Kocadan dayak

Bir insan nasıl başka birinin 'yanlışlıkla' boğazını sıkabilir yahu, siz inanıyor musunuz gerçekten bu yazdığınıza?
Boşanmayacaksanız kendi canınızı ve bebeğinizin canını koruyun. Sorun çıkarmayın, sessiz kalın. Hayatta kalmanız haklı olmanızdan daha önemli sizin durumunuzda.

Yahu neden bosanmiyosun? Esir misin köle misin? Marifet gibi bir de sıralamış dayaklari. Yakında dördüncü de olur beşinci de olur. Hiç mi akıl mantık kullanayım demiyorsunuz? Yazık.

Balayında bogaz sıkan adamla evlılıge devam edıp bıde coxuk yaparsan olacagı bu. Tokat fılan hafı bır nebzede bogaz sıkan adamın koynuna gırmek nedıır nasıl guvenebılırsın o adama

“Kadinin sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmeyeceksin!” demis kocasi...

Şiddetin her türlüsü var. Bağıra bağıra yalnızlaştırmış adam sizi. Önce fiziksel şiddet, sonra ekonomik şiddet, sonra sosyal şiddet. Yakın zamanda boşanmazsanız yıllarınızı ve özgüveninizi kaybedersiniz, Allah korusun canınızdan da olursunuz.

Bu ne ya bdv aldatan döven söven kocalarla onu geçtim ah vah ne yapabilirim diye zırlayan kadınlarla dolu, böyle aciz kadınlar gördükçe deliriyorum gerçekten.

Yanlışlıkla olmuştur

Boyu posu devrilsin sizi sevdiği falan yok kadınların çaresiz hissetmeleri beni her zaman derinden üzmüştür bu kadar güçlü varlıklar nasıl böyle hisseder diye. Üstelik annesizniz. Anneler her zaman çok güçlüdür yapmanız gereken şey belli çöplerin yeri copluktur

İnşallah bugün ki şu konuların hepsi fakedir. Ben giden pazatıma
Bugün ki bütün başlıklara göndermek lazım. Bugün her başlıkta o kadar üzüldüm ki kadınların bu haline. Ama hala kocalarına o kadar düşkünler ki çocuklarına böyle aileyi reva görüp devam ediyorlar.

Öfff ben artık bu dayak arsızı pasif kadınlardan bıktım.
Kocanızla aynı b*ksunuz.

ulan biri de ilk kez tokat attı darp raporu aldım boşuyorum ailemin evindeyim falan yazsın bu ne lan
dayağı yiyen burda canımızı sıkıp duruyor boşamıyor da olan sinirimize oluyor

yürü git ye dayagını 3 olmuş 4 de olur 5 de onlarca da.
ne canımızı sıkıyorsun ben kaldıramıyorum artık bu dayak arsızlarını

Eşiniz sizi ona itaat ettiginiz sessiz kaldıgınız kadar seviyor saygısı hiç olmamış boşanın yada sabredin diyemem bu sizin seçiminiz
Ama zamanla kendinize saygınız kalmayacak zaman akıp gittikçe çok pişman olacaksınız ama iş işten geçip gitmiş olacak
Çocugunuz mu o şimdi anlamıyor biraz aklı erdiğinde çok korkacak sonra büyüdügünde o da size kızacak
Neden bunları benim yaşamama izin verdin diye hesap soracak

Hala ne yapayım diye soruyor musunuz? Tecrübe ettiğiniz gibi şiddet bir kere başlarsa devamı geliyor. Hala neden bu evliliğe devam etmek istediğinizi anlamadım, daha ilk boğazınız sıkıldığı anda bitirmeliydiniz. Her şeyi bir kenara bırakalım haftada iki kere evden çıkmaya izin verilmesi ne demek? Kendinize yakıştırıyor musunuz bunu? Babanız karışsa zamanında bana karışamazsın, ben tek başıma bir bireyim diye yıkardınız ortalığı koca yapınca normal mi geliyor? Boşanmalısınız ama çok Emin’im boşanmazsınız biri ikiyi sindiren üçü dördü beşi de sindirir. Zaten niyeti olan insan buraya konu açacağına avukatın ofisindeydi şimdi

Ne kadar buyuk bir aşk gercekten.Eşiniz aşık deil psikolojık sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…