhassa annesinin yanında bişey isteme benimki normalde yapacağı bişeyi ailesinin yanında söyleyince erkekliği tutuyo artık onların yanında hiçbişey söylemiyorum 4_ Bak erkeklerden öyle çok aşk sevgi bekleme evlendikten sonra niyeyse odunlaşıyorlar yaptırmak istediğin bişeyi mantığını kullanarak yaptır inanırmısın benim eşimde diyet yaptığımda tartışır benimle 5 _Erkekler kadının itiraz etmesinden nefret eder birşey dediği zaman itiraz etme ama sonra yumuşakça kendi istediğini yaptır. Eminim şimdi bu yazdıklarıma feminist arkadaşlar çok karşı çıkacak ama bi uzun evliliklere bak Allah aşkına annene teyzene hep idare etmişler evliliğin anlamı bu zaten herşey güllük gülistanlık olmaz bak ben bu dediklerimi aynen yaptım şimdi ikinci oğluma hamileyim eşimde beni seviyo çünkü ben ona saygı gösteriyorum küçücük şeylerden ayrılsaydım iyimi olacaktı biraz uzun oldu evet farkındayım umarım işe yarar.
Yapmayın Allah aşkına kadınlar bu dünyaya idare etmek için mi gelmişler?

Bir şey isteme,sevgi bekleme, itiraz etme ee başka? Niye evlendim ben o zaman? Sonsuz itaat et diyorsunuz resmen. Adam size saygı duyar ve sever tabiki çünkü herşey onun istediği yönde ilerliyor. Bir de tam tersini yapıp sizin mutlu olacağınız şeyleri yapın bakalım o zaman da eşiniz size sonsuz sevgi ve saygı duyarsa işte gerçek evlilik o olur.

Evliliğin anlamı eşinize köle olmanız mı?

Ben size "bu köleliktir" diyince kötü pis feminist mi oluyorum?

Evliliğinizin "bu şartlar altında" eskiye nazaran iyi gidiyor gidiyor (!) olmasını bir tür "sağlama" yaparcasına öne sürmeniz sizi ve sizin evliliğinizi "normal" mi kılıyor?

Bende sizin bir "mazoşist" olduğunuzu söyleyerek sağlamamı pek abi yapabilirim. Tüm şartları sağlıyorsunuz zira.

Kimseye boşan boşanma demedim bu forumda ama sizin köle zihniyetinize de tahammül edemiyorum. Yuvayı dişi kuş yapmaz. Yapar diyenler sizi bu zihniyete getirenler. Yapar diyenler güçsüz ve varlığını bir başka varlıkla anlamlandıran "kişi(!)ler". Yuvayı iki kuş yapar. Eski kadınların tahammülünün yüksek oluşunun tek sebebi "ekonomik özgürlüklerinin olmayışı". O yüzden çektiler. Kimse kimseyi kandırmasın

Back
X