- Konu Sahibi merciminik
-
normal doğum 800 tl
sezeryan 1000 tl
Kocaeli Konak Hastanesinde Epiduralle normal doğum yapan var mı aramızda?
canım ben epudurelle oldum ama normal değil. sezeryan drumda erkan beydi. ben çok memnun kaldım hastaneden ve drumdan.çok ilgil,ler. normal nasıl olur bilgim yok.
Canım benim de doktorum Erkan Bey. Kendisini gerçekten çok seviyoruz. Eşim de ben de çok güveniyoruz ona. İşinde uzman, güven veren, ilgili bir doktor. Bir yakınıma normal doğum yapamayacağını söylemiş, kız son ana kadar sancı çekti ama normal doğuramadı, gitti üniversite hastanesinde sezeryanle doğum yaptı. Ben Erkan Beyin teşhisiyle hamile kaldım zaten. O yüzden Konak'ta doğum yapmak istiyorum. Ancak normal doğum orada yapan var mı merak ediyorum. Epiduralle normal doğumun daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ben de bunu araştırmaya çalışıyorum. Hayırlısı tabi, daha vaktimiz var Allah'ın izniyle. :)
canım erkan bey se normal doğum yaptığını duymadım. ben 41. hatam bitti 42 ye girerken yaptım. o ana kadar normal diye direttim ama sezeryan oldum. gerçi benim iç sancımda olmadı. erkan bey genelde sezeryan yapıyomuş bende sonradan öğrendim. hayırlısı olsun ama iyi bir dr. ikinciye yine onu tercih ederim.
Evet biliyorum. Uzmanlığını normal doğumda yapmış ama şuan genelde sezeryan yapıyormuş. Aklımdaki tek soru işareti bu noktada. Ama alternatifi olmayan bir doktor. Kocaeli'nde o kadar doktor gezdim. Ne teşhis ne de tedavi konusunda hiçbirisi onun kadar iyi değil. Ayrıca çok ilgili, soru sormadan kendisi herşeyi anlatan tek doktor. :) Diğerlerinin ağzından lafı zorla alıyoruz. Neyse bakalım, hayırlısıyla 40.haftaya gelelim de... :)
konak hastanesinde 2li 3 lü testlerin fiyatlarını bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?