• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarınıza nasıl cilve yaparsınız ?

ANAM HEM AKSıYıM HEM SıNıRLı BıR OKADARDA CıLVELıYMıŞıM SEVGıLıM ÖYLE DıYOR HELE SıNıRLENDıĞıMDE PEK TATLI OLUYORMUŞUM benim sevgilim hiç sinirli davranamıyor bana nedenini bilemiyorum mesela sinirliyse dil çıkarırım dilimi ahenkte dans ettirrim o zaten çıldırır sinir minir unutur sonra ondan önden yürür biraz kalçalarımı oynatırım sonra döner birden öperim gözlerinin içine bakar gülerim ençok bunabayılıyormuş birde kalçalarımı oynatmama ölüyorum bitiyorum senin şu hallerine diyor ben inanmazdım ama gerçekten kızlar herifi kendine bağlamanın yolu cilveden geçiyor cilvenin içine azda naz serpitirin bitiyor evli olsam benim herifi uçurrum herhal benim biraz libibodom yüksek herhal hehe adamı parçalarım yerim yerim ham hehehe

hehehe bazılarında doğuştanmı oluyor ne anlamadım ben içimden gelerek yapıyorum

Son düzenleme:
Kızlar ben 2senelik evliyim ama hiç cilveli değilimdir,sanırım bu cilve olayı tamamen icten vede doğuştan gelen bir yetenek,hem eger eşim cilve yapmıyorum diye gidicekse buyursun kapı orda:kahve: ben inanmıyorum erkeği cilveyle eve baglamaya

ay bende odunum yaa ama şu var übütün yazıları okudum fakat arkadaşlar cilve ile onu kışkırtmayı birbirine karıstırıosunuz gibi geldi bana cilve ayrı bi olaydır bence yani illa sonunda yatak yoktur yaa ne bileyim erkeğin üönlünü hoş tutma onu eğlendirme sana daha çok bağlanmasını sevmesini sağlama deilmidir yani her cilve yatağa gitmek içinmi yapılır?? soruyorum bunu çünkü bimiorum öğrenmem lazım ben fazla gercekci ve katı biriyimde öğretin banada plss

Eşiniz insan gibi insansa cilveye milveye bakmaz size sadık kalır. Yok eğer adam gibi adam değilse ne yapsanız nafile.
Örnek ben. Tam bir odun ve hödük bir kadınım. Cilvenin c sini bilmem ama 19 yıldır dizimin dibinden ayrılmayan bir eşe sahibim.
Unutmayın rol yaparak evlilik yürütemezsiniz. Siz olun yeter.

Yanarim yanarim söyle isveli civeli bir hatun olamadigma yanarim....:hulya:

Bunu ögrenemezsin arkadasim...ya yapinda vardir yada yoktur...:delphin:

Yapinda yoksa ve yapmaya kalkisirsan cilveli hatun olacagim diye komik hatun durumunada düsebilirsin...o yüzden ne samin sekeri ne arabin yüzü....:kahve:

herşey öğrenilebilir bu hayatta, cilvede öğrenilebilir, bilmemek değil öğrenmemek ayıp:roflol::roflol:

Cilveli Olmanın Altın Kuralları..

--------------------------------------------------------------------------------

Cilveli kadınlar ne yapar da erkekler onlardan gözlerini alamaz, onları yere göğe koyamaz? İşte, uzmanlara göre cilveli olmanın kuralları:
Maxicep.com - Cilveli Olmanın Altın Kuralları..
• Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez.

• Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir.

Gizemlidir

• Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.

• Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.

• Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.

Esprilidir

• Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.

• Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.

• Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.

Tutkuludur

• Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir.

• Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.

• Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır.

Cilveli Olmanın Altın Kuralları..

• Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir.

• Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.

• Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır
.

valla son üç madde süpermiş, çok doğrua.s

ama ipuçları yeterli değil ki :((

bencede cilvenin sonunda illa yatak olmaz,
cilve adamı kadına fazlasıyla bağlar
yani kısacası parmakta oynatır

Kızlar ben 2senelik evliyim ama hiç cilveli değilimdir,sanırım bu cilve olayı tamamen icten vede doğuştan gelen bir yetenek,hem eger eşim cilve yapmıyorum diye gidicekse buyursun kapı orda:kahve: ben inanmıyorum erkeği cilveyle eve baglamaya

Cilve bağlar mı bağlamaz mı bilemem ama evdeyken eğlenceli zaman geçirmeyi sağlıyor
Evde iyi zaman geçiren erkekte dışarı gitmez sanırsam CADIARZU
Ayrıca sadece erkek için değilde kadında eğleniyor monotonluktan uzaklaşıyor mutlu oluyor
Azcık muziplik biraz naz birazda cilve dene tavsiye ederim :kedi:

cilve yapmaktan önce bacaklarıma ağda yapsam iyi olacak. kışın pek yapmam da. 3 yıl oluyor evleneli,1,5 yılı zaten vajinismus, sonra hamilelik ve düşük... ya ben evli kadın gibi davranamıyorum değil ki cilve yapayım... nasıl bir türün ürünüyüm ben yaa... böyle özelimi döküp saçıyorum ama kimse beni tanımıyor ki, en fazla heıdı den bilirler kötükedihüso... ama biz yine de eşimle bir fidanın güller açan dalı gibiyiz:nazar:

cilve yapmaktan önce bacaklarıma ağda yapsam iyi olacak. kışın pek yapmam da. 3 yıl oluyor evleneli,1,5 yılı zaten vajinismus, sonra hamilelik ve düşük... ya ben evli kadın gibi davranamıyorum değil ki cilve yapayım... nasıl bir türün ürünüyüm ben yaa... böyle özelimi döküp saçıyorum ama kimse beni tanımıyor ki, en fazla heıdı den bilirler kötükedihüso... ama biz yine de eşimle bir fidanın güller açan dalı gibiyiz:nazar:

alemsin yakaydirigubbakcemile3

mutluluğunuz daim olsun:nazar:

Evet anlatın ki biz nişanlı kızlarda şimdiden feyz alalım öğrenelimmmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Evet anladın ki biz nişanlı kızlarda şimdiden feyz alalım öğrenelimmmmkaydirigubbakcemile3

Bütün erkeklerin tek ortak noktası şudur
Asla söylenmicek şikayet etmiceksin
Ki o kuralda biz kadınların yaradılışına aykırı :kedi:

Back
X