Yatağın çözümü gayet kolay. 3 gün salonda yat. Belim ağrıyor, bu yatağa birdaha asla giremem de.
İşte cinselliği kullanarak çözüm :)pastellim
haa öyle kullanma....
ilahi ben de evde saten gecelikle pişik olmuştum.
halamlara gidemedik diye ben belimden olcam bi de
ayy yok canm benm ki o kadar değil.. işime karişmaz beni kirinca gönül almayida bilir ama bazen sinir daha ağır basar..Evet ben de eşimle o dengeyi yakaladıktan sonra anneme çok kızmaya başladım babamı böyle hepimizin tepesine çıkardığı için. Biz karşılarında el pençe durdukça kendilerini bok sanıyorlar. Babam olur olmadık her şeye sinirlenir. Gelir bu bardak niye burdak çaaat bardağı kırar. Hadi bakalım bir daha bardağı oraya koyabiliyon mu. Sonra koymayalım diye annem yıllarca peşimizde bardağı oraya koymayın babanız kızıyo diye dolanır. Anneme babamdan daha çok sinirleniyorum. Ben inattan koyuyorm o bardağı. Şu an bayram için ailemin yanına geldk mesela. Arabasını kullandm radyo kanalını değiştirmişim. Bağırdı bana. Annem de kaş göz yapıyo ordN hala. Ay pardon canmss bi daha olmaz dedm kahkaha attm. Adam sustu. Ben ciddi özür dilesem uzatıcaktı da uzatıcaktı. Ama yine bakıyorum büyük bişey olacak gibiyse susuyorum. He he diyip kaçıyorum. Çünkü ben geçiciyim annem kalıcı annemden çıkarır sinirini. Annem de susar baş edemez. Ama sağolsun annem sayesinde evlilikte ne yapmamalı hep öğrendim. Adama muhtaç olduğunu hissettirmicen. Tepene bindirmicen. Güçlü durucan. O olmasa da çok rahat ve mutlu yaşayacağını bilicek. O sadece birlikteyken mutlu olduğunuz için yanında sevdiğin için yanında.
Yok artık daha neler? Hayretle okudum resmen Allah yardımcın olsunben bir evi badana ettirebilmek icin (ustelik tum maliyeti ben karsiladim) 3 ay mucadele verdim be
imanım gevredi...
kurutma makinesi aldirabilmek icin de cok cetin bi mucadeleye girecem sanıyodum ama surekli camasirlarimin uzerine hali silkeleyen manyak ust komsum isimi kolaylaştırdı. birgun yine temiz çamaşır ustune hali silkelemesine sahit oldu "ya cikip kavga edecegim ki sen benim apartmandskilerle kotu olmami istemezsin, yada makine alalim "dedim. yarisi ondan yarisi benden denklestirdik aldik. valla bu en kolayi oldu.
simdiki hedefim yatak... yatagin her iki yuzunde de ortw kismi çöktü. ki bel problemim var. yatılmıyor
ha gayret bismillah basladim ön hazirliga gazam mubarek olaaa
aminYok artık daha neler? Hayretle okudum resmen Allah yardımcın olsun
amin
panik atagim 8 yil sonra nuksetmisti. yemeden icmeden kesilmistim 10 kg verdigim donemdi. benim hersey bulanip tiksindigim onunsa homini homini yiyip mac film vs eglencesinden geri kalmadigi donemdi.
canimdan vazgectigim bi donemdi.
belki dedim evdeki degisiklik iyi gelir kotu anlari siler vs. zaten eski rengini de sevmiyodum.
bunu tum gerekceleriyle defalarca anlatmama ragmen bak parasını da ben vereceğim dememe ragmen... 3 ay benimle kavga etti..
Simdi tek duam Allahim beni kimseye muhtac etme ve Allahim bana guc ver calisayim. baskw bi duam yok...
Ben de kendimce masraf olmasın diye uygunundan süpürge seçtim, öylesine eşime gösterdim bak şunu beğeniyorum uygun da, bundan alalım diye (fiyat 400 lira idi) eşim ne gerek var niye masraf ediyorsun evdekini kullan dedi (evdeki defalarca tamirciye gitti her defasında başka bir arıza ile döndü) ha sen misin bunu diyen gittim 2bin liraya dyson aldım geldim. Bir daha da para gitmesin diye evin ihtiyacına ne gerek var dersen gider en pahalısını alır gelirim dedimBen eski eşe inanir misin elektrikli supurge aldiramadim.
Adam almiyor akilsiz.
El supurgesiyel idare ettim .
Napayim olmayinca.
Allah boyle eşleri duşman başina vermesin.
Cidden cekilmesi cok zor..
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Tebrik ediyorum sizi.Ben de kendimce masraf olmasın diye uygunundan süpürge seçtim, öylesine eşime gösterdim bak şunu beğeniyorum uygun da, bundan alalım diye (fiyat 400 lira idi) eşim ne gerek var niye masraf ediyorsun evdekini kullan dedi (evdeki defalarca tamirciye gitti her defasında başka bir arıza ile döndü) ha sen misin bunu diyen gittim 2bin liraya dyson aldım geldim. Bir daha da para gitmesin diye evin ihtiyacına ne gerek var dersen gider en pahalısını alır gelirim dedim
Şimdi evle alakalı bişey isteyince" netten fiyatına bak canım burda uygunsa alalım " diyor
bu cinselliği kullanma olayını ben de gözümde canlandıramıyorum yacinselliği nasıl kullanıyorsunuz ya
ben onu filmlerde oluyor sadece zannediyordum
şimdi saten gecelik giyip, önüne geçsem, 'yarın halamlara gidelim' diye
valla iş bitişinde başında verdiği sözü de unutur adam
adını bile unutuyor o sırada
Ay bir ara ayakkabı şakası vardı ya 600 liraya ayakkabı gördüm çok beğendim alalım vs, benim süpürgeyi alışımın üzerine geldi eşime msj attım ben de (ki giysi kıyafet ayakkabı ihtiyacım varsa alırım öyle çılgınlığım yoktur) eşim "canım netten bir fiyatına bak her yerde öyle ise alalım diye cevap yazdım şok olmuştum. Bu erkeklere Eğitim şartTebrik ediyorum sizi.
Aynen ben de bu taktiği uyguluyorum ve işe yarıyor.
Alacağım şeyin zaten uygununu seçmişsem ve buna laf ediliyorsa, hiç yoktan yere gider misli misli pahalısını alır, bir daha işime karışırsa bunun da devede kulak kalacağını belirtirim.
Bir keresinde bir ayakkabı aldım ihtiyacım olduğu için, mırın kırın edince internete girip 6 çift daha aldım.
O gün bugündür hiç sesi çıkmıyor garibimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?