- Konu Sahibi merciminik
-
evet canm yahya kaptana bağlıyız zatn yahyakaptanın yanında armada park evleri var orda otruoz ben annemle kalıorum daha dğrusu hamilelğimn 5ci ayından beri beraber otruoz normalde benm evim bodrumda eşim oralı hamillkte sorunlr yaşdm kilo kaybı düşk tehlksi bulntı ondn yazın hemn atladm annme geldm burda bi parça toprlndm armdn eşim geldi şimdilk burdaız eşim mayısta tekrar bodruma gdicek çalşmaya ama ben bebek ufak ondn annemde başka kmseye güvenemiom ondan annemde kalıcm eşim turizmci 3 ay çalşck bakalım snra olursa buraya yerlşcez ayrı eve çıkıcz iş durumuna bağlı olmazsada bodruma döncem geri ama şimdilk kıpırdayamam egenin düzeni var bozamm hemde ufak git gel yapmam yalnz bakamam yemk bile yedrmio evde yalnz naparm bilmiom şimdilk annemde rahatm yazı burda çıkrcm:):dance:lmaz:
yok canm aşıla ilgili bişe olmadı ama 3 4 gecedir saat 7 8 gbi uyanıo öğlen bi kaç saat uyuo snra saat 11 ekadr uyumuo saat 9 gbi uykusu gelio uyutmaya çalşıom uyumuor mızmızlanıo emio emio emio cıvığını çkrna kdr hala ağlıo ama uyku göznden akıo bi krize girio katılıo artk ağlmktn gözü kapnıo ama hala ağlıo bi tek saat 9 10 gbi yapıo bnu saat 11 de uyuo snra 3 4 gecedr böleiz krize girmeden uyumuo şaşrıoz napcaımızı meme veriom almıo en son beşiğine yatrıom müziğini açıom beşikte sallıom öle braz ağldktn snra artık uyuo ağlmktn yoruluo anlmdm gnddzde yapsa doktra gtrcem ama sadce gece yapıo hep aynı saatte bide snra saat 11 de uyuo ama onu yapmadan uyumuo çok uykusu oluo ama uyuyamıo diemi ağlıo anlmadm çok şaşkınm ya uyku saatleri düznli ama şu geceleri ne oluo bilmion senin bebğin ne alemde??a.sbencede bi müddet annende kal valla anne oldukdan sonra annemi daha ii anlıyorum :) hem yazın bodrum burdan daha sıcak olur burda oğlunda daha ii bakılır hem sende ii bakılırsn nede olsa annen yanında hem annen çok ilgili biri valla aynı benim anneme benzioo
yok canm aşıla ilgili bişe olmadı ama 3 4 gecedir saat 7 8 gbi uyanıo öğlen bi kaç saat uyuo snra saat 11 ekadr uyumuo saat 9 gbi uykusu gelio uyutmaya çalşıom uyumuor mızmızlanıo emio emio emio cıvığını çkrna kdr hala ağlıo ama uyku göznden akıo bi krize girio katılıo artk ağlmktn gözü kapnıo ama hala ağlıo bi tek saat 9 10 gbi yapıo bnu saat 11 de uyuo snra 3 4 gecedr böleiz krize girmeden uyumuo şaşrıoz napcaımızı meme veriom almıo en son beşiğine yatrıom müziğini açıom beşikte sallıom öle braz ağldktn snra artık uyuo ağlmktn yoruluo anlmdm gnddzde yapsa doktra gtrcem ama sadce gece yapıo hep aynı saatte bide snra saat 11 de uyuo ama onu yapmadan uyumuo çok uykusu oluo ama uyuyamıo diemi ağlıo anlmadm çok şaşkınm ya uyku saatleri düznli ama şu geceleri ne oluo bilmion senin bebğin ne alemde??a.s
Canım ben bugün 29+5 oldum. Sen kaç haftalıksın?nevya bende gulcın hanıma gıdıorumm..ne kadarlıksın sen
Ya bende şuan için memnunum. Sadece netten okuduğum kadarıyla sezeryana zorladığını duydum. Şuan daha doğum konusunu konuşmadık ama sezeryan konusunda ısrarcı olursa canım sıkılır. Bir de hamileliğim (şükürler olsun) sorunsuz geçiyor. Onun için bebeğin kontrolü ardından konuşacak pek bişi kalmıyor. En fazla 20 dk içinde işimiz bitiyor.slmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee
nevyacım ben 17 haftalıgımm gulcın hanımdan cok memnunumm 30 dk ıcerde kalıoruzz esımle bu cok hosuma gıdıoo
kızlar bugün sordum normal doğum 600,sezeryan 735tl dediler bana.Ben epidural normal istiyorum o ne kadar dedim aynı fiyat,normal doğumdan farkı yok fiyat konusunda dediler.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?normal doğumda ne kadar yatırıyorlar bir de ziyaretçi olayı saatli mi,yoksa istediğimiz saatte gelebiliyorlar mı?bizim ailelerimiz uzaktan gelecekleri için merak ettim.
canım fiyat hakkında ben sana yardımcı olamam ben ssk lı yapmadım dogumu 3200 ödedim :) epidural sezeryana ama ziyaretçi istediği saatte gelebilio :) benim yanımda 2 kişi kaldı yanlız kalamıyo gelip gidebilio refakatçi ücrete tabi oldugu için yani onlarada yemek gelio yatak açılıo ama ben çok memnun kaldım ailemde ilgi süper bi tavsiyem size bebeğinizi kesinlikle sessiz yerde tutmayın tv açık uyuyun hastanedede eve gelincede aynısını yapın...
şimdi ben normal doğum istiyorum eğer mümkün olursa yanımda da eşim kalsın istiyorum birazcık görsün neler yaşandığını diye :) hem de bebeğimizde ilk gecemiz ailecek olsun diye,o zaman hastaneye pek de gelemeyecek kimse çünkü normalde bir gecede çıkılıyor diye biliyorum.Peki sana ve bebeğe gerekli ihtimamı gösterdiler mi?çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?