Kocadan dayak

Ilk şiddeti balayında yaşadın ve böyle bi adama çocuk verdin bunca zaman beklemen hata.

Boşanmalısınız.Aldatma ve dayak kırmızı çizgi

Balayında siddet, sokakta siddet, calistirmasin ve siz sevildiginizi düşünün. Çocuğunuz erkekse oda eşini döver. Çünkü onu bunları sevme emaresi sayıp devam eden bir kadın yetiştirecek.

evden cikma sinirlandirmasi nedir ya biz kadinlar kole miyiz!! Ne zaman evden cikacagima kac gun cikacagima ben karar veririm baskasi degil!! Bugune kadar burda kimseye bosan demedim hatta herseyde bosan diyenlere sinir oluyorum ama gercekten siddet varsa bosanilmali diye dusunuyorum

Sen onun kölesi misin her dediğini yapacak.Balayında bile dayak yemişsin 1-2-3 diye sayıyorsun.Ne zamana kadar saycaksın saya saya sonunda saymayı bırakıp dayak arsızı olursun.

Hep kadına yüklenmişsiniz balayında şiddete çocuk yapmış diye, gerçekten bu forumu anlamıyorum. Neden siz hiç Hardcore, Hard sex diye birşey duymadınız mı?
Ne alakası var? Adam hard diye diye öldürücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…