- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
Dimi ya dayagını yiyip sevişmiştir bi güzel. Kafalar pırıl pırılAdam boğazını sıkmış ve sonra sevişmişlerse başka ihtimal gelmedi aklıma.
Klişe “bir defa oldu yanlışlıkla” düşüncesi mi motive etti acaba bilemiyorum. Ya da bahanelere sığınmak gerçeği görmek istemekten daha kolay belki de.. belki de aile kültürümüzde “evlendin artık yaşayacaksın boşanma diye bir şey yok” inancının hakim sürmesi mi bilemiyorum. İnsan asla kendinden taviz vermemeliymiş acı bir şekilde öğrendim. Onun kadar ben de hatalıyım bunca şeyi kabullendiğim için..
Yanlışlıkla olmuşturBalayında boğazını sıktı eee peki her dayak yiyip susan kadına soruyorum size de sorayim sizi motive eden ne oldu peki devam etmek için.
Ve üstüne çocuk yapıyorsunuz anlayamiyorum sizin gibilere zerre üzülmem acik soyliyim kendinize saygınız yok ama bebeğe yazık olab hep onlara oluyor.
Boyu posu devrilsin sizi sevdiği falan yok kadınların çaresiz hissetmeleri beni her zaman derinden üzmüştür bu kadar güçlü varlıklar nasıl böyle hisseder diye. Üstelik annesizniz. Anneler her zaman çok güçlüdür yapmanız gereken şey belli çöplerin yeri coplukturBu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Bugün ki bütün başlıklara göndermek lazım. Bugün her başlıkta o kadar üzüldüm ki kadınların bu haline. Ama hala kocalarına o kadar düşkünler ki çocuklarına böyle aileyi reva görüp devam ediyorlar.Eki Görüntüle 2648712
Diyeceklerim bu kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?