- Konu Sahibi merciminik
-
canım eğer sgk lı isen test parası gibi 25 tl falan ödedim ben.. bende 30 haftalık hamileyim
Arkadaşlar konakta epidural doğumlarda ücret farkını nedir bilen var mı?:44:
arkadaşlar merhaba bende 9+3 haftalık hamileyim 1 kasımda erkan beyden randevu aldım ama o çok yoğun olduğu için ona gidene kadar demet boyacıya gidiyorum erkan beyden herkes çok memnun sanırım inşallah bende memnun kalırım benim 2. doğumum olacak ilk sezeryandı erkan beye geç gittim diye ters davranırmı
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Erkan Bey çok ilgili bir doktor. Zannetmiyorum ters davranacağını, ayrıca geç değil, daha 9 haftalık hamilesin. Ben de ilk başlarda 2 doktora gidiyordum, tecrübesizliğimden, acemiliğimden, evhamlılığımdan. Erkan Bey de bunu biliyordu. Başka doktora gidiyor olduğumu bilmesine rağmen çok iyi davranıyordu, hatta bu konu ile ilgili espiri bile yapmıştı. Kendinden o kadar emin ki böyle takıntıları yok. Sonra diğer doktoru bıraktım zaten. Allah nasip eder yine hamile kalsam yine ona giderim. İnşallah sen de memnun kalırsın. Şimdiden hayırlı olsun. :)
Doğumda eşleri alıyolarmı bu hastanede bilen varmı..Ben doğumda eşim yanımda olsun istiyorum...
Merhaba arkadaşlar ben de Konak hastanesi Kazım Bey'e başlıyorum randevu aldık.. kuzenimin doktoru kazım beydi konakta sezeryan doğum yaptı çok da memnun kalmış kendisinden ve hastaneden.. ben de ona gitmeye karar verdim o yüzden.. Erkan Bey de iyi diye duymuştum ama Kazım bey daha deneyimli ve daha güvenilir kuzenime göre :) Kazım Bey hakkında bilgisi olan var mı ? Bilgi sahibi olalım
merhaba canım bende kazım beye gidiyorum kardeşimin eşide,kardeşimin eşi 6,5 ben ise 5,5 aylık hamileyim,allah nasip ederse doğumuda orada yapmayı düşünüyorum,biraz yoğun ve kalabalık oluyo ama kazım beydende çok memnun olduğum için bi şikayetim yok,ayrıca bildiğim kadarıyla zaten yanında yapılan yeni bina kadın doğum için olacakmış ,hatta sordum doktoruma bizim doğuma yetişirmi diye yetişicek dedi onada ayrı sevindim,sonuçta odalar yeni olacak.
hadi ya onu duymamıştım güzel haber oldu sağol :)) Kazım beyle çarşamba günü ilk defa karşılaşıcam sert mizaçlı mıdır nasıldır merak ediyorum o yüzden.. kuzenimi de soru yağmuruna tutuyorum her seferinde o da iyi doktor demişti senden de bilgi aldım içim rahatladı biraz.. Kazım Bey hakkında olumsuz bişey duymadım şuana kadar inşallah da olmamıştır duymayız.. Senin de Allah tamamına erdirsin Sinua ..:)
sağol canım ya inşallah,kesinliklede sert mizaçlı bi adam değil çk babacan ilgili bi insan,bide yılların tecrübesi var zaten adamda.istediğin herşeyide sorabilirsin ,benimde çevremde çk kişi var onda doğum yapmış olan vede çk memnunlar.hayırlısı olsun artık canım,senin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?