Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

merhaba bayanlar bende konakhastanesine gidenlerdenim 11 haftalık hamileyim genel olarak yorumlarınızı okumaya çalıştım kimse sanırım kazım beyden bahsetmemiş giden yokmu ben doktorumdan çok memnunum ama konakta özeli var konak tıp merkezine gidiyorum muayene için bi kez özeline gittim çok güzel ilgileniyor ama konak tıp merkezine gidince aletleri falan beğenmedim erkan beye geçmeyi düşündüm ama son bi kez 6 eylülde randevuma gidicem bakayım içime sinmezse erkan beye geçiyim diyorum açıkçası çok kararsız kaldım.

kızlar konakta mua. ücretleri nasıl idrar ve hemogram gibi tahlillerde ekstra ücret ödüyormusunuz ben 1 sene önce doğum yaptım akademi hastanesinde nuri beydi doktorum çok memnunum hastanedende doktorumdanda şuanda hamile yeniden hamileyim tekrar doktoruma gittim fakat mua ücreti biraz artmış ve artık hemogram gibi gayet basit tahlillerde bile 40 tl gibi ücret ödedim ssk karşılamıyormuş artık acaba birtek akademidemi böyle yoksa heryerdemi

son olarak doğum fiyatları hakkındada bilgi istiyorum

hayırlısı olsunn cnımm

35 tl muayne uretıı tahlıle gore de degısıo ben 3 lu testlerı falann 20 ye yaptırdım dıgerlerını bılmıorumm haattta bazı tahlıllerdn para almıolar

üçlüler ikiler akademidede paralıydı o zamanlar hemogramdanda para almıyolardı ama artık sistem değişmiş 40 tl aldılar benimde merak ettiğim konaktata alıyolarmı

üçlüler ikiler akademidede paralıydı o zamanlar hemogramdanda para almıyolardı ama artık sistem değişmiş 40 tl aldılar benimde merak ettiğim konaktata alıyolarmı

idrara kan gibi basit tahlillerden almıyorlar. hormon, tarama gibi şeylerden alıyorlar. sezeryan doğum 700 normal 500 küsür gibi bir şey

gebze de ikamet edıyorum hıc dogru düzgün doktor bulamadım özel konak hastanesine gıtmeyı cok ıstıyorum ama uzaklıktan endise edıyorum cok kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz erkan türköz gıtmeyı ıstıyorum ücretler ve hastane nasıl gıdenlerın yorumlarını beklıyorum

Önceki sayfaları okursan Erkan Beye giden birçok doktor var ve çok memnunlar...
Bende Konağa gidiyorum ama Gülçin Hanıma gidiyorum...
Ücretler 35 tl kan , idrar tahlillerinden de para laınmıyor canım...

ücreti iyimiş cnm cok sagol calısıorum cok uzak ama yınede gıtmek ıstıyorum erkan bey yazılan yorumları okudum oyuzden o doktora gıtmeyı cok ıstedım bende 2 aylık hamıleyım gebzede doktorlardan pek memnun kalmadım bıde oraya gıdeyım cok tskr ederım yorumun ıcın

arkadaşlar konakta doğum yapan varmı peki yani bende orda yapıcam doğumu daha 3 ay var ama merak ediyorum hemşireler falan güzel ilgileniyormu refakatçi olayı nasıl ziyaretçi saatleri falan her gittiğimde sorucam unutuorum sormadan geliorum:)

konakta doğum yaptığınıza çok memnun olacağınıza emin olabilirsiniz doktoru hemşiresi herkes çok ilgileniyor refakatçi 1 kişi kalabiliyor 2. kişi olursa ücretli ziyaret saatleride sabah başlıyor akşam 10 a kadar serbest

çok teşekkür ederim saol sağ salim bi kurtulsak:)

mrb kızlar yardımınaza ihtiyacım var 4.5 aylık hamileyim ve riskli bi gebelik daha önce 2 düşüğüm oldu çok şükür şimdilik bi sorun yok ben gebzedeyimpendik nen hatun hastanesine hilal bayrama gidiyorum dr ulaşmakta sorun yaşıyorum bide orda olmadığı zaman doğuma girmiyormuş kendi dr benim doğumuma girmeyecekse niye o hastaneye gireyim ayrıca sezaryen 450 diyorlar ama 1.000tl ancak çıkıyormuşsun dr çok ilgili memnunum AMA telini vermemesi falan sıkıntı yaptı bende sizce hanigi dr gitmeliyim

canım merhaba bende konağa gidiyorum erkan beye ve çok memnunum çok ilgili güleryüzlü bir doktor açıkcası çok memnun kaldım nasipse ocakta doğum yapıcağım konakta ve en son doktora gittiğimde sordum sezeryan 750 yani bunun içinde 2 gün yatışda var tabi yani doktorum öyle söyledi ve gayet uygun yani...

kızlar bende gebzede oturuyom merkez hastanesine gidiom şubat başı doğumum doktorum nil yavuz kararsızım doğum için gebzede tavsiye edebileceğiniz hastane varmı doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…