- Konu Sahibi merciminik
-
ben ilgiden şaşırdım valla odaya bir hemşire gelio diğeri gidio bi doktor gelio diğeri gidio süper ilgi vardıı hastaneden çıkmak istemedim desem yerdir valla çok memnun kaldım tavsiye ederim konak hastanesini bu konuda süperr hemşireler çok güler yüzlüü
canım bebegin cinsiyetine göre kapına süs asıyorlar :) hastane başhemini falan gelio tebriğe doktorun her gün kontrole gelio saat başı hemşire gelio hem senin hem bebişinin atesini ölçüyo senin tansiyonunu ölçüo sen düşün wc de her yerden sıcak su akıo ben çok yatır kaldırdan yatagımı bozmuştumdüşün yatagımı bozdum die çağırdım hemen yatagı değiştirdiler yenisini getirdiler ben çok memnun kaldım...ayrıca sezaryandan korkmayın sakın izlemeyin çünkü o an asla öyle bişi hissetmiyorsun ben dogurdugumu anlamadım bile bi baktım bebişim yanımda :) ALLAH sizide bi avazda kurtarsın hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh....
ay harikaymış gerçekten de :) bizler bir can getirdiğimiz için o gün sanırım ilgiye bayılıyoruz yani benim de bu yönde beklentim var çünkü dünyadaki en önemli işi yapıyorsun,canım Allah kuzuna sağlık sıhhat,güzel bir ömür versin.
kızlarrr bende konakta erkan beye gidiyorum ama
unutmayın bir topiğimiz var
http://www.kadinlarkulubu.com/fanatik-kuluplerimiz/358374-izmitliler-dedikodu-hos-bes-kulubu.html
kızlar bende konak hastanesinde Erkan Türköz'e gidiyorum...
ve inanılmaz memnunum...
çok rahat ama bir o kadar da merhametli, iyi niyetli bir doktor..
Hiçbir hastasını yarıda bıraktığını duymadım..
3 arkadaşım doğumlarını erkan bey ile yaptılar hepsi çok memnun..
Bende bir aksilik olmaz ise kasım ayında konakta erkan bey le doğumumu yapıcam..
Erkan bey'in hastası çok olduğu için biraz zorluklar oluyor ama bence buna değecek bir doktor..
merhaba arkadaşlar bende 2,5 aylık hamileyim ve tahsin özbeğe gidiyorum gültekin beye ama değiştirmyi düşünüyorum çünkü doğru düzgün ilgilenmiyor içerde zaten 10 dakka zor duruyoruz girmemizle çıkmamız bir oluyor.neyse artık özel konak hastanesine gitmek istiyorum erkan beye arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun doktordanda ama ben normal doğum istiorum ama o genelde hastaları sezeryana zorluyomuş yani bi çok kişiden duydum bunu kararsız kaldım şimdi gidip gitmemekte(
aslında ben de öyle duydum ve korktum ama dedim zorlarsa üniversite hastanesine de gidip görünürüm orası da sezeryan derse o zaman razı olurum diye düşündüm.İlk gittiğimde bebek makat duruyordu ve ben 34.haftamdaydım o zaman sezeryan yanlısı konuştu ama gerekebilir dedi öyle baskı filan yapmadı,ikinci gidişimde yan 37.hafta başında bebek döndüğünden normal görünüyor dedi ama bebek biraz iri,çok irileşirse sezeryan gerekebilir sonuna kadar bekleyelim normal doğum için dedi,yani bence sorun yok sen de gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Bak üç hafta sonra doğumum var ama hiçbir kaygım yok aklımda çok rahatlatıyor insanı gerçekten de
saol canım azda olsa rahatladım gibi:)belli olmaz yani bende tutturdum normal doğum diye ama belkide o an sezeryan olması gerekir aslında korkuyorumda ama hayırlısı...Allah sana hayırlı doğum nasip etsin canım..hayırlısıyla inş.alırsın bebişini kucağına:))
konakta erkan bey nasıl peki bir bilginiz varmı ben gülçin hanıma gidiyorum ama degiştirmek istiyorum.bide doguma tam olarak ne kadar alıyolar b bilginiz varmı arkadaşlar.lütfen yardımcı olun
merhaba ben de konak hastanesinde erkan beye gidiyorm
çok memnunum sorularımı cevaplıyor espirili bence doktorun espirili olması güzel moralini yüksek tutuyor insanın
ben hamile kalmak için gülçin hanıma gidiyordum ama soru sordukça hafif azarlama tonuyla konuşunca vazgeçtim erkan beye gitmeye başladım ve hamile kaldım şu an 11. haftamdayım ve ikizlerim olacak nasipse eğer bir aksilik olmazsa erkan beyle devam etmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?