en iyi cilve kavgalıyken saten gecelik giyip arkanı dönüp yatmak:teytey::teytey::teytey::teytey:
daha da bişey söyleyemem,özel konular çünkü:mymeka:
canım kesinlikle katılıyorumzemuszemuszemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyi cilve kavgalıyken saten gecelik giyip arkanı dönüp yatmak:teytey::teytey::teytey::teytey:
Cilveli Olmanın Altın Kuralları..
• Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir.
• Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.
• Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır.
Kızlar ben 2senelik evliyim ama hiç cilveli değilimdir,sanırım bu cilve olayı tamamen icten vede doğuştan gelen bir yetenek,hem eger eşim cilve yapmıyorum diye gidicekse buyursun kapı ordaben inanmıyorum erkeği cilveyle eve baglamaya
cilve yapmaktan önce bacaklarıma ağda yapsam iyi olacak. kışın pek yapmam da. 3 yıl oluyor evleneli,1,5 yılı zaten vajinismus, sonra hamilelik ve düşük... ya ben evli kadın gibi davranamıyorum değil ki cilve yapayım... nasıl bir türün ürünüyüm ben yaa... böyle özelimi döküp saçıyorum ama kimse beni tanımıyor ki, en fazla heıdı den bilirler kötükedihüso... ama biz yine de eşimle bir fidanın güller açan dalı gibiyiz![]()
Evet anladın ki biz nişanlı kızlarda şimdiden feyz alalım öğrenelimmmmkaydirigubbakcemile3