Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Benim yengem böyle. Ama çok sessiz kadındır aynı zamanda da çok kararlıdır. Fikrinden dönmez yani. Dayım tam tersidir ama yengemin dediği olur. İşin sırrı kararlı ve tutarlı olmak. Sen hayir yapmam der yaparsan kimse seni ciddiye almaz. ;-)

Ben bekarım evli ve eşine istediğini yaptıran bir abla vardı eski İşyerim de
Söylediklerini aktarıyorum
Eşim eve geleceği zaman yemeğin tuzuna değil ayna da kendime bakarım

Her istediğin de yatağa girmem ama sadece o iş olacağı zaman cilveli de olmam genel de de yapmaya çalışıyorum bu önemli evlenince bunu unutma

Yemek önemli düzen önemli

Peşim de dolandığın da kalbimi kır sonra hemen yanına koşmamı bekle olmaz tabi bunu söylerken cilveli ve uzatmadan söylüyorum

İstemediğim şeyleri tek sefer de söylemiyorum adama doyumsuz muş gibi görünmenin anlamı yok

Eğer bir şeye kızdıysam trip atarım ilk gün biraz sonraki günlerde biraz daha bakımlı (Makyaj değil önemli olan) olurum... Cilve kesinlikle önemli çıldırıncaya kadar devam
Şuan çok şükür istediğimi Yapar özledim sesini der arar belki Ama başta çok dikkat ettim sonrasında zaten o sana önem veriyor

Bunlar hatırladıklarım

Bir bayan daha var onun da eşi her istediğini yapardı ki onlar 16 yıllık evli ve normal dışarıda Orta yaşlı çift gibiler dışarıda ama o kadınının da dediği cilve en önemlisi

Evli değilim ama sevgililerim de hep baskın karakterimdir. Şöyle anlatayım kendimi; zeki, iyi,esprili, tatlı dilli, paragöz olmayan, azcık cilveli, saygılı bir kadın profiliyim. Karşımdaki insan bana sert bir şekilde bagırırsa, benim istediğim olacak derse sessiz sakin hanımefendi ben bir höyt derim. Karşımdaki pısar çünkü yeri geldiğinde sınırını bileceksin derim. Kendimi asla ezdirmem. Ne kadar güçsüz pısırık durursan o kadar ezilen olursun

İçten içe özendiğim ama hiçbir zaman ( en azından şu an itibariyle sahip olduğum eşimle ) hayata geçiremeyeceğim kadın tipidir

Bir erkegin vazgecilmez olmadigino hissettireceksin sevgilin, esin yada nisanlin hic farketmez. Eger aman suyuna gidiyim kötü olmayalim tatsizlik cikmasin, ben her dedigine uyarsam oda uyar falan filan hep boş dişli olacaksin bundan anliyolar canim cicim sökmüyor benimkinde ;-)

Benim sevgilimde dediklerimi yapar. Bende söyle bir durum var ama ben tek çocuk olduğum için cidden nazli büyüdüm öyle olunca da fazla nazli davraniyorum o da pes ediyor. Fakat dediğim gibi herkeste işe yaramaz bir de ben çok fena intikam alırım bunun da etkisi olabilir;-)

ayy yok canm benm ki o kadar değil.. işime karişmaz beni kirinca gönül almayida bilir ama bazen sinir daha ağır basar..

Yok artık daha neler? Hayretle okudum resmen Allah yardımcın olsun

Yok artık daha neler? Hayretle okudum resmen Allah yardımcın olsun
amin

panik atagim 8 yil sonra nuksetmisti. yemeden icmeden kesilmistim 10 kg verdigim donemdi. benim hersey bulanip tiksindigim onunsa homini homini yiyip mac film vs eglencesinden geri kalmadigi donemdi.

canimdan vazgectigim bi donemdi.

belki dedim evdeki degisiklik iyi gelir kotu anlari siler vs. zaten eski rengini de sevmiyodum.

bunu tum gerekceleriyle defalarca anlatmama ragmen bak parasını da ben vereceğim dememe ragmen... 3 ay benimle kavga etti..

Simdi tek duam Allahim beni kimseye muhtac etme ve Allahim bana guc ver calisayim. baskw bi duam yok...

Her dediğimi yaptırmak gibi bir derdim yok, bişey isterim mantıklı bir açıklaması varsa olmayacağına dair dinler kabul ederim, benle yüksek sesle konuşulmasından da nefret ederim, eğer ki eşim asık Suratla yüksek sesle olumsuz cevap verirse o günü burnundan getiririm, o bir bağırıyorsa ben 10 bağırırım, sevmiyorum bu huyumu ama elimde değil karşısında çocuk varmış gibi konuşunca birileri, benim tepem atıyor maalesef..
Kimsenin stres topu olmaya gelmedim dünyaya. Istediğim hiçbişey için de eşime ihtiyacım yok zaten, ondan istememin tek nedeni o da yanımda olsun tek yapmayayım dır.

Canim diger konuna da yazdim, amin kimseyi kimseye muhtac etmesin Allah...

Senin es kok sokturulecek turden degilmis valla. En basta hayat arkadasi olmak boyle birsey degil...

Bu konuda konusulanlar tabi ki gercek sorunlarin yaninda hafif kaliyor.

Insallah degisir, Allah saglik, huzur ve mutluluk versin size...

Eşimin her isteğimi yaptığını düşünmüyorum ama elinden geleni deniyor en azından.
Bizde her zaman bir karşılık mevcuttur.
Şunu yaparsak, ben de sana şu konuda anlayış sağlayacağım gibi.
İkimiz de isteklerimizden(makul çerçevede) vazgeçmeden yaşayıp gidiyoruz.
En basit olarak, eşim bayramı onun memleketinde geçirmemizi istiyorsa, beni de istediğim tatile götürmek zorundadır.
Ya da ben özel bir yere gitmek istiyorsam, ona normalde izin vermediğim 'bekar' gezmelerine müsade ediyorum.
Kısaca işi rüşvetle çözdük biz.

Ben eski eşe inanir misin elektrikli supurge aldiramadim.
Adam almiyor akilsiz.
El supurgesiyel idare ettim .
Napayim olmayinca.
Allah boyle eşleri duşman başina vermesin.
Cidden cekilmesi cok zor..
Ben de kendimce masraf olmasın diye uygunundan süpürge seçtim, öylesine eşime gösterdim bak şunu beğeniyorum uygun da, bundan alalım diye (fiyat 400 lira idi) eşim ne gerek var niye masraf ediyorsun evdekini kullan dedi (evdeki defalarca tamirciye gitti her defasında başka bir arıza ile döndü) ha sen misin bunu diyen gittim 2bin liraya dyson aldım geldim. Bir daha da para gitmesin diye evin ihtiyacına ne gerek var dersen gider en pahalısını alır gelirim dedim
Şimdi evle alakalı bişey isteyince" netten fiyatına bak canım burda uygunsa alalım " diyor

Kök söktüremem ama yinede dediğimi yaptırırım. Sabırla beklerim çünkü. Dır dır etmem.onu ikna edecek mantıklı nedenler koyarım ortaya.istediğim şeyi normal konu aralarına sıkıştırır arada bilinç altına işlemeye çalışırım. Sonra birde bakarım sanki o şeyi o istemiscesine hevesli
Kısacası hanımlar nabza göre şerbet vermek lazım. .

İşte onlar var ya,onlar pek kıymetliii..

Tebrik ediyorum sizi.
Aynen ben de bu taktiği uyguluyorum ve işe yarıyor.
Alacağım şeyin zaten uygununu seçmişsem ve buna laf ediliyorsa, hiç yoktan yere gider misli misli pahalısını alır, bir daha işime karışırsa bunun da devede kulak kalacağını belirtirim.
Bir keresinde bir ayakkabı aldım ihtiyacım olduğu için, mırın kırın edince internete girip 6 çift daha aldım.
O gün bugündür hiç sesi çıkmıyor garibimin.

bu cinselliği kullanma olayını ben de gözümde canlandıramıyorum ya hele isteğim para çıkacak bir mevzu ise eşim "ben de çok yorgunum zaten uyuyayım o zaman" der ve ben 3 e sayana kadar derin uykuya geçer saten gecelikle kalırım yatakta herhalde

Ay bir ara ayakkabı şakası vardı ya 600 liraya ayakkabı gördüm çok beğendim alalım vs, benim süpürgeyi alışımın üzerine geldi eşime msj attım ben de (ki giysi kıyafet ayakkabı ihtiyacım varsa alırım öyle çılgınlığım yoktur) eşim "canım netten bir fiyatına bak her yerde öyle ise alalım diye cevap yazdım şok olmuştum. Bu erkeklere Eğitim şart yoksa babalarından ne görmüşlerse devam ettirebileceklerini sanıyorlar, zavallı kaynanam bizim düğünümüze bile yeni kıyafet alamamıştı kendisine
Çalışmak çalışmamak sorun değil de o diploma kadının elinde olacak, erkek de haddini bilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…