kocaaam

Ay bu ne saçma bir yorum olmuş böyle....
Ben işveli cilveli olmadığım için dışarı giden bir adam olmasın benim kocam mocam, napayım ben öyle adamı.
Adam olan adam; sevdiği kadını her haliyle kabul eder, az işve cilve yapmadım diye benden soğumaz!
Bu tarz yorumları da anlayamıyorum he! Her şey bir kırmızı gecelikle hallolacak mı yani......
Bence işve cilveden evvel bu evlilikte daha büyük bir sorun var..
O da erken evlilik.... Genç yaşta alınan sorumluluklar adamı boğmuş olmalı ki, birbirlerini artık istemez olmuşlar, bir de kaynana yanında yaşamak da var tabi.. Ayrı ev yok, ayrı düzen yok...
E kadın da olsa adam da olsa, sıkılır yani birbirlerine vakit ayıramamaktan...
Bu da onlar da ayrı bir sinir harbi yaratmış olacak ki; birbirlerine duydukları aşkı unutmuşlar...
Bu aşkı yeniden var edebilmek için işve cilve değil; biraz olgunluk lazım......

Son düzenleyen: Moderatör:
kaynanayla oturma durumu varsa keşke hiç evlenmeseydin tanımadığın insanlarla br evde yaşamak gerçekten cok zor ve o kişiler sana üstünlük sağlayan kişiler.. hani en yakın arklar biile eve çıkınca araları bozuluyor ev ortamı çok farklıdır her zaman ki kaynana - kayınbaba ile oturmak belirli sorumlulukları da getirir beraberinde .. ve ayrıca 20 yaşında cidden erken yani aynı yaştayız sen evli ve çocuklusun hani eskiden evleniyorlardı eski çağla şimdiki aynı değiil kesinlikle bir tutulamaz.

Asil sacmalik sizin tarziniz bir baskasinin yorumuna saygi duymayi ogrenin once .benim yorumuma sacma demek sizin haddiniz degil.yasi küçük evet napalim evlenmis yani bosanmi diyecegiz bu saatten sonra bazi sorumluluklari alacagina inanmiski evlenmis degilmi konu sahibesi.konu cinsellikle alakali olunca benim yorumum gayet normal once okuduklarinizi anlamayi ogrenin.nokta

Kayınvalidenle yaşadığın sürece hiçbir şey değişmeyecek emin ol.
Adam ailesinin yanında nasıl sevgi gösterilerinde bulunsun ki.
Misal eşim babasının yanındayken gelip yanıma bile oturmaz

Eskiler dediğniz bizim annelerimiz ninelerimiz ama onlar herşeyi kabul edip otururlardı zaman artık öyle değil. Yine yaşınızın küçüklüğünden kaynaklanan bir durum bu içinde bulunduğunuz hali analiz edemiyorsunuz.
Eşinize (ki 20 yaşında bir çocuğa eş ya da koca sıfatı çok iğreti duruyor) bu şekilde davranırsanız onun da sizden uzaklaşması çok normal. Ben o tarafta bir sıkıntı göremedim.
Eminim bunları kabul ederek evlenmişsinizdir.
Eşinizin çalışmamasını
Maddi sıkıntıları
Kv ile beraber yaşamayı vs
Ve büyük bür cesaretle bir de bebek sahibi olmuşsunuz.
Tüm bunlara cesaret eden bir kadın eşinin ilgisini de ayakta tutacak kadar girişkendir diye düşünüyorum. Aksi halde 20 yaşında bir delikanlının ganlışa gitmesi çok kolay olur.

Esiniz ne kadar zamandir calismiyor ve niye? Cinsellikten once duzeninizi duzeltmek lazim.

kadınlıgını hissettir ona. kayınvalide evinde yaşayan çiftlerin hepsi böyle olsaydı ohoo.. herşeyi buna bağlamamak lazım.

Kendi evim, özelim yok dert edecegi yerde "seks yapamiyoruz" diye dert edliyor.

Yeni eve cikmak tek care.birlikte yasayanlarda hep ayni sorun.cevremden biliyorum.

İşve cilve olur neşeli olur anladımda kadın adama niye hayır diyemesin günahmış falan biz onların malımıyız. Benim canımı istetsinn oda çok istiyorsa dimi ama.
Canım seksi boşver sen ilk önce eşinle kaliteli vakit geçirmeye çalış.
O akıl edemiyorsa sen ayarla vazgeçme plan yapmaktan bir zaman sonra oda alışır.
Sinema -çay bahçesi- akşam yürüyüşleri-evde oynayabileceğiniz aile oyunları olabilir kaliteli zaman geçirmek muhabbeti artırır
Bide bunları sorun etmeden dile getir.
Mesela mutfağa yanına geldiğinde başkası varsa imalı bakışlar at davetkar ol. Sen soğuk durursan adamda uzaklaşmıştır beni istemiyo diye düşünmüştür.
Cinsel isteğin yoksa da harnup pekmezi ye.
Çalışıyorsun diye soğumak olmaz evlilik müşterek bi hayattır iş bulursa çalışır inş keyfinden evde oturmaz evli bi erkek.(tersiyse tabi kahrını çekme derim)

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…