Koca

bekdik misin ablacım analık diyik geçmek

analik, cici anne evet.
kadına hem kayınvalide hem analık demiş sanırım

Merhaba arkadaşlar kadın kastaliklarindan doktora gittim kayinvaldem e anlattım bu şekil diye al gorumce aradı analigi
Beni anlatıyor benim gorumcemede kocam diyik bana sormuyor doktor ne dedi vs diye analikla dedikodumu ediyor
Bende analigs bana neden sormuyor erkek ne anlar kadın hastalıklarından dedim
Oda sen en başından itibaren sevdirmedin kendini dedi oğlum istedi diye aldık seni o kimi isterse basimuzda yeri var dedi
Ondan sonra benim koca her bir sorunda ya beni ya ailemi kotuluyor en sonunda ananın evine koyar gelirim seni dedi evin önünden geçmek dedi ben napayım
Ne?

Galiba anneci bir kocanız var,bir arada yaşıyorsunuz.valide hanım sizi ve ailenizi sevmiyor ,ogluşuda annecini taklit ediyor.
Size pek tavsiyem yok,gitmek isteyeni kimse tutamaz

23 yaşında olup okumadan koştur koştur evlenince bu laflara maruz kalıp çekmek zorunda oluyorsun.

Kocan tarafından sevilmediğin, annenin evine bırakırım diye tehdit edildiğin için, tek kurtuluş yolun seni çok seveceğini bildiğin bir çocuk doğurmak oluyor.

Böylece seni boşaması da zorlaşıyor. O hayatını dışarıda yaşarken sen kendini çocuğa adıyorsun. Böylece "çileli anne" etiketi alıyorsun. Çocuk büyüyünce "her şeye senin için katlandım" diye manipüle ediyorsun.

Travmatik bir çocuk, ikinizi de sevmeyen bir adam, sevgisizlikten mutsuz bir sen olarak tam bir örnek aile modeli oluyorsunuz.

İmkanın varsa ayrıl..
Adam zaten kapının önüne koymak için hevesli..Sanki kapıya çöp çıkartıyorlar.Sen bırakma,kapının önüne birak,kapıcı geçerken beni de alır deseydin.
Yani böyle bir gerizekalı ile yaşama bence.
Bundan koca olmaz.Aslinda bundan hiçbir şey olmaz.
Okuduğumu doğru anladıysam şayet ; ayrıl derim..

Bence isminizle kullanıcı adı açmayın . Değiştiriliyor mu bilmiyorum. Bu meselenin bir geçmişi var sanırım. Birden bire size bilendiklerini sanmıyorum

23 yaşında olup okumadan koştur koştur evlenince bu laflara maruz kalıp çekmek zorunda oluyorsun.

Kocan tarafından sevilmediğin, annenin evine bırakırım diye tehdit edildiğin için, tek kurtuluş yolun seni çok seveceğini bildiğin bir çocuk doğurmak oluyor.

Böylece seni boşaması da zorlaşıyor. O hayatını dışarıda yaşarken sen kendini çocuğa adıyorsun. Böylece "çileli anne" etiketi alıyorsun. Çocuk büyüyünce "her şeye senin için katlandım" diye manipüle ediyorsun.

Travmatik bir çocuk, ikinizi de sevmeyen bir adam, sevgisizlikten mutsuz bir sen olarak tam bir örnek aile modeli oluyorsunuz.

Türkiye'nin özeti
Türkiye'nin bu halde olmasının nedeni
Türkiye'nin kadına biçtiği rol-değer
Cevabınız bu konuyu ve tüm yurdu özetlemiş 👏

Bence isminizle kullanıcı adı açmayın . Değiştiriliyor mu bilmiyorum. Bu meselenin bir geçmişi var sanırım. Birden bire size bilendiklerini sanmıyorum
Aynen yaa Instagram’ını bile buldum konu sahibesinin.

Koca başlığını görünce eşinizle sorun var sandım ama sorun görümcede gibi
başlık analık kv ve görümce olmalıydı
Ayrıca koca ne ara bırakır gelirim moduna girdi

Yabancı uyruklu değilseniz , konunuzu yeniden okuyup düzenleyebilir misiniz ?

Konunuzdan anlaşılan : Kadın doğum uzmanına gittiniz. Doktor muayenesi hakkında kayınvalidenizle konuşurken , görümceniz aradı. Görümceniz sonra sizin muayeneniz hakkında kocanızla mı konuştu ? Kayınvalidenize , "görümcem neyim olduğunu bana soracağına kocama niye soruyor, erkek ne anlar kadın hastalığından" dediniz.

Kayınvalideniz de oğlu istediği için sizi gelin aldığını , oğlu kimi isterse başlarının üzerinde yeri olduğunu ancak sizin baştan kendinizi sevdirmediğinizi söyledi. Bunu görümcenizin sizinle değil de abisiyle konuşmasının sebebi olarak söyledi sanırım.

Sizin , sizi isteyen kocanızsa her sorunda sizi veya ailenizi kötülüyor ; sizi ailenizin evine götürüp bırakmak ve ayrılmakla tehdit ediyor.

Ne yapayım demişsiniz.

Kaç yaşındasınız , çocuğunuz var mı ? Çalışıyor musunuz veya bir işe girip çalışacak eğitim ve imkana sahip misiniz ?

Evliliğinize ve eşinize dair siz ne yapmak istiyorsunuz ?
23 yaşındayım lise mezunuyum çalışmıyorum ufak tefek şeylerle bahane edip saguksun aileme karşı annen şunu dedi bunu dedi vs

Ablacim bu konuları kelime kelime verip cümle kurmamizi istemeyeceginiz sekilde anlatsaniz da anlasak.
Analik dediginiz nedir? Uvey anne mi gorumceye bir yakistirma mi?
Kadin hastaliginiz cok onemli bir sey degilse kim kime ne soruyorsa sorsun.
Esinizse size seni kapi onune koyarim diyen, ailenizi kotuleyen ona da haddini bildirin.
Size şöyle diyeyim adet duzensizligim vardı ilk başta doktora gittim
İlaç vs verdi bundan 2 ay sonra gebelik belirtilerim vardı ara kanamaların vs doktora gittim özele doktor hem hamile olabirsin hemde yumurtan bu ay catlamamis olabir dedi ondan dir dedi her neyse hamile değilim
Bende kayinvaldeme gittim o akşam yeme şeyi hazirladik doktor ne dedi dedi
Dedim böyle böyle dedi parası olan gider özele dedi
Sustum al gorumce aradı kayinvaldeyi doktora gittigimizi anlatıyor gorumcemede kacam anlatmış bende kayinvaldeme kocama sorcagina bana neden sormaz dedim
Bı erkek kadın hastalığından ne anlar dedim kayinvaldeme sen en baştan beri kendini sevdirmedin oğlum istediği için aldım seni dedi oğlum kimi isterse onu alırım dedi
Ondan sonra kocayla tartıştık her bı sorun olduğunda beni ve ailemi kötüler ufak tefek şeyleri bahane ederek
En sonunda seni ananın evine bırakırım birdaha o evin yolundan geçmem vs dedi

23 yaşındayım lise mezunuyum çalışmıyorum ufak tefek şeylerle bahane edip saguksun aileme karşı annen şunu dedi bunu dedi vs

23 yaşında ve henüz 7 aylık evlisiniz. Evlilik düzeniniz ve eşinizle yaşadığınız sorunlara rağmen ; son 3 aydır odaklandığınız temel konu hamile kalmak ve çocuk sahibi olmak.

Çok acele ettiğinizi düşünüyorum ; eşinizi evlilik birliği içinde tanımak ve yeni ailenize alışmak için kendinize biraz zaman tanıyabilirsiniz.

Görümceleriniz ve kaynınız 7 aylık gelinlerini aramıyor ; kardeşlerini arıyor diye sitem etmişsiniz geçmiş konunuzda.

Tek çocuk olduğunuz için , eşinizin kardeşleriyle çok yakın olmak istiyorsunuz ; onlardan bu yakınlığı göremeyince de sorun yaşıyorsunuz.

2 görümceniz varmış. Yaş dengeleriniz yakınsa hemen bir günde olmasa da umarım istediğiniz yakınlığı yakalarsınız.

Ancak unutmayın , onlar sizin kardeşiniz değiller. Sizi çok sevseler de , herhangi bir konuda öncelik yine abileri ve kendi aileleri olacaktır unutmayın.

Kendi aranız da kim kime ne diyor bilmeyiz
Burda herkesin anlayacağı şekil de yazsaydınız keşke
Şimdi kocaya koca
Gorumceye ona dami koca deniyor :KK53:

Ve siz kadın hastalıkların da rahtsizsin tek derdin kayın valideyle gorumcenin yaptığı dedikodu ve hamile kalma isteği bu kadar sorun varken

Back
X