Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

konak hastanesinde gebelikte 20.haftadan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu yani bebeğin organlarına falan bakılıyomuş 3 yada 4 boyutlu ultrasonla bunu doktorar yapıyorlarmı bilgisi olan varmı??

bende konak hastanesine gidiyorum. doktorum erkan bey. çok memnunum
detaylı ultrasonu kendi doktorunuz yapıyor. gereksiz yere başka doktorlara göndermiyorlar

arkadaşlar merhaba bende 9+3 haftalık hamileyim 1 kasımda erkan beyden randevu aldım ama o çok yoğun olduğu için ona gidene kadar demet boyacıya gidiyorum erkan beyden herkes çok memnun sanırım inşallah bende memnun kalırım benim 2. doğumum olacak ilk sezeryandı erkan beye geç gittim diye ters davranırmı

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Erkan Bey çok ilgili bir doktor. Zannetmiyorum ters davranacağını, ayrıca geç değil, daha 9 haftalık hamilesin. Ben de ilk başlarda 2 doktora gidiyordum, tecrübesizliğimden, acemiliğimden, evhamlılığımdan. Erkan Bey de bunu biliyordu. Başka doktora gidiyor olduğumu bilmesine rağmen çok iyi davranıyordu, hatta bu konu ile ilgili espiri bile yapmıştı. Kendinden o kadar emin ki böyle takıntıları yok. Sonra diğer doktoru bıraktım zaten. Allah nasip eder yine hamile kalsam yine ona giderim. İnşallah sen de memnun kalırsın. Şimdiden hayırlı olsun. :)

canım ilgin için teşekkür ederim bu benim 2. bebeğim olacak 2 yaşında bir oğlum doğumu nasıl yaptın benim ilki spinal sezeryandı şimdide öyle olsun istiyorum ama doğumdan korkuyorum bunu dr larla paylaşsammı diye düşünüyorum 2 doğumum ama nedense korkuyorum sanki doğumda bişey olacak korkusu

Doğumda eşleri alıyolarmı bu hastanede bilen varmı..Ben doğumda eşim yanımda olsun istiyorum...

Doğumda eşleri alıyolarmı bu hastanede bilen varmı..Ben doğumda eşim yanımda olsun istiyorum...

günayydınlarr arkadaşlarr, bende erkan beye gidenlerdenim, son kontrolümüzde eşim sordu arkadaşım. hatır eşleri almamız yasak dedi erkan bey, ancak bi sağlıkçı falan olduğunda alıyorlar bildiğim kadarıyla

geçen hafta konakta (anormal)normal doğum yaptım. sezeryanı bilmem ama normalde hastaneyi tavsiye etmiyorum. doktorum ve hemşireler çok ilgisizdi. sabah 6 da giriş yaptım suni sancı verildi akşam 9 da doğum yaptım. bu sürede doğru dürüst ilgi yoktu. çağırıyosun 1-2 defa söylemen gerekiyo birinde geliyolar birinde gelmiyorlar. doktor desen ayrı ilgisizdi. doğrurucam ölüyorum acıdan ortada doktor yok hastaları bitirip gelecekmiş. uzatmayım anlatsam saatler sürer, sonra odaya çıktım oda müşahade odası yatak daracık, refakatçiye kırık bi koltuk ,odada tıbbi aletler. aynı gün abartmıyorum 15 falan sezeryan vardı 1 normal doğum oldu, bi de ben. benim doğum yapacağım belli paramı peşin veriyorum ama odam yok, yani o odada olmasa heralde doğumhanede kalırdım. velhasıl bi daha konkta hiçbir doktora gitmem, adı çıkmış hepsi sezeryancı hepsi paracı hepsi ilgisiz. paranla rezil olmak diye buna derim. bebeğimi de başka bi hastaneye götürücem oranın çocuk doktoru da çok ilgisizdi. normal yapacaksanız iyi düşünün derim sezeryanı bilmem.

gesili41 doktorun kimdi canım...Ablam mayıs ayında doğumda yaptı odasıda doğumuda mükemelle oldu.Ben o yüzden funda hanımı seçtim

kızlar valla benim dr dan herkes memnun konak hastanesinde canım senin drun kimdi normal doğum demişsin bide gebelik takiplerini nerede yaptırdın konaka mı gittin takiplerin içinde

Merhaba arkadaşlar ben de Konak hastanesi Kazım Bey'e başlıyorum randevu aldık.. kuzenimin doktoru kazım beydi konakta sezeryan doğum yaptı çok da memnun kalmış kendisinden ve hastaneden.. ben de ona gitmeye karar verdim o yüzden.. Erkan Bey de iyi diye duymuştum ama Kazım bey daha deneyimli ve daha güvenilir kuzenime göre :) Kazım Bey hakkında bilgisi olan var mı ? Bilgi sahibi olalım

merhaba canım bende kazım beye gidiyorum kardeşimin eşide,kardeşimin eşi 6,5 ben ise 5,5 aylık hamileyim,allah nasip ederse doğumuda orada yapmayı düşünüyorum,biraz yoğun ve kalabalık oluyo ama kazım beydende çok memnun olduğum için bi şikayetim yok,ayrıca bildiğim kadarıyla zaten yanında yapılan yeni bina kadın doğum için olacakmış ,hatta sordum doktoruma bizim doğuma yetişirmi diye yetişicek dedi onada ayrı sevindim,sonuçta odalar yeni olacak.

hadi ya onu duymamıştım güzel haber oldu sağol :)) Kazım beyle çarşamba günü ilk defa karşılaşıcam sert mizaçlı mıdır nasıldır merak ediyorum o yüzden.. kuzenimi de soru yağmuruna tutuyorum her seferinde o da iyi doktor demişti senden de bilgi aldım içim rahatladı biraz.. Kazım Bey hakkında olumsuz bişey duymadım şuana kadar inşallah da olmamıştır duymayız.. Senin de Allah tamamına erdirsin Sinua ..:)

sağol canım ya inşallah,kesinliklede sert mizaçlı bi adam değil çk babacan ilgili bi insan,bide yılların tecrübesi var zaten adamda.istediğin herşeyide sorabilirsin ,benimde çevremde çk kişi var onda doğum yapmış olan vede çk memnunlar.hayırlısı olsun artık canım,senin içinde.

kızlar yeni yapılan bina tamamen kadın doğum olarak kullanılacak ve aldığım duyama göre eray beyde başına getirelecekmiş eray çalışkan üniversitede doç. tu şimdi ayrılmış

sağol canım yarın ilk randevum bakalım nasıl geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…