Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

ikinci hamileliğimi yaşıyorum bende ep diyodum eşim için doğma girmesini istiyorum diye ama o anı yaşadıktan sonra şimdi 2 ay sonra doğum yapıcam yanıma girmesini istemem

birde girsede zaten o bölgeyi görmesine imkan yok ama epidural sezeryan olsaydım mutlaka girmesiniisterdim

evet komşum aradı hastaneye..doğruymuş. bir kaç kişiyle beraber bir sancı odada sancılarını çekiyorsun..
Ben başka bir hastaneye gidiyorum..konağa bir daha gitmeyeceğim..çünkü bunu kesinlikle istemiyorum.

Akademi düşünüyorum da...orası nasıl bilmiyorum..forumu araştırdım ama bir cevap bulamadım...yeni bir konu açtım bakalım cevap gelecek mi.

Yalova da ki hastanelerin hakkında korkunç şeyler duyuyorum onun için oraya da hiç gidemem.

neden böyle düşünüyorsunuz ki,eşlerimiz de ne sıkıntılar çektiğimizi görsünler ki anneye saygı ne demek görsünler.Benim eşim daha da bağlanır herhalde bırak aldatmayı.Sen onunla birlikte isteyip,planladığınız çocuğunuzu doğururken ne sıkıntılar çek o olmasın yanımda.Görsün valla,keşke eşim doğum doktoru olsaydı da o yaptırsaydı doğumumu:)

ben böyle düşünmüyorum gerçek yaşanan olayları anlattım sadece.. ayrıca bencede o manzara pek de hoş bi manzara değil... sancı anımda yanımda olsun,doğumdada olsun ama bebeğin doğuş anını görmesin...öyle bi durum varsa eğer tabiiki yanımda olsun

yalovadaki hastanelerden neden korkuyosun cnm? ben çok güzel şeyler duydum...özellikle uzmanlar hakkında. ayrıca komşun yetkili birine mi sormuş? özel oda imkanı yokmuymuş?

benim bi yakınım gitti hala da söyler sakın ama sakın kazım beye gitmeyin diye... hiç hoş bi doğum anısı olmamış

Ne yasamıs kı?benım doktorumda kazım bey ben cok ama cok menunum. orda Onun hastası olan kısılerde cok memun. Cok merak ettım ne oldugunu? Anlatırsan cok sebınırım sımdın cok tesekkurler.

bende 26 haftalik hamileyim ve Kazim beyden cok memnunum, forumlarda surekli diger doktorlardan bahsediliyor ve ister istemez soru isaretleri olusuyor insanin kafasinda. benim asil sikayetim hastane gercekten cok kalabalik dogumu orda yapmaya korkuyorum :18: Kazim beyde sezaryan dogum yapip sikayeti olan var mi acaba ?

Valla ben sikayetciolanı hıc duymadım. Evet hastane cok kalabalık ama bu hastanenın kadındoğum ekıbı cok iyı ve bebek yoğun bakım unitesı var ondan kaynaklanıyor.Yıne soyluyorum bu gebeliğimde once de 2 dusugum oldugu ıcın cok doktora gıttım,hamılelık oncesınde de sımdıye kadar da bu kadar ayrıntılı ıncıleyen baska bır doktora rastlamadım. Evet cok beklıyoruz ama bekledıgıme deyıyor. Bır de Kazım bey daha onceden 3 gun tıp merkezınde oldugu ıcın hastenede cok durmuyodu. Ayrıcada kendısı perıtonolojıde de uzman.Ben gercekten Kazım Hocanın hem doktorlugundan hem de insanlıgından cok memnunum.

çok sağol canım.. tabii demek ki her zaman böyle riskler mevcut. Allah bize yaşatmasın

Ne yasamıs kı?benım doktorumda kazım bey ben cok ama cok menunum. orda Onun hastası olan kısılerde cok memun. Cok merak ettım ne oldugunu? Anlatırsan cok sebınırım sımdın cok tesekkurler.

Mrb bende Kazım beye gidiyorum şu ana kadar memnunum,çatı muayenesi sezeryanla doğumdan önce de yapılıyormu yoksa sadece normal doğumda mı gerekli merak ettim ? teşekkürler ...

mrb. hıc bılmıyorum canım ama sezeryan olan arkadaslarıma yapılmamıs ama baska doktora gıtmıslerdı,sanırım bıze de olmaz.bence de kazım bey cokk ii bır doktor hıc bır gebesını sallamıyor,uzun uzun ılgılınıyor.

Hımm anladım cnm teşekkürler,evet o konuda haklısın ne kadar beklersek bekleyelim muayeneye girince uzun uzun inceliyo gayet bilgili bi doktor,bende güveniyorum kendisine...

çatı muayenesi nedir?

Ben yinede konağa gitmeye karar verdim...akademi hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım..
aslında çok üzülüyorum..doktorumdan memnunum..hastaneden memnunum...neden bir sancı odası var ki anlamıyorum..hiç bir (özel) hastanede öyle bir şey yok..
o kadar özel bir an ben başka insanlarla paylaşmak istemiyorum..bir perde olsun olmasın...perde sadece görüntüyü kapatıyor..ama birbirimizden herşeyi duyabiliriz...bence çok rahatsız edici bir durum..
Ben konağa gideceğim doğum için ama yinede içim rahat değil. InsaAllah yakında muayene için gideceğim ve doktorumla bir iyi konuşacağım..başka seçenekler varmı acaba diye...çünkü bu şekilde hiç rahat doğuma giremem...ama bundan dolayı da başka bir hastane aramak de istemem son anda..benim için artık geç oldu..doğum yaklaştı..

gülaycım çatı muaynesi normal doğum yapıcak olan gebelerde doktor iki parmak yardımıyla çatılarını kontrol ediyo

nuri bey muayneyi yaptıktan sonra şöyle açıklamıştı

bu muayneyi 2 şey için yaptım

birincisi çatıların normal doğum yapmaya elverişlimi diye yani darlığına genişliğine baktım demişti
ikincisi ise sen normal doğum yapmaya hazırmısın diye demişti bazı hastalarım daha çatı muaynesinde hemen elime müdahale ediyolar çığlık atmalar filan demişti evet çatı mua.sinde canın acıyo ama dayanılmıcak gibi değil bazı hastalar çok abartıyolar demişti

evet o zaten hiç bir zaman hoş bir muyane değil..acıyor..ama sancı gibi değil tabiki :) rahatsız edici bir his yani..ama bazı doktorlar gerçekten çok kaba muayene ediyorlar...benim 2. doğumumda ki doktorum çok iğrenç bir kadındı...beni öyle bir muayene etti ki..sanki bir ineği muayene ediyordu..eşim çok şasırdı bunu görünce..sankı hayvanmışsım gibi davrandı bana kadın..ve gerçekten çok acıyordu..

evet bazı doktorlar çok güler yüzlü bazıları ise asık suratlı ama işlerinde çok başarılı maalesef bu iki özelliği aynı doktorda bulmak herzaman mümkün olmuyoo

bu arada ben ilk doğumun sanıyodum

olabilir..ama önünde bir insan olduğunu hiç bir zaman unutması lazım...iyi bir doktor kibar davranır..

yok bu 3. çocuğum ama kocaeli'ye yeni taşındık..onun için burdaki hastaneleri tanımıyor(d)um..2. kızım istanbulda doğdu..1. kızım diyarbakırda :)
zaten daha önce doğum yaptığım için ne istediğimi ve ne istemediğimi çok iyi biliyorum..maalesef haha ilk çocuğunda seni neyi bekleyeceğini hiç bilmiyorsun ve o yüzden ne önemli olduğunu bilmiyorsun. Ilk doğumum doktoru çok tatlıydı...çok memnundum.doğumdan sonra çocuğuma çok iyi baktılar..ama bana hiç bakmadılar...ben kanlı kanlı eve gittim..kimse beni yıkamadı yada temizlemedi..
ikinci doğumumda doktorum kötüydü (nöbetçi doktor) ama ebem çok tatlıydı..bana çok büyük bir yardımcı oldu..ve o yüzden de çok sakın kaldım.. doğumdan sonra bana çok iyi baktılar..kontrol ediyordular ve temizlediler kaç defa..ama bebeğime hiç bakmadılar!

işte...her hastanenin/doktorun iyi ve kötü tarafları var..

gülaycım ben çok düşündüm bu konak hastanesi ve sancı odası mevzusunu. hala da düşünüyorum. en son fikrim şu yönde.. herkesten duyduğum kadarıyla hastane çok hijyenik ve personel çok ilgili. ve en önemlisi konak hastanesinin yenidoğan ünitesi çok kaliteli. kocaelinde bu fiyata böyle hizmet başka nerede var bilmiyorum. akademi hastanesi çok ufak bir yer. tam donanım asla bekleyemeyiz ki sanmıyorum da donanımlı olduğunu. bu sebeple ben de doktorumla iyice bir konuşacağım. hiçbir alternatif yok mu diye... eğer yoksa da ne yapayım ellerimi açıp dua edicem inşallah sancı anımda başka kimsecikler olmaz odada diye.... sen de gülçin hanıma gidiyordun zannediyorsam. ben de gülçin hanıma gitmeyi düşünüyorum. bir sor bakalım alternatif sunacakmı sana..Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…