Koca

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba arkadaşlar kadın kastaliklarindan doktora gittim kayinvaldem e anlattım bu şekil diye al gorumce aradı analigi
Beni anlatıyor benim gorumcemede kocam diyik bana sormuyor doktor ne dedi vs diye analikla dedikodumu ediyor
Bende analigs bana neden sormuyor erkek ne anlar kadın hastalıklarından dedim
Oda sen en başından itibaren sevdirmedin kendini dedi oğlum istedi diye aldık seni o kimi isterse basimuzda yeri var dedi
Ondan sonra benim koca her bir sorunda ya beni ya ailemi kotuluyor en sonunda ananın evine koyar gelirim seni dedi evin önünden geçmek dedi ben napayım

Boşan!!!!

Ablacim bu konuları kelime kelime verip cümle kurmamizi istemeyeceginiz sekilde anlatsaniz da anlasak.
Analik dediginiz nedir? Uvey anne mi gorumceye bir yakistirma mi?
Kadin hastaliginiz cok onemli bir sey degilse kim kime ne soruyorsa sorsun.
Esinizse size seni kapi onune koyarim diyen, ailenizi kotuleyen ona da haddini bildirin.

Üstten anladigim tek analık oldu ama su kadarını yorumlayayim ok?
Oda sen en başından itibaren sevdirmedin kendini dedi oğlum istedi diye aldık seni o kimi isterse basimuzda yeri var dedi
Yıl olmus 2023 hala yok kendini sevdirmedin yok oglum istedi aldık.

analık dediği kv sanırım yada kayinbabanin 2. karisi.

Okumuş bulundum hastalığı sormakla kapının önüne konmak ve istenmemek ne alaka bağlantıyı çözemedim
Konular neden buraya geldi ?
Sizi neden kötülüyorlar? mevzu ne?

Yabancı uyruklu değilseniz , konunuzu yeniden okuyup düzenleyebilir misiniz ?

Konunuzdan anlaşılan : Kadın doğum uzmanına gittiniz. Doktor muayenesi hakkında kayınvalidenizle konuşurken , görümceniz aradı. Görümceniz sonra sizin muayeneniz hakkında kocanızla mı konuştu ? Kayınvalidenize , "görümcem neyim olduğunu bana soracağına kocama niye soruyor, erkek ne anlar kadın hastalığından" dediniz.

Kayınvalideniz de oğlu istediği için sizi gelin aldığını , oğlu kimi isterse başlarının üzerinde yeri olduğunu ancak sizin baştan kendinizi sevdirmediğinizi söyledi. Bunu görümcenizin sizinle değil de abisiyle konuşmasının sebebi olarak söyledi sanırım.

Sizin , sizi isteyen kocanızsa her sorunda sizi veya ailenizi kötülüyor ; sizi ailenizin evine götürüp bırakmak ve ayrılmakla tehdit ediyor.

Ne yapayım demişsiniz.

Kaç yaşındasınız , çocuğunuz var mı ? Çalışıyor musunuz veya bir işe girip çalışacak eğitim ve imkana sahip misiniz ?

Evliliğinize ve eşinize dair siz ne yapmak istiyorsunuz ?

Ozelinizi kv.ye anlatirken ne dusunmustunuz? Bunu yapmayin mesela. Ananin evine koyarim seni diyene de koca demeyin koyun anasinin evine oldugu yerde birakin.

Siz de deyin ben de sizi hiç sevmiyorum madwm öyleyse ama napayım kocayı alınca sizi de kabullendim :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…