- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
hotmailden bakarsanız hemen yolluyorum ayşegül hanım :)
Geçmiş olsun canım burdan bakınca çok tatlı görünüyor rica etsem bnada önden e yandan fotolarını atabilmen mümkün mü.
Karar aşamasından çok büyük yardımcı olucakşimdiden tşkler adresim: Lovely.sila@hotmail.com
hemen atıyorum mail adresinden bakarsanız :))
ben izmitte kocaeli üniv de tonguç beyde oldum çok mükemmel bir doktor benım burnumu çok iyi yaptı :)) herkeze tavsıye edıyorum
ben doç doktor tonguç beye oldum umuttepede
özlen ben de tonguç beye ameliyat olacağım resimlerini görme şansım var mı
arkadaşlar merhaba. konu açılalı baya bir süre olmuş. bende kocaeli'de şuan ameliyat olacağım ama çok kararsızım. iyi bir ameliyat geçirmek kadar fiyatında uygun olması gerekiyor. bu hususta devlet hastanesinde olmak sanırım daha cazip. sizce devlet hastanesinde ameliyat olmak iyi değil mi? önerebileceğiniz doktorları lütfen bekliyorum ve fiyat belirtirseniz sevinirim.
kızlar ben tam bir hafta önce umuttepe hastanesinde tonguç işken beye ameliyat oldum. merak eden varsa seve seve yardımcı olabilirim gerçekten çok memnunum tonguç bey muhteşem bir doktor.
merhaba bende adapazarındayım izmitte ameliyat olabilirim fotografların varsa bana yollayabilirmisin ? kaça yaptırdın ameliyatını ?
mail adresini verebilirsen elbette gönderirim bu siteye daha yeni kayıtlıyım mesaj atılamıyor sanırım. onu da ordan söylerim burdan yasak fiyat yazmak sanırım kimse yazmamış
tonguç beye randevu almayı düşünüyorum amelyat oanlar benimle irtibata geçebilir mi ve sizden ameliyatt öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı istiyorum tabi ki sadece burun kısmını atabilirsiniz size kalmıiş şimdiden teşekkürlermail adresim ahsen_erygt@hotmail.com
Ameliyat olanlar bilgi verebilirler mi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?