- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Boşan!!!!Merhaba arkadaşlar kadın kastaliklarindan doktora gittim kayinvaldem e anlattım bu şekil diye al gorumce aradı analigi
Beni anlatıyor benim gorumcemede kocam diyik bana sormuyor doktor ne dedi vs diye analikla dedikodumu ediyor
Bende analigs bana neden sormuyor erkek ne anlar kadın hastalıklarından dedim
Oda sen en başından itibaren sevdirmedin kendini dedi oğlum istedi diye aldık seni o kimi isterse basimuzda yeri var dedi
Ondan sonra benim koca her bir sorunda ya beni ya ailemi kotuluyor en sonunda ananın evine koyar gelirim seni dedi evin önünden geçmek dedi ben napayım
Yıl olmus 2023 hala yok kendini sevdirmedin yok oglum istedi aldık.Oda sen en başından itibaren sevdirmedin kendini dedi oğlum istedi diye aldık seni o kimi isterse basimuzda yeri var dedi
analık dediği kv sanırım yada kayinbabanin 2. karisi.Ablacim bu konuları kelime kelime verip cümle kurmamizi istemeyeceginiz sekilde anlatsaniz da anlasak.
Analik dediginiz nedir? Uvey anne mi gorumceye bir yakistirma mi?
Kadin hastaliginiz cok onemli bir sey degilse kim kime ne soruyorsa sorsun.
Esinizse size seni kapi onune koyarim diyen, ailenizi kotuleyen ona da haddini bildirin.
Anlayan biri tercüme edebilir mi?
Merhaba arkadaşlar kadın kastaliklarindan doktora gittim kayinvaldem e anlattım bu şekil diye al gorumce aradı analigi
Beni anlatıyor benim gorumcemede kocam diyik bana sormuyor doktor ne dedi vs diye analikla dedikodumu ediyor
Oda sen en başından itibaren sevdirmedin kendini dedi oğlum istedi diye aldık seni o kimi isterse basimuzda yeri var dedi
Ondan sonra benim koca her bir sorunda ya beni ya ailemi kotuluyor en sonunda ananın evine koyar gelirim seni dedi evin önünden geçmek dedi ben napayım
Yap bana bu iyiliği de.Ondan sonra benim koca her bir sorunda ya beni ya ailemi kotuluyor en sonunda ananın evine koyar gelirim seni dedi evin önünden geçmek dedi ben napayım
Merhaba arkadaşlar kadın kastaliklarindan doktora gittim kayinvaldem e anlattım bu şekil diye al gorumce aradı analigi
Siz bide bu adamdan çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz?Ondan sonra benim koca her bir sorunda ya beni ya ailemi kotuluyor en sonunda ananın evine koyar gelirim seni dedi evin önünden geçmek dedi ben napayım
Siz de deyin ben de sizi hiç sevmiyorum madwm öyleyse ama napayım kocayı alınca sizi de kabullendim :) :) :)Merhaba arkadaşlar kadın kastaliklarindan doktora gittim kayinvaldem e anlattım bu şekil diye al gorumce aradı analigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?