Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

ben 37 haftama kadar funda hanıma gidiyordum çok tatlı bir bayandı çok sevmiştim taki 35 haftalıkken çatı muayenemi yapana kadar çanımı öyle acıttıki hiç unutamıyorum ve okadar kasılman var ama boşuna bebek yukarda dede ancak ufak bir bebeği doğurabilirsin dedi beni çok korkuttu .tabi ben aynı zamanda istanbulda doğum yapacağım doktora da giidiyordum funda hanımdan sonra istanbula gittim o muayene etti inanın canım hiç yanmadı bebeğimin başının indiğini çatılarımın geyet iyi olduğunu rahatça doğurabileceğimi söyledi içim rahatladı.funda hanım canımı neden okar canımı yaktı hala anlamış değilim elini içime sokup sokup bastırdı defalarca normalde alttan muayene olmaktan rahatsız olmazdım hiç ilk defa alttan muayene olurken çığlık attım resmen bağırdım.amacı neydi suyumumu patlatmaya çalıştı ne yaptı Allah bilir artık orasını günahı boynuna

Ben doğum yapmadım ama ablamın doktoru Gülçin Hanım.Doğumunuda o yaptı.Çok memnun ondan.Muayeneye bir kere beraber gitmiştik bende gördüm çok tatlı bir bayan insana güven veriyor.Ablamın doğumuda çok iyi geçti.Hastahane olarak da Konak çok iyi ve temiz bir hastahane tavsiye edebilirim.Akademi'de de doğum yapan yakınlarımız oldu ama bence Konak'la arasında baya fark var.

Mrb konakta spinal yada epidural sezeryan olan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşabilirmi ? bende Kazım beye gidiyorum konak hastahanesinde genelde spinal sezeryan uygulanıyormuş memnun kalan arkdaşlar varmı acaba teşekkürler...

21 şubatta konak hastanesinde funda hanımın hastası olarak normal doğum yaptım. Doğum sırasında Funda hanım ve ebeler çok iyi davrandılar.Çok güzel bir doğumum oldu.Tekrar doğum yapacak olsam kesinlikle Funda Hanımı tercih ederim ancak menun kalmadığım konu çocuk doktoru oldu.bebeğimi muayene etmek için geldi şöyle bir yüzüne baktı sararmış dedi ve gitti.Başka hiç bir kontrolünü yapmadı.
Ayrıca şunu da belirteyim doğumdan önce çatı muayenemi Funda hanım yaptı ben çok tedirgindim önce beni sakinleştirdi muayene bittiğinde korktuğum gibi birşey olmadığını gördüm.Hiç canımı acıtmadı ,kolay oldu.

arkadaşlar bende erkan beye gidiyorum erkan beyin cinsiyet tahminlerine ne diyosunuz genelde doğru çıkıyormu ilk zmanlar yaptığı tahminler... cevaplarınızı bekliyorum...

aycıne: beni dün doğumhanede çok acıttılar ya çatı muayene yaparken..birde gülçin hanımın muayenesi de acısız değildi.

Bu arada...bu hastanenin doğumhanesini gerçekten anlamıyorum..
o kadar büyük, kalabalık ve populer bir hastanin nasıl sadece 2!! tane sancı odası olabilir ki anlamıyorum...ve o kadar pahalı ki...ne için o kadar para ödeyeceğimi anlamıyorum...lüks ve özel birşey yok orda..
Hala kararlı değilim hastaneden..belki yalovaya giderim doğum için..duruma bağlı..

normal doğum yapacaksan konak hastanesini asla tavsiye etmem sancı odası ana baba günü gibi hemde eşini yanına almıyorlar
yok ben eşim olmadan dururum yanımdada yabancı 3-5 kişi olmasından rahatsız olmam dersen o senin tercihin

canım ben epudurelle oldum ama normal değil. sezeryan drumda erkan beydi. ben çok memnun kaldım hastaneden ve drumdan.çok ilgil,ler. normal nasıl olur bilgim yok.

Canım benim de doktorum Erkan Bey. Kendisini gerçekten çok seviyoruz. Eşim de ben de çok güveniyoruz ona. İşinde uzman, güven veren, ilgili bir doktor. Bir yakınıma normal doğum yapamayacağını söylemiş, kız son ana kadar sancı çekti ama normal doğuramadı, gitti üniversite hastanesinde sezeryanle doğum yaptı. Ben Erkan Beyin teşhisiyle hamile kaldım zaten. O yüzden Konak'ta doğum yapmak istiyorum. Ancak normal doğum orada yapan var mı merak ediyorum. Epiduralle normal doğumun daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ben de bunu araştırmaya çalışıyorum. Hayırlısı tabi, daha vaktimiz var Allah'ın izniyle. :)

canım erkan bey se normal doğum yaptığını duymadım. ben 41. hatam bitti 42 ye girerken yaptım. o ana kadar normal diye direttim ama sezeryan oldum. gerçi benim iç sancımda olmadı. erkan bey genelde sezeryan yapıyomuş bende sonradan öğrendim. hayırlısı olsun ama iyi bir dr. ikinciye yine onu tercih ederim.

Evet biliyorum. Uzmanlığını normal doğumda yapmış ama şuan genelde sezeryan yapıyormuş. Aklımdaki tek soru işareti bu noktada. Ama alternatifi olmayan bir doktor. Kocaeli'nde o kadar doktor gezdim. Ne teşhis ne de tedavi konusunda hiçbirisi onun kadar iyi değil. Ayrıca çok ilgili, soru sormadan kendisi herşeyi anlatan tek doktor. :) Diğerlerinin ağzından lafı zorla alıyoruz. Neyse bakalım, hayırlısıyla 40.haftaya gelelim de... :)

hayırlısı tabi. bence dr değiştirme derim. gerçi biz çok anlaşamazdık erkan beyle ama çok severim onu. tek geçerim. bide sezeryancı olmasaydı. kaçıncı haftasın. normal mi istiyosun.

merhaba kızlar
ben 20 gün önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim.( üstelik bebeğimde hiçbir sağlık problemi benim rahmimde hiçbir kasılma yoktu. bir gece müthiş bir ağrıyla uyandım ve kesesi yırtılıp su geldi tabi devamında bebeğim öldü. dr. um erkan bey di o bile çok şaşırdı ve inanın bebğime ultrasonda bakarken çok üzüldü.allahım bu kötü günlleri kimseye yaşatmasın ben ilk reglimden sonra tekrar bebek düşünüyorum fakat erkan 3 ay bekle dedi. konak ta numan bey var o da toparlanmıssın ilk reglden sonra psikolojik olarak iyiysen dene dedi. benim tek korkum hamie kalırsam tekrar düşük olur mu yada bebeğimde sorunlar olur mu ? böyle ileri haftada düşük yapıp benimle aynı durumda olanlar bişiler paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca konak ta 4 doktoru denedim ( erkan funda gülçin ve numan) ve akademi de gökhan erkanı tek geçerim doktor arayanlar aklınızda bulunsun....
şimdiden teşekkürler..

Merhaba , ben bir hafta önce konak hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Kazım Gündoğdu'ydu.
epidural sezeryan oldum . 3 gun içinde normal yaşantıma geri döndüm. tabi ilk gün biraz zor geçiyor. çok memnun kaldım kesinlikle herkese tavsiye ederim kendisi çok bilgili ve insana güven veren bir doktor.
normal doğumdan korkanlar kesinlikle sezeryan hakkındakı yanliş inanışlara aldanmayın gayet iyi bence süt olayı filan ise tamamen size bağlı normal doğum yapsanız bile sütünüz gelmiyorsa gelmiyor yani
sıkıntı yapmaya hiç gerek yok

mrb kızlar bende 32 haftalık hamileyim ben veysel beye gidiyorum doktorumda dogumu ve ameliyatlarını konakta yapıyormuş bende dogumumu konakta yapıcam normal ve sezaryan fiyatlarını yazarsanız sevinirim bilgi almak icin konak hastanesini aradım o konuda bilgi vermiyoruz telefondan dediler doktorumda dedi nekadar tuttugunu normal dogum oldugu zaman hemen cıkarıyolarmı sezaryanda kaçgün yatıyosun toplamda hastaneden cıkarken nekadar ödüyosun her iki dogum içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…