- Konu Sahibi merciminik
-
evettt arkadaşlar ben doğum yaptım ve şuan kızımla birlikde evdeyim evet evet erken doğum oldu 7 martta sabaha karşı saat 5:17 de doğum yaptım erkan bey ve ekibi keinlikle mükemmeller epidüral sezeryanla çünkü bi çatımdaki kemik çok dar olduğu için normal doğum benim ve bebeğimin sağlığına zarar verebilir die hem ebeler hemde erkan bey tavsiye etmediler ve sezeryana karar verdik hayırlısı olsun ama bi an bile pişman olmadım hastanede ilgi alaka süper erkan bey ve ekibi doğumdan sonrada hastanenin tamamı ilgilenirken insanlara aile gibi gelio valla herkesten ALLAH razı olsun...şimdi kızımla ilgilenmem lazım darısı başınıza inşallah:ecrin_bebek:
merhaba bende yeni hamileyim . kocaelide hastane ve doktor araştırmasına girdim . konak hastanesi için gayet olumlu duyumlar aldım . doğum doktoruda gülçin hanım ve funda hanım arasında kararsız kaldım .
canım çokkk geçmiş olsun. Allah sana ve kızına uzun ömür versin, analı babalı büyütsün rabbim kuzunu... darısı başına...
ben de doğum konusunda Erkan beye çok güveniyorum. adamcağız gecenin bir yarısı benim kusma krizlerimle bile uğraşmıştı Allah razı olsun. şimdi de muayeneden hep gülerek çıkıyoruz ...
bence Gülçin Funda hanımı gördüm bana pek sıcak gelmedi..
bu arada kızlar eşlerinize bu erkek doktor fobisini aşmalarını söyleyin. doktorun erkeği bayanı olmaz diğer arkadaşların da dediği gibi. bana bayan doktorlar güven vermiyor açıkçası. ebnim eşim çok kıskanç bir insandır. başaka mırın kırın etti ama benden höt!! yiyince kendine geldiklava:
cerenoranın bebiş oldu galiba, pek gözükmüyor. neyse bir kaç gün sonra çıkar nasılsa:)
bu arada aslında kazım beyle ilgili de kötü şeyler duydum. bir arkadaşım ona gidiyordu ve son ana kadar sancı çekmiş bebek artık kanala girmiş ve kanaldaki bebeğe sezeryen yapmış. hepsi için de söylenen şeyler var aslında gülçin hanıma gidiyordu bir arkadaşım, o da sabaha kadar sancı çekmiş herşey yolunda olduğu halde bir bahaneyle sezeryen yapmış. bir erkan beyle ilgili kötü bişey duymadım onunda olmuştur belki bilemem.o yüzden birazda kader kısmet.. onların ellerine bakıyoruz, Allah kötüyse de iyi etsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yok be anacım nerdeeee benim kızın rahatı yerinde hiçç gelmeye niyeti yok :roflol: haftasonu temzilikçi kadın geldi eve falan derken tüm haftasonum yoğun geçti.
ben de kazım beyin unutkanlık ile ilgili bir rahatsızlığı olduğunu duymuştum. ERkan beyin kendini övmesine çok şaşırdım, bana hiç denk gelmedi, sonra benim bebekte bel açıkığı riskli çıkmıştı çok güzel rahatlattı bizi hiç kafamıza takmadık.gerçekten de her gidişimizde bakıyor her şey normal gözüküyor.
valla ilker beye abimler 1 kere yeğenimi götürmüş rahatsızlığını anlayamamış ama bilemiyorum nasıl bi doktor ben hiç görmedim
cokk gecmıs olsunn canım yaa bburda bolşepaylasmak gercekten cokk ıyı oluorr olumlu yada olumsuzzz tecrube cunkuuu saolunnn
ayy tabı canım ya ınsan nekadar korkarrr senın yavrun o ne zorluklarla gelıolar dunyayaa..bencede bu ısın pesını bırakmayınnn arkadasıımm
anladım canım tabki haklılar yani o şekil davranşta doktru diorm ya aynı şei bi kerede benm başıma gelsn napıorum ben onu:) benm ailemn çevresde baya geniştr kendsi üzülür bakalım canm benm 2 xi kontrolm bişele karşlşmadm inş. kazabela karşılrzda ona sorarım ben hepnzn hesbnı böle şeler asldna olsn kmse istemz belki akıllnmştr tutnak olyından snra ben evim yakın olduğu için ona gdiorm baklm belki zamnla deiştririm şimdi ufak die hemn çıkrp eve gtriom çok yakınm hastneye ondan canm bide ssk lı yım benden yararlanıo aşılar için sağlık ocağınamı gdiosnz canm siz? bana steril gelmemişti 1 haftalkkn topktan kan aldrdık bant bile vermdler yağı kanıodu yokm bant ondn bende halil beye aşıya getrdm zaman ne gstercek baklım inş. bi sorunla karşılşmam
:)
ben sağlık ocağında yaptırdım aşılarını bi sorunla karşılaşmadım çok şükür yahya kaptana mı bağlısınız sağlık ocağı olarak ailem orada oturuyo aslında iyidir sağlık ocağı olarak ama oluyo işte insanın başına aksilikler geliyo dikkatli olmakta fayda var bende annem yakın olduğu için konağa halil beye giderim diyodum ama bir daha asla gitmem Allah muhtaç etmesin inşallah sizde sorun yaşamazsınız
yani canım hakkını bencede ara araki mağdur insanlrın başına aynı şeler gelmesiinn nese ucuz atlattnız bundn snra kime gdiceksn?
valla canım bundan sonra kime gideceğim konusunda araştırma yapıcam çünkü bu bebek için ben çok mücadele verdim kimseler kızıma bişi yapamaz ben ona bakmaya kıyamıyorum biliyorumki bütün annelere kendi evlatları böyle ALLAH korusun hepimizin bebişini
ben kızıma bağırmıyorum ama evdekilerden alıyorum :) bende annemde kalıyorum ama evim normaldede uzak değil aynı apartmanda :)aminn canım benim öle bende braz zor bebek sahbi oldm 2yıl bekledm bi soun yoktu ama olmamştı srpriz bi bebk oldu benmki şimdi herks şapur şupur ben daha bi kere öle öpemdm bilmem kıyaıorm öpmeye kokluom sadece başka bişi bu çok seviorm baznde çok kızıom ama :) kavga eidoz bazn bağırıomm ya yetrr uyu canımdn bezdrdn ne istiosn die sanki çocuk anlıo snra masm mas uyuync aüzülüom neden bağrdm die gdiom öpüom ama bazn sinrlermi gerçktn bozuo işte annmle kalmamn en gzel yanı bu gerildiimii annem alıo hemn bi 10 dk kendme gelmem bile yetio yabi hem o saknleşio hem ben ben gergn olnca oda gergn oluo:) ondan saknleşmk için hemn birine veriomm 2 mzde kndmze gelioz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?