• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocalar hakkında

3 sanırım. .ama bazen degisiklik gösterebiliyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç biri değil :27:
Neden beklemedin yorulmuşsundur beraber yapardık yemeği derdi ve der :16:

6-7-8 yoğurdu alır gelir,sonunda da 8'le devam ederiz:1:

ya da gelirken de başka yiyecek getirir...

Son düzenleme:
Ya 3 ya 6 yı derdi benim eşim. Diğerini demezdi kesinlikle. Ama ruh durumuna bağlı olarak da yanına bir aşkım ekleyebilirdi..

Tabi ya da değişik bir şekilde; evde yoğurdun olmadığını bilmiyor muydun? Biraz ruh durumuna bağlı. İş esnasında söylediysem muhtemelen böyle der. Tam bir iş kolik benim eşim.

Tabi ya da değişik bir şekilde; evde yoğurdun olmadığını bilmiyor muydun? Biraz ruh durumuna bağlı. İş esnasında söylediysem muhtemelen böyle der. Tam bir iş kolik benim eşim.

işkolik evet bu kelimenin anlamını eşimde öğrendim:)
gerçi o hanım olsaymış dört çarpı dört olurmuş:26:kendi iddasına göre:27:

11 yıllık evlilikten sonra 8 ide ben demiyorum:27:bütçe ayarlamalarını ben yaptığımdan:44:

bazen yemek yapmak tamam tamam ev işi yapmak zor gelio napiim:1:..

sadece pahallı yemek olarak düşünmedim, ekmek arası bile olabilir isteğim:52:. yorulmadan doyayımda :1:.

bazen yemek yapmak tamam tamam ev işi yapmak zor gelio napiim:1:..

sadece pahallı yemek olarak düşünmedim, ekmek arası bile olabilir isteğim:52:. yorulmadan doyayımda :1:.

aaaa olurmu kadın dediğin yemeyini yapar çeşit çeşit aynı gün temizlik yapar çocuğunu gezdirir kocası ilede ilgilenir:52:

maalesef mutfakta uyumlu değiliz o bir salatayı beş saatte yapar ben beş dakikada bana ayak bağı olabilir:9:

Fikir alışverişiyle çok keyifli bir hale dönüşebilir biraz fedakarlıkta şart tabi ben şanslıyım o ayrı :9:

Beraber yemek yapmak bizim için terapi gibi canım tavsiye ederim :)

Beraber yemek yapacak vakti bulmanız da çok güzel. Geçen Pazar günü feci hastaydım. Ctsi gecesinden başlayarak. Resmen yerimden kalkamadım.
Pazar sabah 9 gibi uyandım benim kocam kahvaltı hazırlamış. Hem çok makbule geçti hem de çok sevindim. Diğer taraftan da kızdım. Bundan önceki son kahvaltıyı ne zaman hazırladığını sordum.
Bana kalırsa kızım doğmadan önceydi. 4 yıl rahat var sanki.. ama ona kalırsa sanki kız doğduktan sonra hazırladı ama ben hiç hatırlamıyorum…
Gerçekten de güzel oluyormuş bazen böyle…

Back
X