- Emoji Skoru
- 337
- Puanlar
- 23
Cok üzüldüm cok gecmis olsun umarim sureciniz bu sefer olumlu sonuclanir. Emek Hoca cok basarli ve gerekeni yapan bir doktor eminim adenomiyozis durumu varsa ona gore hareket etmistir lucrin vermesi de rahimi dinlendirmeye yonelik zaten endometriozisde de veriliyor. Sağlam olarak ilerliyor şüpheniz olmasinBenim de şu şekil başladı nisan ayında emek hoca rahim filmimi cekti sonraki muayndde cikolata kistin var senin dedi. Mayis ayında ilk asilama ile hamile kaldim. Farklı doktorlara gittim kese var diyen oldu yok diyen oldu bunaldım eşimle ayvaliga gittik yazlığa orda bir doktor buldum hemen gittim sol tupte bebek dedi beni acil ameliyata aldi hiç belirtim yoktu meğer ic kanama varmis. Ameliyattan sonra da sen dis gebeligine üzülme cikolata kisti daha ciddi bir durum ve 3.evresin dedi hepsini temizledim ama rahmin olduğu sürece tekrar eder bu dedi. Sol tupumu rahmiin arkasina yapistirmis cikolata kisti. Doktor dedi cikolata kisti bir yandan da hayatını kurtarmış rahme yapisinca tüp patlamamış kan sızdirmis sadece. Felaket ötesinde 4 ay derin depresyon gecirdim hala aklıma geldikçe ağlıyorum kalp atışı başlayan bir bebegi kaybettim resmen