Kocaeli'de Burun Estetiği

ben izmitte kocaeli üniv de tonguç beyde oldum çok mükemmel bir doktor benım burnumu çok iyi yaptı :)) herkeze tavsıye edıyorum

canım merhaba bende burun ameliyatı için araştırma yapıyorum tonguç beyin adını çok duydum adapazarında oturuyorum ama izmitte ameliyat olmayı düşünüyorum rica etsem fotonu yollar mısın hiç bi yerde bulamadım yaptığı burunları. adresim derya_5460@hotmail.com

arkadaşlar merhaba. konu açılalı baya bir süre olmuş. bende kocaeli'de şuan ameliyat olacağım ama çok kararsızım. iyi bir ameliyat geçirmek kadar fiyatında uygun olması gerekiyor. bu hususta devlet hastanesinde olmak sanırım daha cazip. sizce devlet hastanesinde ameliyat olmak iyi değil mi? önerebileceğiniz doktorları lütfen bekliyorum ve fiyat belirtirseniz sevinirim.

merhaba ameliyat oldunmu sen

arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum bende burun estetiği olucam ama devlet hastanelerini hiç düşünmüyorum..şundan dolayı, teyzemde estetik oldu ve devlet hastanesinde oldu ve sonuç kötü özeller desen adını vermeyeyim bi doktor yüzüme bile bakmadı görüşmeye gittiğimde yani sen parasını ver yeter gibi bi havası vardı bi daha gitmedim fiyatı da uçuktu bana göre. başka bi özele gittim doktor iyiydi ama hemen ameliyat günü aldı burnunu şöyle böyle yapıcam demedi yani sonuç sürpriz olucaktı.. bunun için en iyisi bana göre umuttepe üniversite hastanesinde olmak hem profesör ordakiler ve daha çok önem veriyorlar ben Tonguç beye düşünüyorum şu anlık hatta randevumu aldım bile:)

kızlar ben tam bir hafta önce umuttepe hastanesinde tonguç işken beye ameliyat oldum. merak eden varsa seve seve yardımcı olabilirim gerçekten çok memnunum tonguç bey muhteşem bir doktor.

kızlar ben tam bir hafta önce umuttepe hastanesinde tonguç işken beye ameliyat oldum. merak eden varsa seve seve yardımcı olabilirim gerçekten çok memnunum tonguç bey muhteşem bir doktor.

merhaba bende adapazarındayım izmitte ameliyat olabilirim fotografların varsa bana yollayabilirmisin ? kaça yaptırdın ameliyatını ?

merhaba bende adapazarındayım izmitte ameliyat olabilirim fotografların varsa bana yollayabilirmisin ? kaça yaptırdın ameliyatını ?

mail adresini verebilirsen elbette gönderirim bu siteye daha yeni kayıtlıyım mesaj atılamıyor sanırım. onu da ordan söylerim burdan yasak fiyat yazmak sanırım kimse yazmamış

tonguç beye randevu almayı düşünüyorum amelyat oanlar benimle irtibata geçebilir mi ve sizden ameliyatt öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı istiyorum tabi ki sadece burun kısmını atabilirsiniz size kalmıiş şimdiden teşekkürler mail adresim ahsen_erygt@hotmail.com

merabalarr.bir aydır kimse yazmamış.bende konuları daha yeni inceliyorum.cesaretimi anca toplayabildim:) bu ameliyata hazırladım kendimi.senelerdir istiyorum.ama çok korkuyordum.doktor da en önemli nokta.izmitte olmayı düşünüyorum bende.sen oldunmu canım??

Ameliyat olanlar bilgi verebilirler mi lütfen.

ben bu yaz olucam ameliyatı, okul yüzünden ertelendi yoksa şimdiye olacaktım Tonguç beye. bana göre görüştüğüm en güven veren doktor kendisi, kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.

bende amelıyat ıcın doktor arayısı ıcındeyım.. tonguc bey'ıde arastırmak ısterım aslında. amelıyat olanlar yardımcı olurlarsa sevınırım :)) nasıl ıyımı sonuclar ? resım gorme ımkanım varmı ? ve fıyat konusunda bılgı ıstıyorum... yardımcı olursanız cooook duacınız olurumm :)) sımdıden tesekkurler bayanlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…