- 19 Eylül 2008
- 115
- 0
- 96
- Konu Sahibi merciminik
-
alıyorlar zaten..konuşmuştum :)
Evet ben kendim hollandalıyım..ve bizde herkesin kocası doğum anında yanında oluyor. Ama burda hem hastaneler izin vermiyorlar..hem kocalar çok korkak
hehe ben zaten bağırmıyorum...yanı sancılarken bağırmam...sessiz olurum..ama ıkınca biraz ses çıkıyor napayımhahahah
evet bu benim 3. çocuğum oluyor..ve inan bana...1den fazla çocuğa bakmak gerçekten çok zor hehe :) bu 3. planda değildi zaten..ama tabiki..Allahu Alem..Allah istiyorsa ben ne diyebilirim...hemde bu sefer oğlu olunca aslında çok hoş bir supris oldu (kız olsaydı tabiki aynı sekilde sevinirdim merak etme :)) ama bu hamilelik gerçekten çok zor..ağrılarım çok..pek bişey yapamıyorum..ev işleri filan çok zor geliyor...alişveris yapmak bile çok yorucu
senin hangi sigortan var?
vallah ben sormuştum..annem yada eşim gelebilir mi..ve önce pek net bir cevap vermedi..ama ondan sonra merak etme..hallederiz..olur dedi..
hangi doktora gidiyorsun sen?
zaten özel odada sancı çekiyorsun..başka hiç kimse yok ki...doğum hanede umarim özel bir yerdir ve herkes yan yana doğum yapmıyordur...yoksa benim hiç bir işim yok orda...herkes aynı odada doğum yapıyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?