bende koskoca işyerinde yapayalnizim.. düşün..Kızlar ünide hiç arkadaşım yok.3.sınıfa geçtim.İlk 2 sınıfta bi arkadaş grubum vardı ve o gruptan ben hariç hepsi sınıfta kaldı.Dolayısıyla ben tek kaldım.Herkes grubunu oluşturmuş, gülüyo, söylüyo .Aralarına da sonradan giremiyosun
.Off of.Geçmez bu yıllar böyle(
Daha okulun bitmesine de 4 yıl var(
Çok iğrenç bi şey.Boşlukta gibi hissediyorum kendimi.bende koskoca işyerinde yapayalnizim.. düşün..
iş arkadaşlarla arkadaşlık yok..
sıkılıyorum
aynen bendeeeÇok iğrenç bi şey.Boşlukta gibi hissediyorum kendimi.
öneriler için teşekkürler.ee katılın işte
gülüşen ile gülüşün siz de fikrinizi söyleyin
aktif olun üni de hatta marjinal
ben bulunduğum sınıfa göre uç bir siyasi çizgide aktiftim ama derslere de girer iyi notlar da alırdım
bu nedenle insanlar beni merak ederdi mesela
benim aksim olan insanlar bile gelir sohbet ederdi
farkındalık yaratın kendi hakkınızda
bir de nasıl okul o öyle 3. sınıfsın 5 yıl daha var etti 8 tıp bile o kadar değil
süre uzun okulda da binlerce insan var
hiç kimse yoksa mesela bizim üni de yabancı öğrenci çok git onlara merhaba de yeni kültürler vs öğren
Aslında sorun benden de kaynaklanıyo olabilir.Bizim fakültede teorik derslere devam zorunluluğu yok.O yüzden genelde haftada 3 gün 2 şer saatten okula gidiyorum.Dolayısıyla çok insan göremiyorum.Yorum için teşekkürlerpeki insanları tanımak için siz ne yapıyorsunuz? ve söylendiği gibi; lise değil orası. o kadar fazla derse katılacaksınız. varsın bi kez farklı yere oturun, sohbet edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?