- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi merciminik
-
kızlarr konak hastanesınde yattıgınız odaların kapısında kapı susu asmak ıcın aparatt warmı??
üçlüler ikiler akademidede paralıydı o zamanlar hemogramdanda para almıyolardı ama artık sistem değişmiş 40 tl aldılar benimde merak ettiğim konaktata alıyolarmı
gebze de ikamet edıyorum hıc dogru düzgün doktor bulamadım özel konak hastanesine gıtmeyı cok ıstıyorum ama uzaklıktan endise edıyorum cok kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz erkan türköz gıtmeyı ıstıyorum ücretler ve hastane nasıl gıdenlerın yorumlarını beklıyorum
konakta doğum yaptığınıza çok memnun olacağınıza emin olabilirsiniz doktoru hemşiresi herkes çok ilgileniyor refakatçi 1 kişi kalabiliyor 2. kişi olursa ücretli ziyaret saatleride sabah başlıyor akşam 10 a kadar serbestarkadaşlar konakta doğum yapan varmı peki yani bende orda yapıcam doğumu daha 3 ay var ama merak ediyorum hemşireler falan güzel ilgileniyormu refakatçi olayı nasıl ziyaretçi saatleri falan her gittiğimde sorucam unutuorum sormadan geliorum:)
konakta doğum yaptığınıza çok memnun olacağınıza emin olabilirsiniz doktoru hemşiresi herkes çok ilgileniyor refakatçi 1 kişi kalabiliyor 2. kişi olursa ücretli ziyaret saatleride sabah başlıyor akşam 10 a kadar serbest
mrb kızlar yardımınaza ihtiyacım var 4.5 aylık hamileyim ve riskli bi gebelik daha önce 2 düşüğüm oldu çok şükür şimdilik bi sorun yok ben gebzedeyimpendik nen hatun hastanesine hilal bayrama gidiyorum dr ulaşmakta sorun yaşıyorum bide orda olmadığı zaman doğuma girmiyormuş kendi dr benim doğumuma girmeyecekse niye o hastaneye gireyim ayrıca sezaryen 450 diyorlar ama 1.000tl ancak çıkıyormuşsun dr çok ilgili memnunum AMA telini vermemesi falan sıkıntı yaptı bende sizce hanigi dr gitmeliyim
tek kişilik oluyokızlarr konak hastanesinde odalar tek kişilkmi iki kişilik mi? bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?