• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocalar hakkında

otomatik olunca iş üstüne kalıyor:1:.. benimde üstüme kaldı kahvaltıda, iddiaya girmiştik kazandım ama daha kahvaltı ödülümü alamadım:1:

Oo siz ikiniz de üşengeçsiniz demek. İddia ile yapıyorsunuz. Biz de çocuk yokken bazen tavlasına yapardık.:9:
baya nostalji yaptım bugün:9:

yahu uzaylımıyız biz hiç anlam veremiyorum kadınların yapılması gereken vasıflara vasıf katılıyor bakk heleeeee az la cok yapılacakmıs büyücüyüz ya biz hokus pokusssss :23::23:

canım anneleri öyleymiş ya:)

şaka bir yana allah çalışan kadınlarında yardımcısı olsun:6:

şaka bir yana allah çalışan kadınlarında yardımcısı olsun:6:

ozamanlarda kadınlar çalışmıyordu sanırım :31:cünkü gecmiş zamanlarda yanlıs hatırlamıyorsa çalışan kaına kötü gözle bakıyorlarmıs kocalarıyla dalga gecılıyormus eve bakamıyosun karına bakamıyosun diye kv anlatırdı çalışmaya karar verince kp den dayak yemiş yazık kadına biz sana bakamıyomuyuz diye zihniyete bak :47: ozaman yapabiliyorlarmıs bütün gün şimdikilerin hali daha zor tamam kolaylaştıran şeyler var yok dğil ama gene cocuk sorumlulugu var gene iş var birde çalışıyoruz stresli ortamlarda kocalarda kocaların aileside anlayıssız çıkınca hayat cekilmez oluyor

Yok o kadar eski değil de.en azından benim çocukluğum diyeyim sizinki yeni olur.:9:
80 li yıllarda annesi çalışan çok az vardı. Onlar da ya öğretmen ya da hemşire olurdu..ve annesi çalışmayanlara göre çok karizmatik görünürdü.
Ama bu dönemlerde bulaşık mak yoktu. Hatta bizim tam otomatik şimdiki gibi çamaşır makinamız o yıllarda olmuştu.

canım anneleri öyleymiş ya:)

çok biliyolar onlar versek ellerine çogu yumurta kırmayı beceremez car car konusurlar ilerde birgün ticarete tam anlamıyla kollarımı sıvazlayıp kocalık nasıl yapılır diye kurslarmı acsam acaba :51:

eşim eksik yönlerimi tamamlıyor onu severim sayarım,ama bazen ayrı tatile gitmek gerek bence,
geçen sene 1 ay ailemle kaldım çok iyi gelmişti bana,sorumluluk yok,eşide bunalıma giricekmiş nerdeyse:9:uğraşıcak adam yok ya:27:

7 diyorumm :65::65::65::65::65: kupayı ne diye kaldırdım bilemedim

Son düzenleme:
çok biliyolar onlar versek ellerine çogu yumurta kırmayı beceremez car car konusurlar ilerde birgün ticarete tam anlamıyla kollarımı sıvazlayıp kocalık nasıl yapılır diye kurslarmı acsam acaba :51:
kız onlar gitmez bizi gönderirir:))

Yok o kadar eski değil de.en azından benim çocukluğum diyeyim sizinki yeni olur.:9:
80 li yıllarda annesi çalışan çok az vardı. Onlar da ya öğretmen ya da hemşire olurdu..ve annesi çalışmayanlara göre çok karizmatik görünürdü.
Ama bu dönemlerde bulaşık mak yoktu. Hatta bizim tam otomatik şimdiki gibi çamaşır makinamız o yıllarda olmuştu.

hadi yaaaa Allah tan biraz zihniyet değiştide daha rahatladık Allah kadınların yardımcısı olsun :31:

Oo siz ikiniz de üşengeçsiniz demek. İddia ile yapıyorsunuz. Biz de çocuk yokken bazen tavlasına yapardık.:9:
baya nostalji yaptım bugün:9:

yok benim cezam farklıydı. onun cezası kahvaltı:1:. ben gözleme yapacaktım:27: yufkadanda değil üstelik...

kahvaltı artık benim üzerimde :52:. ilk evlendiğimiz zamanlar tostlar hazırlardı. tost kokusuyla uyanırdım. ahh ya nerde o günler:52:

:60::60::60::60::60::60::60:
ben mümkünse 7 ve 8 olanı alıyım hatta çok çok mümkünse 8 olurasa çok makbule geçer :52::52::52::52:

yok canım zaman geçtikçe evin hanımı bütçeyi daha çok düşünüyor:27:

Vereceğim tek cevap "tamam aşkım alırım, başka birşey lazım mı?"

Back
X