Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

canım çokkk geçmiş olsun. Allah sana ve kızına uzun ömür versin, analı babalı büyütsün rabbim kuzunu... darısı başına...
ben de doğum konusunda Erkan beye çok güveniyorum. adamcağız gecenin bir yarısı benim kusma krizlerimle bile uğraşmıştı Allah razı olsun. şimdi de muayeneden hep gülerek çıkıyoruz ...

merhaba bende yeni hamileyim . kocaelide hastane ve doktor araştırmasına girdim . konak hastanesi için gayet olumlu duyumlar aldım . doğum doktoruda gülçin hanım ve funda hanım arasında kararsız kaldım .

bence Gülçin Funda hanımı gördüm bana pek sıcak gelmedi..

bu arada kızlar eşlerinize bu erkek doktor fobisini aşmalarını söyleyin. doktorun erkeği bayanı olmaz diğer arkadaşların da dediği gibi. bana bayan doktorlar güven vermiyor açıkçası. ebnim eşim çok kıskanç bir insandır. başaka mırın kırın etti ama benden höt!! yiyince kendine geldi klava:

söz konusu sağlık olunca doktorun erkek yada bayan olması söz konusu olmamalı fakat eşim malesef bu konuda çok yoz! anlamıyor bu yüzden de ben bayan doktor seçmek zorundayım. gelen yorumların tümü gülçin hanımı gösteriyor bu yüzden tercihim gülçin hanım olucak

cerenoranın bebiş oldu galiba, pek gözükmüyor. neyse bir kaç gün sonra çıkar nasılsa:)
bu arada aslında kazım beyle ilgili de kötü şeyler duydum. bir arkadaşım ona gidiyordu ve son ana kadar sancı çekmiş bebek artık kanala girmiş ve kanaldaki bebeğe sezeryen yapmış. hepsi için de söylenen şeyler var aslında gülçin hanıma gidiyordu bir arkadaşım, o da sabaha kadar sancı çekmiş herşey yolunda olduğu halde bir bahaneyle sezeryen yapmış. bir erkan beyle ilgili kötü bişey duymadım onunda olmuştur belki bilemem.o yüzden birazda kader kısmet.. onların ellerine bakıyoruz, Allah kötüyse de iyi etsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

yok be anacım nerdeeee benim kızın rahatı yerinde hiçç gelmeye niyeti yok :roflol: haftasonu temzilikçi kadın geldi eve falan derken tüm haftasonum yoğun geçti.

ben de kazım beyin unutkanlık ile ilgili bir rahatsızlığı olduğunu duymuştum. ERkan beyin kendini övmesine çok şaşırdım, bana hiç denk gelmedi, sonra benim bebekte bel açıkığı riskli çıkmıştı çok güzel rahatlattı bizi hiç kafamıza takmadık.gerçekten de her gidişimizde bakıyor her şey normal gözüküyor.

buranın havası mı suyumu bilmem ama hakketten bizim çocuklar yerlerinden çok memnun:roflol: çıkmıyorlar. hayırlısı olsun canım nasıl olsa çıkacaklar, kalcak halleri yok ya:)

bende hiç erkan beyin kendini övmesini görmedim tamam biraz geveze ve rahat bir adam ama gerçekten çok rahatlatıyor beni de. kafama takılan her soruyuda cevaplandırıyor. izmit teki en iyi doktor bence.

kızlar bugün muayene oldum. Erkan bey gene sordu nasıl istiyorsun normal mi sezeryen mi diye? ben artık alalım dedim.Cumartesiye gün aldık. Cumartesi doğurcam inşallah. Erkan beye sezeryenci diyorlardı adam 39. haftadayım ve gene sordu ne istiyorsun diye. eğer normal desem ya da bilmiyorum desem gene bekleyecekti.

cokk gecmıs olsunn canım yaa bburda bolşepaylasmak gercekten cokk ıyı oluorr olumlu yada olumsuzzz tecrube cunkuuu saolunnn

ayy tabı canım ya ınsan nekadar korkarrr senın yavrun o ne zorluklarla gelıolar dunyayaa..bencede bu ısın pesını bırakmayınnn arkadasıımm

ayy tabı canım ya ınsan nekadar korkarrr senın yavrun o ne zorluklarla gelıolar dunyayaa..bencede bu ısın pesını bırakmayınnn arkadasıımm

asla bırakmıcam o gece zaten tutanak tutturduk hem müdür kendi tuttu hemde ben kendim tuttum imzaladım ayrıca halil bey diplomasına güvenerek ukalalık yapıyor ama görücez o ukalalığı mesleki yaşamının sonu olucak gibi...

ben sağlık ocağında yaptırdım aşılarını bi sorunla karşılaşmadım çok şükür yahya kaptana mı bağlısınız sağlık ocağı olarak ailem orada oturuyo aslında iyidir sağlık ocağı olarak ama oluyo işte insanın başına aksilikler geliyo dikkatli olmakta fayda var bende annem yakın olduğu için konağa halil beye giderim diyodum ama bir daha asla gitmem Allah muhtaç etmesin inşallah sizde sorun yaşamazsınız

canım ben gerekli çevreyi ayağa kaldırdım siz merak etmeyin sadece tutanakla kalmadı :) ben bide özel hastasıyım halil beyin her gitmemde 100 milyon almayı bilio ama aradığımızda açmıyoo ama onu bundan sonraki zorlu süreçte bakalım nasıl bi durum beklieyecek valla ALLAH yardımcısı olsun ne diyimm başı büyük derde girdi

evet canm yahya kaptana bağlıyız zatn yahyakaptanın yanında armada park evleri var orda otruoz ben annemle kalıorum daha dğrusu hamilelğimn 5ci ayından beri beraber otruoz normalde benm evim bodrumda eşim oralı hamillkte sorunlr yaşdm kilo kaybı düşk tehlksi bulntı ondn yazın hemn atladm annme geldm burda bi parça toprlndm armdn eşim geldi şimdilk burdaız eşim mayısta tekrar bodruma gdicek çalşmaya ama ben bebek ufak ondn annemde başka kmseye güvenemiom ondan annemde kalıcm eşim turizmci 3 ay çalşck bakalım snra olursa buraya yerlşcez ayrı eve çıkıcz iş durumuna bağlı olmazsada bodruma döncem geri ama şimdilk kıpırdayamam egenin düzeni var bozamm hemde ufak git gel yapmam yalnz bakamam yemk bile yedrmio evde yalnz naparm bilmiom şimdilk annemde rahatm yazı burda çıkrcm:):dance:lmaz:

en güzeli keşke bende annemde kalsam opuyorumnanaktan benimki küçük değil ama hala bişey yaptırmıyo inallah seni bebeğin uslu olur yazın bodrum felaket sıcaktır burada daha rahat edersiniz sanırım bencede yazı burada çıkar sen

yani canım hakkını bencede ara araki mağdur insanlrın başına aynı şeler gelmesiinn nese ucuz atlattnız bundn snra kime gdiceksn?

valla canım bundan sonra kime gideceğim konusunda araştırma yapıcam çünkü bu bebek için ben çok mücadele verdim kimseler kızıma bişi yapamaz ben ona bakmaya kıyamıyorum biliyorumki bütün annelere kendi evlatları böyle ALLAH korusun hepimizin bebişini

aminn canım benim öle bende braz zor bebek sahbi oldm 2yıl bekledm bi soun yoktu ama olmamştı srpriz bi bebk oldu benmki şimdi herks şapur şupur ben daha bi kere öle öpemdm bilmem kıyaıorm öpmeye kokluom sadece başka bişi bu çok seviorm baznde çok kızıom ama :) kavga eidoz bazn bağırıomm ya yetrr uyu canımdn bezdrdn ne istiosn die sanki çocuk anlıo snra masm mas uyuync aüzülüom neden bağrdm die gdiom öpüom ama bazn sinrlermi gerçktn bozuo işte annmle kalmamn en gzel yanı bu gerildiimii annem alıo hemn bi 10 dk kendme gelmem bile yetio yabi hem o saknleşio hem ben ben gergn olnca oda gergn oluo:) ondan saknleşmk için hemn birine veriomm 2 mzde kndmze gelioz:)

ben kızıma bağırmıyorum ama evdekilerden alıyorum :) bende annemde kalıyorum ama evim normaldede uzak değil aynı apartmanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…