Koca ünide yapayalnızım:(

elatbal_7

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
29
13
18
Kızlar ünide hiç arkadaşım yok.3.sınıfa geçtim.İlk 2 sınıfta bi arkadaş grubum vardı ve o gruptan ben hariç hepsi sınıfta kaldı.Dolayısıyla ben tek kaldım.Herkes grubunu oluşturmuş, gülüyo, söylüyo .Aralarına da sonradan giremiyosun
.Off of.Geçmez bu yıllar böyle(
Daha okulun bitmesine de 4 yıl var(

geçer geçer gün doğmadan neler doğar
yap bir kek koy çayı çağır onları
önce selamlaşma başlasın

birde biri gelse de gelmese de gezilere katılmayı deneyin ilk gezide yanlızlık çekersiniz sonradan arkadaşınız olur

Eeee ne güzel bunun neresi dert ?
Yeni insanlar tanırsınız, çevreniz daha da genişlenir.. ufkunuz biraz daha açılır.

Korkmayın bence
İnsanları tanımaya ve kendinizi tanıtmak için harekete geçin bence

bende koskoca işyerinde yapayalnizim.. düşün..
iş arkadaşlarla arkadaşlık yok..
sıkılıyorum

Üniversite öğrencilerine hep tavsiye ettiğim şeydir, asla 3-4 insanla bütün üniversite yıllarını geçirmeyin, farklı insanlarla tanışın, bir kahve içme süresi kadar en azından sohbet edin, hep aynı grupla takılmak bir başarı değil. Farklı şeyler deneyin, imkanınız varsa gezin görün. Sevmek ya da devam etmek zorunda değilsiniz, klüpler varsa klüplere katılın, ne kadar farklı insanla tanışırsanız, farklı şey deneyebilirseniz o kadar iyi, ufkunuz böyle genişler. Türkiye'de insanlar hala kendi küçük çevresinde izole yaşıyor, birbirimizi tanımıyoruz, dolayısıyla birbirimizi öcü gibi görüyoruz hala.
Ben bölümümden dolayı çok fazla ders grubu değiştirmiştim, hepsinden de birşeyler öğrendim, 'aa ben seni çok soğuk sanmıştım tanımadan önce' lafını hem karşıdan duydum hem de ben başkalarına söyledim :) Çok iyi sandığım insanlar da çok farklı çıktılar, bu tecrübeleri genç yaşta edinmek daha iyi bence. Yalnız kalmak sizi korkutmasın, insan kendini en iyi yalnız kaldığında tanır ve geliştirir.
Siz gidip insanlar bir merhaba deyin, sohbeti başlatın gerisi gelecektir, tabi ki her defasında olumlu cevap alamayacaksınız, ama bunlar sizi korkutmasın, bu da olayın doğasında var, herkesle yıldızınız barışmayabilir. Ama size çok şey katar.

ben de yalnızım. benim de önümde daha 5 yıl var.
bir sevgilim vardı o da yok. bi başıma kaldım. konuştuğum bikaç insan var ama yetmiyor ki. arkada tek oturuyordum genelde. bugün bir kız grubunun yanına oturdum, illallah dedim. iğrenç muhabbetler, iğrenç konuşma tarzları. onlarla arkadaş olacağıma yalnız olmayı bin kez tercih ederim
insan sıkılıyo biliyorum. ben de sıkılıyorum, daha da ötesi bu yalnızlığa üzülüyorum. ama birileriyle zorlama takılacağımıza biraz böyle olmak daha iyi. bizde de arkadaş grupları kuruldu fakat lise sonda 4 yıllık arkadaş grubunun ortasına atladığım için bu işler kesin değil, bunu biliyorum. bir anda hiç beklemediğin birileriyle arkadaş olabilirsin, bir grubun ortasında kendini bulabilirsin

Çok iğrenç bi şey.Boşlukta gibi hissediyorum kendimi.
aynen bendeee koca bir derdim var. iş arkadaşlarimla anlaşamiyorum.
kendi halimle devam ediyorum işimi yapıyorum işde. sonra paydos..
işe istemeye istemeye geliyorum zaten.

Okuldayken bizim sınıf 80 kişiydi benim okul yıllarında tanıştığım kişi sayısı 380 falandı.
Lise degil orası üniversite. Üniversite öğrencisinin bir grubu olmaz. Neden lise alışkanlıklarınızı taşıyorsunuz ki üniversiteye? Dört sene üç beş insanla geçer mi?

Bizim is yerindede herkes grup olusturmus.bende kendimi dislanmis hissediyorum.Motivasyon yemegine bile gitmedim.cunku iclerinde kendimi yalniz hissediyorum

peki insanları tanımak için siz ne yapıyorsunuz? ve söylendiği gibi; lise değil orası. o kadar fazla derse katılacaksınız. varsın bi kez farklı yere oturun, sohbet edin.

ee katılın işte

gülüşen ile gülüşün siz de fikrinizi söyleyin

aktif olun üni de hatta marjinal

ben bulunduğum sınıfa göre uç bir siyasi çizgide aktiftim ama derslere de girer iyi notlar da alırdım

bu nedenle insanlar beni merak ederdi mesela

benim aksim olan insanlar bile gelir sohbet ederdi

farkındalık yaratın kendi hakkınızda

bir de nasıl okul o öyle 3. sınıfsın 5 yıl daha var etti 8 tıp bile o kadar değil

süre uzun okulda da binlerce insan var

hiç kimse yoksa mesela bizim üni de yabancı öğrenci çok git onlara merhaba de yeni kültürler vs öğren

öneriler için teşekkürler.
Okulun bitmesine bu seneyi de katarak 4 yıl var dedim yani okul 6 yıl:)

peki insanları tanımak için siz ne yapıyorsunuz? ve söylendiği gibi; lise değil orası. o kadar fazla derse katılacaksınız. varsın bi kez farklı yere oturun, sohbet edin.
Aslında sorun benden de kaynaklanıyo olabilir.Bizim fakültede teorik derslere devam zorunluluğu yok.O yüzden genelde haftada 3 gün 2 şer saatten okula gidiyorum.Dolayısıyla çok insan göremiyorum.Yorum için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…