kocalarınız yemek yapmadığınızda ne yapar?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
kızlar eşleriniz yemek yapmadığınız gün ne yapar? Nasıl davranır, nasıl bir tepki verir? benimki sağolsun seslenmez ve kahvaltı türü yaparız, bazende dışarı yemeğe götürür. Ya sizinkiler sorun çıkartır mı, bağırıp çağırır mı?

ANLAYIŞLI KOCAM BENİM SENİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUUUUUUUUUM:1hug::1hug:

çalışmadığım zaman kızardı çalışmaya başladığımdan beri hiç birşey demiyor anlayışlı davranıyor.

valla sibelcim benim yemek gibi bir sorunum yok eşim hayatta yemek yemez (patlıcan kabak ıspanak nohut fasulye aklına ne gelırse )tum hayatı kahvaltı ve beyaz et uzerine kurulmus bazen arada kaynar belkı dıyorum yemek yapıyorum eşim hayatım ellerıne saglık ama ac deyılım bugun der aradan 2 saat gecmeden gıder kahvaltı hazırlar gelır kendıne bıde esım kendı işını kendisi yapmayı seven bır insan o yuzden ben hazırlamazsam kendısı hazırlar

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

valla zelalciğim işin iş biz sabahtan akşama kadar hatta bir önceki günden yarın ne yemek yapacam diye tasaya düşüyoruz senin böyle derdin yok oooooohh ne
ala çal çal oynaaaaaaa

KIZLAR AKLIMA GELMİŞKEN BURASI YERİ DEĞİL AMA BUGÜNE ÖZEL NE YEMEK YAPSAM ACABA BANA AKIL VERİN

Benimkide ses çıkarmaz.Çok yemek seçer.Ben yorgun olduğumda kendi birşeylar hazırlar.
Tek isteği dolabı açtığında hazır yemek görmekmiş. Sevmediğim yemek bile olsa diyor. Hoşuna gidiyormuş.
Bende mümkün olduğu kadar yemek yapmaya çalışıyorum.
Yumurtalı ekmek hastası bizimki.Yemek olmayınca Yap karıcım bir yumurtalı ekmek diyor. :1hug:

Benim eşim oldukça kiloludur yemek yemeyi sever. Ama asla ne yaptığıma karışmaz 10 çeşit de yapsam kahvaltı da koysam hep Allah'a şükretmeyi bilir. Gecikti mi yemek beni daraltmaz nerde kaldı, çabuk ol diye. Ben bu yönü ile valla onu takdir ediyorum. Şeniz Ben erkek olsam nası olurdum hiç bilmiyorum

benimkide bi sey demez kahvaltı hazırlarım sucuk yaparım zaten sucugu görünce yumusar takılır bana biraz bugün tatildeyiz diye ama allaha sükretmeyi bilir sagolsun bugündwe karnımız doydu diye illa yemek diye tutturmaz

sanirim Benim Sözlüm çildiriri Needen Evde Yemek Yok Sen Sabahtan Akşama Kadar K.k Ya Takil Bana Yemek Yapma Diye Kiyameti Koparirdi..
Tabi Bu Tahmin Allahtan Mesleğim Elimde:))

benim eşim de yemeğe takıntılı değildir.tek istediği gülerek karşılamam.
çalışmadığım dönemlerde bile bütün gün gezip akşama yumurta kırdığımız oluyprdu sağolsun hiç kasmaz beni canın ne istiyorsa onu yap diyor.seviyorum adamımı ben:1hug:

niye bağırsın kiii....ben yapmadıysam o yapar zaten..yada dışardan söyler...hiç sorun etmez....normali de bu değilmi....çok şanslıyım o konuda....

zaten benim yiyesim yoktu diyor. benimde işime geliyor:sm_cool:

Válla kizlar, hepiniz bu konuda cok sanslisiniz,masallah...
Ben sevgilimin evlenince yemek konusunda pek anlayisli olacagini zannetmiyorum :bbo: Kendisi bogazina düskündür, ac oldugun da ise mutlaka evde yemek olmasini bekler pis bogaz :mymeka:
Ay bakalim,evlenince bana ne iskenceler yapicak dombili benneyaptımki

Evet arkadaşlar sonuç = Hiçbirimizin kocası yemek yapmıyoruz diye kızmıyor bağırıp çağırmıyor.:1hug:
Ama...
Bizde yemek yapmayı biliyoruz yani, eğer o gün yemek olmamışsa mutlaka bir sebebimiz vardır, ya misafir gelmiştir, ya dışarı çıkmak zorunda kaldık yada çocuk durmadı...

Benim eşimde çok yemek seçer özellikle sebze yemeklerini yemez, o zaman ben kızarım işte ve...klava:
Hadi anana, orada da yemek yoksa; doğru köfteci Mehmet'e derim... :roflol:

Ah bu kocalar başımızın tatlı belaları
:asigim:

benim için yemek değilde yemek pişirmek problem..allah var ya eşim ne olsa yer ama ben kendi zevkime göre yani o gün canım ne istiyorsa onu pişiririm tabiki eşimle kızımında afiyetle yer...sizin evde yemk seçen,sevmediği yemek olunca masaya bile oturmayanlar var mı???:enbuyukkk:

Evde sadece eşim ve ben varız. Genellikle eşimin sevdiği yemekleri yaparım. Kendime de kıyak geçtiğim zamanlar olur.Benim favorim sebzedir, eşiminse et Bu sebeple bazen delirdiğim oluyor. Ama geçen gün brokoli yedirmeyi başardım :sm_cool:

eweet bu konuda cok dertlıyımsenağlama yanı esım bırak yemek scmeyı zaten dogru durust bısey yemezkıı.yedıgı hamur ısı borek pilaw kızartma falan.yanı cook ılgınc ama meywe we sebzeyı agzına surmeezfisfisfishatta zeytın falan bıle.ewet bıraz ılgınc bı kocam war.bende sebze falan ayırt etmem yanı genelde herseyı yerım ama bana kımse eslık etmeyınce olmuyo tadı cıkmıyo ortaya salata koyuyorm tek kendım yıyorum olmuoo:1no2:ama tabı ıyı yönleride waarjeyyarortaya bı tabak makarna koy yada yumurta aap oooh bayılıır.yanı tabak tabak yemek aramaz:teytey:hele hamıleyken cook ıyı oluyoduu hu ha haaasırnaşık şey:roflol:

Eşimle damak zevklerimiz aynı,ne yaparsam onu yer..
yemeğe kızıp da masaya oturmazsa o masayı bi daha zor bulur,kusura bakmasın da..

çok şükür böyle bir sorunum yok..ne yaparsam yapıyım az veya çok mutlaka yer..ama eşim en çok çorba sever ...
ama ben bu sorunu oğlumda çok yaşıyorum..:senağlama:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…