- Konu Sahibi merciminik
-
cnm dogum yaklasti demissin...senin dogum ne zamandi.gidecegin zaman sordugunda bizleri de bilgilendirirsen iyi olur...eger funda hanima özel bir durumsa bu ben baska doktora gecerim konakta...gulcin hnm olabilir mesela....ben esimin doguma girmesini pek fazla istemiyorum aslinda...kimi gorduysem sakin sokma cok kotu birsey diyor.psikolojik olrak cok etkileniyorlarmis erkekler..hatta eslerinden soguyan,bosanan,aldatanlar da oluomus...bencede o kotu manzarayi gormemeli...ama en azindan sanci odasinda yanimda dursun...yoksa gercekten ndn o kadar para verelim ki...??
neden böyle düşünüyorsunuz ki,eşlerimiz de ne sıkıntılar çektiğimizi görsünler ki anneye saygı ne demek görsünler.Benim eşim daha da bağlanır herhalde bırak aldatmayı.Sen onunla birlikte isteyip,planladığınız çocuğunuzu doğururken ne sıkıntılar çek o olmasın yanımda.Görsün valla,keşke eşim doğum doktoru olsaydı da o yaptırsaydı doğumumu:)
evet komşum aradı hastaneye..doğruymuş. bir kaç kişiyle beraber bir sancı odada sancılarını çekiyorsun..
Ben başka bir hastaneye gidiyorum..konağa bir daha gitmeyeceğim..çünkü bunu kesinlikle istemiyorum.
Akademi düşünüyorum da...orası nasıl bilmiyorum..forumu araştırdım ama bir cevap bulamadım...yeni bir konu açtım bakalım cevap gelecek mi.
Yalova da ki hastanelerin hakkında korkunç şeyler duyuyorum onun için oraya da hiç gidemem.
benim bi yakınım gitti hala da söyler sakın ama sakın kazım beye gitmeyin diye... hiç hoş bi doğum anısı olmamış
bende 26 haftalik hamileyim ve Kazim beyden cok memnunum, forumlarda surekli diger doktorlardan bahsediliyor ve ister istemez soru isaretleri olusuyor insanin kafasinda. benim asil sikayetim hastane gercekten cok kalabalik dogumu orda yapmaya korkuyorum :18: Kazim beyde sezaryan dogum yapip sikayeti olan var mi acaba ?
Hımmmmmm kotu bır durum gercekten talıhsızlık olmus gercenden. Ama ben yıne de cok mumnunum suan 20 haftalık gebeyım her kontrolumde en az 20 dak bebegı ıncelıyor ne sorarsam sabırla cevaplıyor ordakı dıger hastalarıda oyle sonucta 20 senelik uzman.Tabiii arkadasın adına cok uzuldum. Benım esımde saglıkcı o da normal dogumda parca kalabılıyo istınaden dedi mınnacık gorulmeyen bır parca bıle cok kanama yapabılırmıs yıne de cok gecmıs olsun. Rabbım hemıze saglıklı evlatlar ve rahat dogumlar nasıp etsın
Ne yasamıs kı?benım doktorumda kazım bey ben cok ama cok menunum. orda Onun hastası olan kısılerde cok memun. Cok merak ettım ne oldugunu? Anlatırsan cok sebınırım sımdın cok tesekkurler.
mrb. hıc bılmıyorum canım ama sezeryan olan arkadaslarıma yapılmamıs ama baska doktora gıtmıslerdı,sanırım bıze de olmaz.bence de kazım bey cokk ii bır doktor hıc bır gebesını sallamıyor,uzun uzun ılgılınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?