Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyi cilve kavgalıyken saten gecelik giyip arkanı dönüp yatmak:teytey::teytey::teytey::teytey:
daha da bişey söyleyemem,özel konular çünkü:mymeka:
erkeği bağlamanın yolu cılveymıs düğünüme cok az var sımdıden tecrubelerınnızden yararlanılım bir erkeği kendınıze nasıl baağlarsınız cilveli kadın erkeğini elde evde utarmıs ben hıc cılve yapamıyorum bılgılendırrsenız sevınırımnaniknanik
bence bunlar fasa fiso, zaten severek evleniyorsaniz esin sana bagliysa gozu senden baskasini gormez... ama tabi soguk nevale de olmamak lazim... tatli sozler soylemek, ummadigi anda buseler kondurmak, yemek yerken mesela beklemedigi anda kucagina oturmak ise yarayabilirsositososito
ya bende biraz odunum sanırım bazen kendimi çok zorlayınca saten gecelik seksi iç çamaşırları falan bişeler yapmaya çalışıyorum ama işte kendimi geliştirmeye çalııyorum. ve bu arada cilve sadece bayanda olmuyo arkadaşlar ya benim eşim benden cilveli... sinekkaydı bir traş, klas bir saç modeli, çekici hafif bir parfüm ve önce kur yapıp sonra kendini ağırdan satmak... ay ben dayanamayıp saldırıyorum adama sonunda:)
valla cilve yapmaya hiç vaktim olmuyo aynı evde kaynana kayınpeder kaynımla beraber yaşıyoruz saolsunlar kocamla zaman gecırmek ıcın hıc fırsat vermıyolar allaha havale edıyorum ne dıyım hepsını
Durup dururken üstüne yatarım
sona o içerdeyken üstümü çıkarır sütyeni kapıdan ona doğru fırlatırım a.s
yada o tv izlerken üzerime seksi bi gecelik giyer uzanırım yanınahihoyyyt
içine de tanga tabii
vs vs vs