• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarınıza nasıl cilve yaparsınız ?

ooo bende yaparım cilve eşime tabiki özel burayda yazmak isterdim ama ayıppppp utanırım....ceza alırım sonracıma.....istedikten sonra işve cilve her bayanın içinde vardır....aşkla sevgiyle oluşur...

hangisini yazıyım bilemedim şimdi...
en güzeli sinirliyken cilve yapmak tavsiye ederim deneyin çok etkili oluyorrrrrr.....
adam bana bakarken sinirini unutuyor valla :)

bak bunu tuttum şimdi sinirliyken cilve bende arada ayapıyorum sinirliyken hemen yolu değiştiriyor dogru yataga

ben bekarım cilveyi de bırak bana soğuksun diyolar niyeyse. normal bile değilim sanırım

ya bende biraz odunum sanırım bazen kendimi çok zorlayınca saten gecelik seksi iç çamaşırları falan bişeler yapmaya çalışıyorum ama işte kendimi geliştirmeye çalııyorum. ve bu arada cilve sadece bayanda olmuyo arkadaşlar ya benim eşim benden cilveli... sinekkaydı bir traş, klas bir saç modeli, çekici hafif bir parfüm ve önce kur yapıp sonra kendini ağırdan satmak... ay ben dayanamayıp saldırıyorum adama sonunda:)

en iyi cilve kavgalıyken saten gecelik giyip arkanı dönüp yatmak:teytey::teytey::teytey::teytey:
daha da bişey söyleyemem,özel konular çünkü:mymeka:

ayyy biz okadar küs kalamıyoruz ama, yani saten gecelik giyip dönüp yatmaya gelene kadar 100 kere barışırız..
ama bende beceremem cilveyii..

erkeği bağlamanın yolu cılveymıs düğünüme cok az var sımdıden tecrubelerınnızden yararlanılım bir erkeği kendınıze nasıl baağlarsınız cilveli kadın erkeğini elde evde utarmıs ben hıc cılve yapamıyorum bılgılendırrsenız sevınırımnaniknanik

bence bunlar fasa fiso, zaten severek evleniyorsaniz esin sana bagliysa gozu senden baskasini gormez... ama tabi soguk nevale de olmamak lazim... tatli sozler soylemek, ummadigi anda buseler kondurmak, yemek yerken mesela beklemedigi anda kucagina oturmak ise yarayabilirsositososito

bence bunlar fasa fiso, zaten severek evleniyorsaniz esin sana bagliysa gozu senden baskasini gormez... ama tabi soguk nevale de olmamak lazim... tatli sozler soylemek, ummadigi anda buseler kondurmak, yemek yerken mesela beklemedigi anda kucagina oturmak ise yarayabilirsositososito

benim yapımda var hiç surat yapamam .aynen mutfaga gidip gelirkenyada otururken arda bi bakış atarım gözlerine yeter yani....Şeniz

konu 2 sene önce açılmış ama bu mevzuu hiç güncelliğini kaybetmiyor değil mi?kaydirigubbakcemile3

ya bende biraz odunum sanırım bazen kendimi çok zorlayınca saten gecelik seksi iç çamaşırları falan bişeler yapmaya çalışıyorum ama işte kendimi geliştirmeye çalııyorum. ve bu arada cilve sadece bayanda olmuyo arkadaşlar ya benim eşim benden cilveli... sinekkaydı bir traş, klas bir saç modeli, çekici hafif bir parfüm ve önce kur yapıp sonra kendini ağırdan satmak... ay ben dayanamayıp saldırıyorum adama sonunda:)

:nazar:
eşinden öğreneceğin çok şey var desenekaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle... bende onun gibi yapmaya çalışıyorum ama görmezden falan geliyo ilgilenmiyormuş gibi yapıyor hep kuduruyorum sinirden... sonuç olarak cilve yapmaya başlayan bende olsam saldıran gene ben oluyorum... ııyyy sinir oluyoruum. ben yapamıyorum o yapıyo

valla cilve yapmaya hiç vaktim olmuyo aynı evde kaynana kayınpeder kaynımla beraber yaşıyoruz saolsunlar kocamla zaman gecırmek ıcın hıc fırsat vermıyolar allaha havale edıyorum ne dıyım hepsını

valla cilve yapmaya hiç vaktim olmuyo aynı evde kaynana kayınpeder kaynımla beraber yaşıyoruz saolsunlar kocamla zaman gecırmek ıcın hıc fırsat vermıyolar allaha havale edıyorum ne dıyım hepsını

Canim benim insallah en kisa zamanda onlardan kurtulup basbasa kalirsiniz.ev kalabalik olunca insan yatak odasinda bile istedigi gibi rahat edemez bence.ayri eve cikma durumunuz yokmu?

Durup dururken üstüne yatarım
sona o içerdeyken üstümü çıkarır sütyeni kapıdan ona doğru fırlatırım a.s
yada o tv izlerken üzerime seksi bi gecelik giyer uzanırım yanınahihoyyyt
içine de tanga tabii :utangac:
vs vs vs

]ay çok güldüm alemsin vallaaaaaaaaaaaa:nazar

cilve yapmak anlik bisey degildir onun bi basi gelisme bölümü ve sonucu olmali kompozisyon gibi.önce evin gayet toplu ve temiz olmali masada yemegin ve mumlarin hazir olmali sonra belki birer kadeh bi sey icebilmelisiniz adami rahatlatmak ve size cesaret gelebilmesi icin.... gerisinide siz halledin ayip olmasin ok onudami ben yazayim kardesimmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile.zemuszemus-:mymeka:

Dün akşam da ben kendimce birazcık cilve denedim saat 23:30 baktım internete dalmış
Gidip dizine oturdum yanaklarını sıktım :teselli: komik mimikler yaptım naniknanik tınmadı
Bi hışımla kalktım tv kapattım ben yatıyorum deyip banyoya diş fırçalamaya gittim
Çıktığımda kapıda diz çökmüş ellerini çene altında birleştirmiş :Saruboceq: bekliyordu
Sanırım benim eşimde en az benim kadar cilveli bi şebek

Back
X